Arkadaslarımı ıspıyonlamıs olurum dıye soylememıs ıste.cok uzgunuzBak goruyosun neler yapmissiniz sonuc yok, bunlar cocuk degil seytan bunlarla ugrasilmaz. Ogretmen sabah aksam konussun fark etmez o da uzuluyodur eminim, benim bile sinirim zipladi
Duruma gore ne yapmasi gerektigine rehber ogretmen karar verir, sahsen Ben bu durumda ilk olarak ogrencinin kendisi ile gorusurum,gerekli olursa birkac kez gorusurum aile ile gorusurum, ogretmeni ile gorusurum Ve gerekirse o siniftan kimlerle gorusmem lazim gelirse gorusurum, bunu yaparken de ogrencinin onayini alirimRehberlık servısı neler yapabılır?çocuklarlamı konuşur?
Çok tesekkurlerDuruma gore ne yapmasi gerektigine rehber ogretmen karar verir, sahsen Ben bu durumda ilk olarak ogrencinin kendisi ile gorusurum,gerekli olursa birkac kez gorusurum aile ile gorusurum, ogretmeni ile gorusurum Ve gerekirse o siniftan kimlerle gorusmem lazim gelirse gorusurum, bunu yaparken de ogrencinin onayini alirim
Bu şekilde yeğeninize en ufak sıkıntıda o ortamdan ve olaydan kaçması gerektiğini aşılarsınız okul değiştirme fikrini en sona bırakın
Evet özel okul ustelık aylık 2 bın tl.hep beraber karsılıyoruz.annem babam ablam ben.ne zorluklar çekıyoruz..zengın degılız
Annesıyle gıdıp paylaşıcaz ama korkum bu algı değişir mi?oğretmenlerın yanında farklı davranıp fısıltılar ,oyuna almama gıbı durumlar olur mu?4.sınıf oğrencılerı ve daha önce problem yoktu.sınıftakı ıkı popüler erkek baslatmıs devamı gelmıs
Bu devir gerçekten bir garip anne baba parası ile herşeyi yapmaya çalışıyor çocukla ilgilenmiyor çocuklar o kadar sınırsız şımartılıyor ki herşeyi yapmaya hakları olduğunu düşünüyorlar, benim kızım asla biriyle dalga geçemez şuan 3 yaşında ve insanların kalbini kırmaması gerektiğini birinin onun yüzünden üzülmemesi gerektiğini biliyor, benim çevremde de böyle anne babalar var çok üzülüyorum bunların çocuklarına okul bitip hayata atılınca hayat tokadını ağır indirecekBoyle çocukların ailelerine agzima geleni soylemek istiyorum. Tovbe ya.
Egitim evde baslar. Cocuklar gittikce terbiyesizlesiyor. Ya o yasimizda bizler bakmaya utanirdik yeter ki arkadasimiz utanmasin diye ..!.
Bence ogretmen bi veli toplantisi yapsin..
O aileler bu çocukların herşeye yapmaya Hakkı olduğunu düşünür , geçen bir pastanenin oyun alanında kızım ve arkadaşları oynuyor 6-7 yaşlarında iki oğlan geldi ve oyuncakları fırlattılar bizim kızlara zarar verebilecekleri için görevli çocukları uyardı ama çocuklar umursamadı daha sonra annelerine çocuklarını oyun alanından almalarını söylendi ve anneler resmen mahalle kavgasına başladılar - biz paramızla geliyoruz - benim oğlumun terbiyesi size mi kalmış- onlar kendilerine zarar verirse sana ne vs vs sorsan çok elit çok hanımlar ama maalesef işte bunların yetiştirdiği çocuk ilerde bundan beter olur ve hayatta hep kaybeder ben kızımı oyun alanından çıkardım görevliyi teselli ettim ve yönetime şikayet ettim kadınlar hala görevliye bağırıyorlardı...Çocukları kandırmak ve fikirlerini degistirmek kolaydır. O 2 erkek çocuk resmen kurban seçmişler. Onların aileleri ile görüşşunler. Aslında bu suç onların olduğu için onların sınıflarının değiştirilmesini isteyin. Böylece sorun çözülür ama kendi aileleri karşı çıkar muhtemelen. Yine de onların aileleri bu çocuklari daha iyi terbiye etmeli.
Sevgili arkadaşlar,
9 yaşında kız bır yeğenim var.uc yıldır aynı sınıfta.okulda çok aktıf degıl ama arkadaslarınca sevılen başarılı bır cocuktu.dısarıda arkadaşlarıyla gayet ıyı anlaşır.bu sene elini yıkarken pantalonun onu ıslanmış ve bır kaç erkek okulda sıdıklı demişler.daha sonra bu tum sınıfa yayılmış.ogretmenlerının yanında dalga gecılınce yeğenım çıs yapmadım desede öğretmen yapsa bıle olabılır dalga geçmeyin demıs.aylardır kımse yanına oturmuyormus.ogretmen zorla oturtuncada senden ıgrenıyorum dıyorlarmıs.durumu oğrenınce oğretmenıyle paylaştım ve öğretmen mudahele edecegını soyledı.cok hassas bır kız ve aylardır devam ettıgı ıcın su saatten sonra öğretmen kızdığı ıcın belkı alenen dalga gecmezler ama kafalarda bu ımajla kaldı dıye düşünüyorum.oturdugu sıraya bıle oturmuyorlar hatta oyunlarda ben aycayım dıye yakalamac oynuyorlarmıs.okul mu değiştirsek napsak bılemedım.bu durum tüm sınıfa yayılmıs durumdaymıs.oğretmenler ve yegenımde paylaşmadı yenı oğrendık.
Sevgili arkadaşlar,
9 yaşında kız bır yeğenim var.uc yıldır aynı sınıfta.okulda çok aktıf degıl ama arkadaslarınca sevılen başarılı bır cocuktu.dısarıda arkadaşlarıyla gayet ıyı anlaşır.bu sene elini yıkarken pantalonun onu ıslanmış ve bır kaç erkek okulda sıdıklı demişler.daha sonra bu tum sınıfa yayılmış.ogretmenlerının yanında dalga gecılınce yeğenım çıs yapmadım desede öğretmen yapsa bıle olabılır dalga geçmeyin demıs.aylardır kımse yanına oturmuyormus.ogretmen zorla oturtuncada senden ıgrenıyorum dıyorlarmıs.durumu oğrenınce oğretmenıyle paylaştım ve öğretmen mudahele edecegını soyledı.cok hassas bır kız ve aylardır devam ettıgı ıcın su saatten sonra öğretmen kızdığı ıcın belkı alenen dalga gecmezler ama kafalarda bu ımajla kaldı dıye düşünüyorum.oturdugu sıraya bıle oturmuyorlar hatta oyunlarda ben aycayım dıye yakalamac oynuyorlarmıs.okul mu değiştirsek napsak bılemedım.bu durum tüm sınıfa yayılmıs durumdaymıs.oğretmenler ve yegenımde paylaşmadı yenı oğrendık.
Çocuğa her türlü hassasiyeti anne baba verir ufakliga yapılanlar terbiyesizlikten başka bişey değil geçenlerde görme özürlü öğretmenle dalga geçen çocukları gördükten sonra buna inandım gerekirse sınıftaki çocuklarla uygun bir dille restlesinSevgili arkadaşlar,
Erken farkedilseydı bu duruma gelmezdı evet.acaba okul değişimi de travma yaratırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?