sinir krizi geçirdim:(

Vallahi beni çok bozdu .Ben ılaclarla ıyıydım .Daha ıyı hıssedıodum .Ama şu an resmen enkazı kaldı
Çok üzüldüm :( ben de maalesef ilaç almadan önce çok depresiftim yataktan çıkamıyordum şimdi inanılmaz aktifim ama galiba bu yan etkileri beni de mafetcek eğer bu ilaçdan kaynaklanıyorsa tabi

Bu sinir krizi değil diye biliyorum ama sağlıkçı arkadaşlar daha doğru bilgilendirecektir

Geçmiş olsun, evet aslında ilaçlar daha fena da yapabiliyor kurtaracakları yere. Bir yeri tamir ederken başka yeri bozuyorlar maalesef

allah’ını seven böyle konuşmasın lütfen daha yeni banım açıldı tekrar ban yemek istemiyorum:işsiz: hanımefendi “ilaçlar bir yeri düzeltirken başka bir yeri bozuyor” deyimi en son benim babaannemin nenesi zamanında kalmamış mıydı? yan etki görürsen değişim yapılır bu kadar basit. laf ettiğiniz psikiyatri ilaçları sayesinde hayatı kurtulan milyonlar var ve olacaktır da.. size iyi gelmemiş olabilir belki de çaba göstermediniz ve ilaçtan mucizeler yaratmasını beklediniz ne dersiniz??

Çok üzüldüm :KK43: ben de maalesef ilaç almadan önce çok depresiftim yataktan çıkamıyordum şimdi inanılmaz aktifim ama galiba bu yan etkileri beni de mafetcek eğer bu ilaçdan kaynaklanıyorsa tabi
Benım terapi alma şansım yoktu .Sizin varsa terapi alın .Enlaz olmaktan ıyıdır

evet çünkü 10 mg doz fayda etmiyordu
kafanıza göre ilaç arttırımı yapamazsınız özellikle psikiyatri ilaçlarında fayda etmiyordu argümanıyla kendi kendinize iki kat doz arttırımı yaparsanız sinir krizi de geçirirsiniz psikoza da girersiniz.lütfen hemen eski haline getirin ve doktorunuza görünün, akıl sağlığınızla oynuyorsunuz.

Bu tür ilaçları kafaniza göre artirip azaltamazsiniz. Onun bir etkisi olabilir. Tekrar doktora gidin mutlaka.

allah’ını seven böyle konuşmasın lütfen daha yeni banım açıldı tekrar ban yemek istemiyorum:işsiz: hanımefendi “ilaçlar bir yeri düzeltirken başka bir yeri bozuyor” deyimi en son benim babaannemin nenesi zamanında kalmamış mıydı? yan etki görürsen değişim yapılır bu kadar basit. laf ettiğiniz psikiyatri ilaçları sayesinde hayatı kurtulan milyonlar var ve olacaktır da.. size iyi gelmemiş olabilir belki de çaba göstermediniz ve ilaçtan mucizeler yaratmasını beklediniz ne dersiniz??
Ilacları doktor kullan dıyorsa kullanıcaz tabıkı .Ama uzun surede zarar verıyor .Balın bıle fazlası zarar 😊😊Banlık bişey yok sakin ol :)Herkes fıkrını soyluyor

Bilinçaltı galiba en son çocukluğumda olmuştu annem bu bahsettiğim erkek kardeşime hamileydi ve o zaman annem ile babamı konuşurken duymuştum riskli hamilelik diye. Annem ölecek korkusundan her akşam ağlardım o zaman 8-9 yaşlarındaydım ama anneme de durumu çaktırmak istemediğim için anne boğazım ağrıyo da ondan ağlıyom derdim o da bana sarılırdı geçerdi. Her akşam böyleydi. Ve bu akşam aynısı oldu annem sarışınca geçti bu arada kazık kadar oldum ama aynı his resmen
Olur öyle bazen hepimize anlamsız duygusallaşırız ağlayasımız gelir.. ilacınızı doğru şekilde kullanmaya özen gösterinki stresli döneminizi rahat atlatın 🥰

Ilacları doktor kullan dıyorsa kullanıcaz tabıkı .Ama uzun surede zarar verıyor .Balın bıle fazlası zarar 😊😊Banlık bişey yok sakin ol :)Herkes fıkrını soyluyor
dkdjdmfkkddjjdjdkd balla psikiyatri ilaçlarını mı kıyaslıyorsunuz gerçekten :KK70:psikiyatrlar bu işin 10 sene eğitimini almış uzmanlardır size eğer ilaç için bir kullanım süresi veriyorlarsa bu süre size zarar vermez.uzun sürede zarar verdiğiyle dair bilimsel bir tane araştırma yok. varsa bekliyorum

İlaç dozunu kafanıza göre artırıp azaltmayın lütfen. Belli tepkileri vereceğiniz düzeyde ayarlılar. Veremedikleriniz sonra patlama oluyor.
İmkan varsa bir yandan psikoterapi de alın. 🌺

evet çünkü 10 mg doz fayda etmiyordu
Bir dakika bir dakika! Siz bu ilacı da reçetesiz kullanıyorsunuz sanırım. Yıllar yıllar önce reçetesiz satılıyordu, hala satılmıyordur inşallah. :olamaz:
Kafanıza göre niye ilaç alıyorsunuz? Hem de psikolojik rahatsızlık için olan ilaçları... Pes size vallahi. Derhal doktora gidin derim.

kafanıza göre ilaç arttırımı yapamazsınız özellikle psikiyatri ilaçlarında fayda etmiyordu argümanıyla kendi kendinize iki kat doz arttırımı yaparsanız sinir krizi de geçirirsiniz psikoza da girersiniz.lütfen hemen eski haline getirin ve doktorunuza görünün, akıl sağlığınızla oynuyorsunuz.
yanlış anladım sorunuzu benim doktorumun haberi var. Konsantrasyonum kötü asla kafama göre yapmadım

Bir dakika bir dakika! Siz bu ilacı da reçetesiz kullanıyorsunuz sanırım. Yıllar yıllar önce reçetesiz satılıyordu, hala satılmıyordur inşallah. :olamaz:
Kafanıza göre niye ilaç alıyorsunuz? Hem de psikolojik rahatsızlık için olan ilaçları... Pes size vallahi. Derhal doktora gidin derim.
Hayır hayır doktor kontrolünde yanlış anladım ben

Kızlar bugün epey hareketli bir gündü ve işyerimde toplantı vardı zaten yorulmuştum. Bu aralar bir alacak verecek davası yüzünden de avukatım aradı kötü bir haber verdi ve öğleden beri bu haberi duyduktan sonra iyice performansım düştü hiç konsantre olamadım işe. Babamın bir hatası yüzünden kaybedicez gibi. Orta şiddette depresyon ve kaygı bozukluğundan dolayı prozac kullanıyorum bir aydır ve son günlerde dozu 10 dan 20 mg arttırdım kendimi daha enerjik mutlu hissediyordum. Eve geldim ve babam ile konuşup avukatıma geri dönüş yapıcaktım. Çay içiyoruz bu meseleyi açtım meğerse o da işyerinde bir sorundan dolayı gerginmiş bilmiyordum ters ters cevap verdi. Seslenmedim. Benim bir de maydonoz bir erkek kardeşim var çok boş konuşur bilmediği yere bile sırf konuşmak için ağzını açar. Annemgil de hep der oğlum boş konuşma laf kalabalığı yapma ve lafa karışma bak sana cahil derler bildiğin konuya konuş diye. O konuşmaya başladı mı zaten rahatsız olurdum ama duymamazlıktan gelirim bi şekil fazla takmam huyu böyle diye. Ama bu sefer bine oldu bilmiyorum sinirlerim gerilmeye başladı titreme başladı şiddetli ve elimdeki çayım döküldü o kadar. Ve sonra ağlamaya başladım saçmaladım hatta anne sana bir şey olmasından korkuyorum sana 2 sene içerisinde bir şey olacak vesvese kızım aklıma gelen gel okuyalım bir sakinleştiri bir şey iç dedi annem. Ağlamamı durduramadım bağrıyom anne sana bir şey olmasın diyorum. Ne alaka nerden çıktı bu fikir anlamadım o anda. Anlıycanız götü baŞı dağıttım sonra bir anda sakinleştim ve normal moda dönüp babama gereken soruları sorup avukatıma mailimi yazdım. Kızlar anlamıyorum neden böyle oluyor ya ne yapabilirim ki. Herkes korktu vallahi benim yüzümden.

Sıkıntılı süreçlerde her insanda olabilir sinir patlaması. Çok dolmuşsunuz patlamışsınız. Yalnız sizinkinde ilaç kullanımı kaynaklı olma ihtimalini göz ardı edemezsiniz. Normalde ağlayıp sakinleşebileceğiniz bir durumda sizde arkasından kaygı da gelmiş.

İlaç dozunu kendiniz mi arttırdınız , doktorunuz mu ayarladı ? Mevcut ilacın yan etkileri anlattıklarınız.

Hayır hayır doktor kontrolünde yanlış anladım ben
Tamam da doktor demeden niye iki katına çıkarıyorsunuz dozunu?
Allah korusun daha beter şeyler olsaydı bu akşam ne olacaktı?
Bence yine de bir doktora gidin. Durumu anlatın, belki ilaç ve dozları tekrardan düzenlemek ister.

Yine de bu tür ilaçların yan etkisi en fazla diş sıkma oluyor. Böyle bir yan etki yapmaz bence prozac ya

Back
X