İlacın yan etkisi değildir diye düşünüyorum fakat araştırabilirsiniz.
Kaygı bozukluğundan kaynaklanan bir panik atak yaşamışsınız.
Verimsiz uyku - fazla kafein tüketimi - şeker tüketimininde artış -yorgunluk ve stres bunlar panik atağı tetikleyen maddelerin başında geliyorlar. Panik atak vücudu bir tehlike varmış gibi o tehlikeye karşı harekete geçiren durum zaten bilirsiniz. Panik atak yaşarken beyniniz bir tehlikenin varlığına bilinçsizce inandırmaya çalışmış o an sizi sadece. İlk aklınıza gelenin annenize iki sene içinde bir şey olması ile tüm Türkiye’deki denizlerin iki yıl içinde kuruması aslında o an aynı şeydi beyninizin panik atağı tamamlaması için sadece sizin bilinçaltınızdaki korkular meydana çıkmış o an.
Merak etmeyin ne annenize bir şey olur ne denizler kurur Allah’ın izni ile.
Dinlenmeye çalışın. Kan testi verin eksik vitaminlerinize bakılsın. Rafine şekerli ve paketli ürünlerden bir müddet uzak durun. Kafein kullanıyorsanız yerini değişik bitki çaylarına bırakın. Melatonin kullanıp uyku saatlerinizin düzenli olmasına dikkat edin. 90dakika ve katları olacak şekilde uyumaya çalışın tam verim için. Stresten uzak durun diyemeyiz ama olabildiğince kendinizi sıkmamaya çalışın.
Kaygı bozukluğuna veda edeli ortalama 2 yıl oldu çok şükür. (İlaçsız.)
Yukarıdakilerde kafein ve uyku kısmı beni çok zorlardı. Ama iki yıl içinde şu olacak bu olacak şu tarihte gibi saçma şeylerin 100.000 tanesini yaşadım 15 aylık sürede hangisi gerçek oldu hiç biri.

Biraz değişik bir hastalık bu. Geçmiş olsun.