Sinir krizi geçirticek eş kişsii

neden erkekler ilgi beklemiyo da kadınlar surekli benle ilgilen bana bak, telefonla oynama benimle konuş, benimle otur vs diyorlar.
ekmek gibi su gibi birşey mi ilgi, hastaysam ilgilensin benimle, bir işim varsa ilgilensin ama benim sohbetim adamı açmıyosa, ya da zevklerimiz uyuşmuyorsa hoşlandığım şeylerden hoşlanmıyosa neden darlıcam adamı?
ilgi açısından şanslıyım ama ilgilenmeseydi de ağlayıp kriz geçirecek kadar sorun çıkaracağımı sanmıyorum.
onu yaptım diye ilgilenecek adam benim zorumla ilgileniyodur zaten,öyle ilgisi de olmaz olsun.

Lohusalık doğumdan sonra oluyor da, ben bu hamilelik hormonlarının da abartıldığını düşünüyorum.

Ay aynen ne lohusaligi hamilelik diyecektim. Evet kelimeyi yanlis kullandim. Ama olabilir yaa ben hamileyken ördeğin yavrusunu kaybettiği çocuk şarkısına saatlerce ağladığımı biliyorum.

Ay aynen ne lohusaligi hamilelik diyecektim. Evet kelimeyi yanlis kullandim. Ama olabilir yaa ben hamileyken ördeğin yavrusunu kaybettiği çocuk şarkısına saatlerce ağladığımı biliyorum.
Allah Allah ya ne ilginç. Ben hamileyken normalden tek farkım aşırı sakar olmamdı. Eşime de soruyorum hamileyken duygusal/sinirli miydim, yoo diyor.

Allah Allah ya ne ilginç. Ben hamileyken normalden tek farkım aşırı sakar olmamdı. Eşime de soruyorum hamileyken duygusal/sinirli miydim, yoo diyor.

Ama benim duygusal sorunlarım vardı. Maşallah çok güçlü hamile kalmışsınız demek ki duygusal olarak. Riskliydi benim gebelik. Kaybettim zaten. Ama aşerme falan yaşamadım ben de. Sadece çok ağladım. Annenizle ilişkiniz sağlam mi ? Merak ettim.

Valla ben hamileyken çalışıyordum ve o kadar yorgun oluyordum ki hiç hormonal sorun yaşamadım mesela hiç abuk çabuk şeyler yapıp ,isteyip hormonlarım tavan yaptı ondan diyemedim

Eşiniz hep böyleydi diyorsunuz . Bunu kabullenerek sevmiş, gebe kalmışsınız. Hassas olabilirsiniz ama iletişim kuramamak zor . Hersey gezmek degil . Kendinizi geliştirici kitaplar okumayı deneyin . Hobi edinin . Dışarda yürüyüş yapın . Arkadaş edinmek için pandemi nedeniyle varmı bilmiyorum ama hamilelik kurslarına gidin . Doğru bir zamanda daha sakin kafayla ciddi bir zamanlama da eşinizle sohbet edin . Durumun ciddiyetini, üzüntünüzü o vakit anlatmaya çalışın. Başarılar

Bence hormonların etkisindesin :)
Ben de hamileliğimin başlarında bir gün kahvaltı yaparken eşime “poğaçandan yiyebilir miyim?” Demiştim, tabi ki paylaşalım dedi, yarısını verdi. Ben ağlamaya başlamıştım, hepsini vermiyorsun yani diye o da kahkaha ata ata fotoğrafımı çekmişti çok tatlısın diye o an beni sevmediğini falan düşünmüştüm ama şimdi ben de fotoğrafıma bakıp gülüyorum

Valla ben hamileyken çalışıyordum ve o kadar yorgun oluyordum ki hiç hormonal sorun yaşamadım mesela hiç abuk çabuk şeyler yapıp ,isteyip hormonlarım tavan yaptı ondan diyemedim

+1. Bende hamileligimde günde 12 saat calisiyordum. Tek düsüncem ve hayalim yatağıma bir an önce kavuşup yorganima sarılmaktı.

Benim eşim de işten gelince yanına oturmasam ya da telefona odaklansam ilgisizliğime karşı çıkar. Muhabbetiniz açmıyorsa o adamla evlenmemek daha doğru. Ev arkadaşı ya da seks arkadaşı olsun diye evlenmemek lazım.

Ben olsam bebeği aldırır adamı da boşardım.
Bir daha da hiçbir sebeple görüşmek zorunda kalmazdım.

Sanki bu bebeği aldırsa boşansa birden aydınlanacak. 3 ay sonra aynı profilde birini bulup daha kötü evlilik yapacak. İlk günden hamile kalıp yine buraya gelecek. Kafa yapısı işte.

Pardon karnınızdaki çocuğu mu güldürmeye çalışıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…