- 21 Kasım 2017
- 29.266
- 127.800
- 598
Lohusalık mıO zaman suanki düşüncelerin lohusaliktan kaynaklı.
Lohusalık mı
Lohusalık doğumdan sonra oluyor da, ben bu hamilelik hormonlarının da abartıldığını düşünüyorum.Ay ne biliyim 7 hafta önce hamile kaldıysa kocasını böyle sevmiş dedim
Lohusalık doğumdan sonra oluyor da, ben bu hamilelik hormonlarının da abartıldığını düşünüyorum.
Allah Allah ya ne ilginç. Ben hamileyken normalden tek farkım aşırı sakar olmamdı. Eşime de soruyorum hamileyken duygusal/sinirli miydim, yoo diyor.Ay aynen ne lohusaligi hamilelik diyecektim. Evet kelimeyi yanlis kullandim. Ama olabilir yaa ben hamileyken ördeğin yavrusunu kaybettiği çocuk şarkısına saatlerce ağladığımı biliyorum.
Özünde iyi biriŞöyle. Beni mutlu edicek bir çok şey yaptı. Ama bazen eşref saati derler ya . O gidiyo yerine insanı sinir edicek, kriz geçirticek biri geliyo
Hiç şaşmazÖzünde iyi biri
Allah Allah ya ne ilginç. Ben hamileyken normalden tek farkım aşırı sakar olmamdı. Eşime de soruyorum hamileyken duygusal/sinirli miydim, yoo diyor.
Eşiniz hep böyleydi diyorsunuz . Bunu kabullenerek sevmiş, gebe kalmışsınız. Hassas olabilirsiniz ama iletişim kuramamak zor . Hersey gezmek degil . Kendinizi geliştirici kitaplar okumayı deneyin . Hobi edinin . Dışarda yürüyüş yapın . Arkadaş edinmek için pandemi nedeniyle varmı bilmiyorum ama hamilelik kurslarına gidin . Doğru bir zamanda daha sakin kafayla ciddi bir zamanlama da eşinizle sohbet edin . Durumun ciddiyetini, üzüntünüzü o vakit anlatmaya çalışın. Başarılar7 haftalık hamileyim, ondanmıdır nedir daha da sinirli oldum. Eşim bugün evdeydi ve akşama kadae kapının önündeydi. Eve geliyo telefonla oynuyo sohbet, muhabbet sıfır. Canım sıkılıyo bi yerlere çıkalım dedim hayır dedi, eve çık bari biraz benimle de ilgilen eve çık dedim. Çıktı yine aynı, elinde telefon ne sohbet ne ilgi. Geldi benimle vakit geçirsin istiyorum yok dalga geçiyo, telefondan şarkı açıyo çıngıraklı yılan diye. Sinirden oturdum ağladım bu sferde gülüyo ve ağlamamın taklidini yapıyo. Tam bir kudurtucu biri. Hiç bir şekilde başa çıkamıyorum eni sonunda verdim arabanın anahtarını telefonunu eline evden kovdum. Git yanımdan diye. Oda zaten dünden razı arabaya bindi gitti. O kadar kötğ kalpli görüyorum ki onu. Benim üzüldüğümü görse de dalga geçiyo. Beni mutlu edicek şeyler yapmıyo, hrp öyleydi ama şuan daha da hassasım, ona göre hep öyleymişim bana fikir verin lütfen.
Kendiniz gezin diyeceksiniz, araba kullanmayı bilmiyorum, gezicek bir çevrem yok. Anca otobüse binerim. Bu virüste ve hamileleikte otobüs olmaz diye düşünüyorum. Ne yapmalyım
Valla ben hamileyken çalışıyordum ve o kadar yorgun oluyordum ki hiç hormonal sorun yaşamadımmesela hiç abuk çabuk şeyler yapıp ,isteyip hormonlarım tavan yaptı ondan diyemedim
neden erkekler ilgi beklemiyo da kadınlar surekli benle ilgilen bana bak, telefonla oynama benimle konuş, benimle otur vs diyorlar.
ekmek gibi su gibi birşey mi ilgi, hastaysam ilgilensin benimle, bir işim varsa ilgilensin ama benim sohbetim adamı açmıyosa, ya da zevklerimiz uyuşmuyorsa hoşlandığım şeylerden hoşlanmıyosa neden darlıcam adamı?
ilgi açısından şanslıyım ama ilgilenmeseydi de ağlayıp kriz geçirecek kadar sorun çıkaracağımı sanmıyorum.
onu yaptım diye ilgilenecek adam benim zorumla ilgileniyodur zaten,öyle ilgisi de olmaz olsun.
Ben olsam bebeği aldırır adamı da boşardım.
Bir daha da hiçbir sebeple görüşmek zorunda kalmazdım.
Pardon karnınızdaki çocuğu mu güldürmeye çalışıyorduKomik buldukları şeyler sinir bozucu olabiliyor. Hamilelik zor geçiyordu, koltuğa uzandım kalkamıyorum. Bir sepet getirip kafama geçirdi, bir sürü küçük havuz topunu tek tek bana firlatti. Amaç ne? Çocuğu güldürmek guya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?