Sinir krizi geçirticek eş kişsii

Nikahınız anaokulunda kıyılmış gibi.

Araba anahtarını saklayan ile ana karnındaki,henüz kendi varlığından haberi olmayan bir canlıyı güldürmeye çalışan eş ,çift..abooooowww

Sohbetimiz adamı açmayacaksa, zevklerimiz uyuşmayacaksa neden evlenelim ki? Bana çok garip geliyor paylaşım düzeyi düşük ciftler. Her an bir arada durulmaz evet, her iki tarafın da kendine vakit ayırması da gerekir ama ev arkadaşından bile daha az paylaşımla evlilik nasıl yürür?

Allah akıl versin o zaman ama size.Hep böyleydi dediğiniz adamı baba yapıyorsunuz. Çocuk doğsun dalga geçeceği 2 kişi olur artık. Veya oturup ikisi birden size Güler. Hep böyle olan adamdan boşanmak yerine çocuk yaptığınıza göre aslında durum sizi o kadar rahatsız etmiyor. Sizi böyle küçük görüp dalga geçen adam çocuk konusunda nasıl ciddi oldu peki? O zaman da sjsjsjsjs diye gülüp dalga geçmedi mi?

Hemen böyle evliliğe çocuğu yapıştırarak.

Hemen böyle evliliğe çocuğu yapıştırarak.
Tabi, konuşacak biri olsun, dert ortağım tutunacak dalım olsun diye yapılan çocuk kaynıyor ortalık, doğru söylüyorsunuz. Sonra o çocuklar, dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyor, annelerine sağlıksız bağlanıyor, bağımlı oluyorlar ve egoist narsisistik kişilik özellikleri gösteriyorlar

ya da ezilen bir anne ve pis karakterli bir baba görüp, büyüdüğünde kadınsa o da eziliyor, erkekse ezmeyi ve yermeyi doğru davranış zannedip başka bir kadının ocağına incir ağacı dikiyorlar. Plansız olsa anlayacağım ama planlı deyince şok oldum. Bu nasıl bir plan?

Nikahınız anaokulunda kıyılmış gibi.

Araba anahtarını saklayan ile ana karnındaki,henüz kendi varlığından haberi olmayan bir canlıyı güldürmeye çalışan eş ,çift..abooooowww
Araba anahtarı saklamak?
Başkasıyla karistirdiniz galiba.
Anne karnındaki çocuğu güldürmek değil, diğer çocuğu güldürmek...
İlkokul seviyesinde okumayın isterseniz

2 çocuk ile başetmek zor olacak !
Buna hazır ol!

Evet, annem en yakın arkadaşımdır.

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.
Ara ara hepimiz kendi kendimize kalmak isteriz burada da mesele bence bu.
Buradan "hemen bebeği aldır ve boşan" moduna nasıl geçiliyor aklım almıyor.
Asıl mesele bunun sorun edildiği bir evlilikte olgun olmayan insanların ebeveyn olacak olması.

İlginç değil aslında bilimsel bir gerçek bu, gebelik hormonları ve etkileri diye aratırsanız bir çok uzman yazısı çıkar... Siz de aşırı sakar olmuşsunuz mesela... Neden, gebelikten
Yok bilimsel gerçekliğinin farkındayım zaten, sadece bu duygu geçişlerinin biraz abartıldığını düşünüyorum dedim. Yanlış da düşünüyor olabilirim, başa gelmeyen bilmez.

Bu adamdan çocuk yapmak istediğinize ve evliliğe devam etmek istediğinize emin misiniz? Size ne saygısı ne sevgisi var, önemsemiyor, dalga geçiyor, yok sayıyor. Bir evlilikte olmaması gereken her şey var. İlla devam edecek diyorsanız da çok beklentiye girmeyin ehliyet alın, çıkın kendiniz gezin. Sosyal çevreniz olsun, arkadaşlar edinin kurslara gidin ona muhtaç kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…