- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.417
- 133
Bdv favori konumdur. Lütfen dalga geçmeyin. O konu beni çok aydınlattı mesela
Aaa hemen özelden göndereyim linkBen niye bilmiyorum merak ettim offffavori konum diyince .
Nikahınız anaokulunda kıyılmış gibi.Komik buldukları şeyler sinir bozucu olabiliyor. Hamilelik zor geçiyordu, koltuğa uzandım kalkamıyorum. Bir sepet getirip kafama geçirdi, bir sürü küçük havuz topunu tek tek bana firlatti. Amaç ne? Çocuğu güldürmek guya
Sohbetimiz adamı açmayacaksa, zevklerimiz uyuşmayacaksa neden evlenelim ki? Bana çok garip geliyor paylaşım düzeyi düşük ciftler. Her an bir arada durulmaz evet, her iki tarafın da kendine vakit ayırması da gerekir ama ev arkadaşından bile daha az paylaşımla evlilik nasıl yürür?neden erkekler ilgi beklemiyo da kadınlar surekli benle ilgilen bana bak, telefonla oynama benimle konuş, benimle otur vs diyorlar.
ekmek gibi su gibi birşey mi ilgi, hastaysam ilgilensin benimle, bir işim varsa ilgilensin ama benim sohbetim adamı açmıyosa, ya da zevklerimiz uyuşmuyorsa hoşlandığım şeylerden hoşlanmıyosa neden darlıcam adamı?
ilgi açısından şanslıyım ama ilgilenmeseydi de ağlayıp kriz geçirecek kadar sorun çıkaracağımı sanmıyorum.
onu yaptım diye ilgilenecek adam benim zorumla ilgileniyodur zaten,öyle ilgisi de olmaz olsun.
Allah akıl versin o zaman ama size.Hep böyleydi dediğiniz adamı baba yapıyorsunuz. Çocuk doğsun dalga geçeceği 2 kişi olur artık. Veya oturup ikisi birden size Güler. Hep böyle olan adamdan boşanmak yerine çocuk yaptığınıza göre aslında durum sizi o kadar rahatsız etmiyor. Sizi böyle küçük görüp dalga geçen adam çocuk konusunda nasıl ciddi oldu peki? O zaman da sjsjsjsjs diye gülüp dalga geçmedi mi?
Hemen böyle evliliğe çocuğu yapıştırarak.Sohbetimiz adamı açmayacaksa, zevklerimiz uyuşmayacaksa neden evlenelim ki? Bana çok garip geliyor paylaşım düzeyi düşük ciftler. Her an bir arada durulmaz evet, her iki tarafın da kendine vakit ayırması da gerekir ama ev arkadaşından bile daha az paylaşımla evlilik nasıl yürür?
Tabi, konuşacak biri olsun, dert ortağım tutunacak dalım olsun diye yapılan çocuk kaynıyor ortalık, doğru söylüyorsunuz. Sonra o çocuklar, dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyor, annelerine sağlıksız bağlanıyor, bağımlı oluyorlar ve egoist narsisistik kişilik özellikleri gösteriyorlarHemen böyle evliliğe çocuğu yapıştırarak.
ya da ezilen bir anne ve pis karakterli bir baba görüp, büyüdüğünde kadınsa o da eziliyor, erkekse ezmeyi ve yermeyi doğru davranış zannedip başka bir kadının ocağına incir ağacı dikiyorlar. Plansız olsa anlayacağım ama planlı deyince şok oldum. Bu nasıl bir plan?Tabi, konuşacak biri olsun, dert ortağım tutunacak dalım olsun diye yapılan çocuk kaynıyor ortalık, doğru söylüyorsunuz. Sonra o çocuklar, dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyor, annelerine sağlıksız bağlanıyor, bağımlı oluyorlar ve egoist narsisistik kişilik özellikleri gösteriyorlar
Araba anahtarı saklamak?Nikahınız anaokulunda kıyılmış gibi.
Araba anahtarını saklayan ile ana karnındaki,henüz kendi varlığından haberi olmayan bir canlıyı güldürmeye çalışan eş ,çift..abooooowww
Evet, annem en yakın arkadaşımdır.Ama benim duygusal sorunlarım vardı. Maşallah çok güçlü hamile kalmışsınız demek ki duygusal olarak. Riskliydi benim gebelik. Kaybettim zaten. Ama aşerme falan yaşamadım ben de. Sadece çok ağladım. Annenizle ilişkiniz sağlam mi ? Merak ettim.
Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.Kusura bakmayın ama ‘benimle ilgilen’ cümlesini çok şımarıkça buluyorum.
Adam ya da kadın yalnız kalmak istiyor, olamaz mı?
Kendine ait bir gün yapamaz, illa gönlünüzü eğlemek zorunda mı?
Siz, eşiniz ilgilenmeyince boşluğa mı düşüyorsunuz?
Yapsaydınız bir kahve, ‘gel içelim de sohbet edelim telefonları bırakalım, dertleşelim’ deseydiniz ne olurdu?
Bazı kadınların hiç büyümediğine inancım git gide artıyor...
Yok bilimsel gerçekliğinin farkındayım zaten, sadece bu duygu geçişlerinin biraz abartıldığını düşünüyorum dedim. Yanlış da düşünüyor olabilirim, başa gelmeyen bilmez.İlginç değil aslında bilimsel bir gerçek bu, gebelik hormonları ve etkileri diye aratırsanız bir çok uzman yazısı çıkar... Siz de aşırı sakar olmuşsunuz mesela... Neden, gebelikten
Bu adamdan çocuk yapmak istediğinize ve evliliğe devam etmek istediğinize emin misiniz? Size ne saygısı ne sevgisi var, önemsemiyor, dalga geçiyor, yok sayıyor. Bir evlilikte olmaması gereken her şey var. İlla devam edecek diyorsanız da çok beklentiye girmeyin ehliyet alın, çıkın kendiniz gezin. Sosyal çevreniz olsun, arkadaşlar edinin kurslara gidin ona muhtaç kalmayın.7 haftalık hamileyim, ondanmıdır nedir daha da sinirli oldum. Eşim bugün evdeydi ve akşama kadae kapının önündeydi. Eve geliyo telefonla oynuyo sohbet, muhabbet sıfır. Canım sıkılıyo bi yerlere çıkalım dedim hayır dedi, eve çık bari biraz benimle de ilgilen eve çık dedim. Çıktı yine aynı, elinde telefon ne sohbet ne ilgi. Geldi benimle vakit geçirsin istiyorum yok dalga geçiyo, telefondan şarkı açıyo çıngıraklı yılan diye. Sinirden oturdum ağladım bu sferde gülüyo ve ağlamamın taklidini yapıyo. Tam bir kudurtucu biri. Hiç bir şekilde başa çıkamıyorum eni sonunda verdim arabanın anahtarını telefonunu eline evden kovdum. Git yanımdan diye. Oda zaten dünden razı arabaya bindi gitti. O kadar kötğ kalpli görüyorum ki onu. Benim üzüldüğümü görse de dalga geçiyo. Beni mutlu edicek şeyler yapmıyo, hrp öyleydi ama şuan daha da hassasım, ona göre hep öyleymişim bana fikir verin lütfen.
Kendiniz gezin diyeceksiniz, araba kullanmayı bilmiyorum, gezicek bir çevrem yok. Anca otobüse binerim. Bu virüste ve hamileleikte otobüs olmaz diye düşünüyorum. Ne yapmalyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?