- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Ara araydı böle huyları diye zaten normalleştiriyorsunuz durumu amacı sırf sizi sinir etmek yoksa kötü biri değilmişBenim oturduğum semr
Ara ara böyle huyları vardı onun dışında kötü bri değil ama bazen beni sırf sinir etmek için
Ama böyle bir durumda da boşanılır zaten. Neden bu kadar zıtlık varken evliliğe devam edilsin ki?ama benim sohbetim adamı açmıyosa, ya da zevklerimiz uyuşmuyorsa hoşlandığım şeylerden hoşlanmıyosa neden darlıcam adamı?
Ama böyle bir durumda da boşanılır zaten. Neden bu kadar zıtlık varken evliliğe devam edilsin ki?
Ben böyle yapan adamın aklından şüphe ederim. O topu da... NeysePardon karnınızdaki çocuğu mu güldürmeye çalışıyordu
Cinnetim geliyorÖzünde iyi biri
Adamın dalga geçmesi üzerine sinirden ağlamış galiba adam bi de taklit yapmış. Katılıyorum hiç katlanılmaz böyle birine. İlgi konusu da abartılmadığı sürece kadın için de erkek içinde geçerli. Birbirine zaman ayırmalı eşler ama özel alanları da olmalı. İşte abartılmaması lazım iki durumundaya böyle biriyle evlenilmemeli ya da boşanmalı zaten, ağlarken taklit yapması bile fecaat, ağlamak da fecaat de benimle ilgilenmiyosun diye.
Akşam akşam sinirlerim bozuldu ay hiç güleceğim yoktuBen böyle yapan adamın aklından şüphe ederim. O topu da... Neyse
Arkadaş bu konuda cin gibidirAy aynen ne lohusaligi hamilelik diyecektim. Evet kelimeyi yanlis kullandim. Ama olabilir yaa ben hamileyken ördeğin yavrusunu kaybettiği çocuk şarkısına saatlerce ağladığımı biliyorum.
Karnındaki çocuğa hava aldıran biri vardı burdaPardon karnınızdaki çocuğu mu güldürmeye çalışıyordu
Hahahaha bu iyiymişKarnındaki çocuğa hava aldıran biri vardı burda
Evet evet göbeğine kirmizi kurdela takiyordu gece üşümesin diye karnını örtüyordu gözlerini belertelerek cik cik cik yapan kayınvalidesine giderken anne yine gel seni seviyoreee diyordu hatta tövbeler tövbesiKarnındaki çocuğa hava aldıran biri vardı burda
İşte bu!Yaşlarının kaç acaba?
Arkadaş bu konuda cin gibidir
Pardon karnınızdaki çocuğu mu güldürmeye çalışıyordu
Hep öyledir zatenÖzünde iyi biri
İlginç değil aslında bilimsel bir gerçek bu, gebelik hormonları ve etkileri diye aratırsanız bir çok uzman yazısı çıkar... Siz de aşırı sakar olmuşsunuz mesela... Neden, gebeliktenAllah Allah ya ne ilginç. Ben hamileyken normalden tek farkım aşırı sakar olmamdı. Eşime de soruyorum hamileyken duygusal/sinirli miydim, yoo diyor.
Bdv favori konumdur. Lütfen dalga geçmeyin. O konu beni çok aydınlattı meselaKarnındaki çocuğa hava aldıran biri vardı burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?