Sinir oldum

Borçla harçla yapın siz de evlenmek istiyorsanız, bir şekilde ödersiniz. 33 yaşında adamın da ailesine y0klenmesi ne bileyim acayip geldi bana.
Yo nısanlımda kredi öduyor. O da yapıyor bırseyler ama tum esyayı alsakta Babam dugun 1 bucuk yıl sonra dıyor

Canım tl olarak ikinizin kazancı ne kadar.
5 oluyordur şöyle ben ken
Ben zaten kendim alıyorum cogunu aldım. Ama babaö illa bıısler yapcam dıor

Babam kardesıme en az 50 bin masraf yaptı. Banada yapmak istiyor cunku laf olur falan diye. Ama ben istemiyorum zaten cogu seyı aldım. Bu sefer buna laf ediyor. Ama ben zaten bu yasa kadar herseyı aldım. Herseyı kendim yaptım ben. Bısı yapma diyorum olmaz dıyor

Yani siz kredi çekip hem babanızın takacagi altını, hem eşyanızı hem düğününüzü ayarlarsanız babanız da hemen bu yaz kabul eder.

33 diye düzeltmiş konu sahibi ama ben şunu anlayamadım bu adamın hiç mi parası yok ? Çalışmıyor mu ? Ya da siz çalışmaya niyetli değil misiniz ?
Bu yaşa gelip babaları beklemek nedir ? Bana nişanlınız çok pısırık geldi.

33 yasinda adaminda kendi esyalarini alacak parasi yoksa kenarda nebileyim...
Bu yaşa geldik diyorsun ama bu yaşinizda kendinize ev kuramiyorsunuz.
Boyle onun babasi bunu alacakti, benim babam şunu alacak diye beklerseniz tabi ki boyle olur. Evinizi dugununuzu kendiniz kurabilseydiniz sizin istediginiz tarihte olurdu.

44 yaşında adama babası mi eşya alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…