Sinir oldum

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Dersine girdiğim sınıftaki ders defteri doldurulmamıştı, hoca kazanım yazmayı unutmuş defteri boş bırakmasın doldursun diye diye defteri öğrenciyle gönderdim, sınıfa defteri tekrardan boş gönderdi öğrenciye defteri ben sonra doldururum demiş böyle yapmasına çok sinir oldum ve çok utandım ben sanki ona zorla defter doldurtuyomuşum giibi bi durum oluştu üstelikte dersi boşmuş o an rahatlıkla yazabilridi, çok utanıyorum bu durumdan keşke göndermeseydim defteri pztesi oldu bu olay hala düşünüyorum boş göndermesi çok moralimi bozuyor ben iiyi niyetle göndermiştim unutmuş diye düşünmüştüm sizde olsanız kötü hissetmez miyydiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
icini doktun sanirimm

Bikere bende yoklama almamıştım oda bana göndermişti
Yoklamayla kazanım aynı şey değil ki yoklamayı aldıysa imzasını attıysa kazanımı sonra da yazabilir ne var bunda defteri göndermeniz hoş olmamış. Belki de sırf o size gönderdiği için böyle yaptığınızı anlamış ondan doldurmamıştır. Hem bunu niye bu kadar kafaya taktınız ki biraz kompleks sahibisiniz gibi geldi bana.

Bikere bende yoklama almamıştım oda bana göndermişti
Yoklama biraz farklı bana sorarsanız. Günlük olarak işleme konulan bir şey. Sonradan doldurabileceğiniz bir şey değil. Defter bir çok sebepten doldurulamayabiliyor ve sonra herkes eksiklerini tamamlıyor. Düzenli olarak defter doldururum bazı günler dolduramadığımda müdür söylediğinde bile rahatsız oluyorum. Sürekli yaptığım bir şey değil çünkü.

Yine de bu kadar kafanıza takmayın bence. Boşverin. Herkes kendi işini yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…