Sinir oldum

siz olsaydınız sinir olmazmıydınız bana saygısızlık değil mi bu
Ben de bazen bir iki hafta biriktirip öyle dolduruyorum. Plan dosyalarımı sürekli yanımda taşımıyorum çünkü. Belki o da öyle yapıyordur. İdareci olsanız neyse de size ne milletin kazanımından?

Ben burda şunu anladım. Arkadaş ya yeni atanmış, ya da ücretli öğretmen...Daha pişmemiş belli...

Keske herkes kendi isine baksaydi degil mi? Sizin uzerinize vazife degil sonucta

Şuncacık olaya bu kadar üzülüp üstüne utanmanız gereksiz değil mi sizde de?

Herşeyi bu kadar kafaya takıyorsanız hayat zor geçer sizin için.

Ben de öğretmenim. Siz okulda diğer öğretmen arkadaşlarınızla bu kadar resmi bir ilişki içinde misiniz? Çok şaşırdım. Bizde olsa öyle bir olay tenefüste direk boşuna mı gönderdim defteri, yazmaya mı üşendin diye bir güzel fırçalanır. Kimse alınmaz, kırılmaz. Hatta gülüp geçilir

siz olsaydınız sinir olmazmıydınız bana saygısızlık değil mi bu
Samimiyete bağlı bence. Takılacak bişey göremedim ben iki taraflı da mesela bazı idare sıkıntılıdır daha o gün ek ders keserim diyerek defteri kırmızı kalemle çiziverir. Öyle Bi idaredeysem ben de arkadaşlarıma gönderirim unutmasın diye haaa bir arkadaşım bana göndermiş o an kazanımlarımı almamışsam ya da kalem falan bulamamışsam geri gönderirim sonra doldurayım diyerek ikisi de gayet normal bence

Boş saatiymiş. Plan yaninda olmayabilir. Saygısızlık diye düşünmezdim. Başkasının ders defterini doldurmasını sohbet arasinda su sinifin defterinde bosluk gordum seklinde diyebilirsiniz ama defter gondermeyi dogru bulmadim. Onu hatırlatmak idarenin görevidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…