• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir stres biriyle konuşmalıyım

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
Canım çok sıkılıyor
Belki hamilelikten abartıyomuyum diyorum sizce??

Konu annemler
Doğum için bana geldiler kız kardeşimle annem
Ama geldikleri günden beri çocuk çocuk hareketler yapıyorlar sebep ne anlayamadım

Sanki tatile gelmiş gibiler, hiçbirşey beğenmemeler herseyin yerini değiştirmeler
Bişey diyemiyorum da deyince küsüp oturuyolar

Her evin her ailenin kendine uygun kuralları bi tarzı var sonuçta insan biraz uyum gösterir ya

Mesela kardeşim tutturdu ben bu örtülerde yatmam çok eski insan yeni nevresimler alır
Allah bilir kaç kişi yattı bunlarda diyo
Tuttu yüzsüz yattı ki yıkandı onlar..
Sonra başladı ertesi gün yastıkların şiltelerini sökmeye
Bide bi baktım atmış hepsini aman yıkanmaz bunlar ne cimrisin iki lira bişey tanesi alında takalım demeye

Neyse ekstradan gittik o gün eşimle şu halimde nevresim falan almaya en iyilerinden aldık
Getirdik beğendim dedi sonra ki günler başladı bu %100 papuk yazın örtülmez demeye nerdeyse hergün diyo

Başka
Bizim kullanmadığımız bir odamız var iki koliden başka bişi yok içinde o odayıda kapattık girmiyoruz bile

Tutturdular biz burda yatcaz diye
Yahu anne boş odada nasıl yatcan dedm
Yok yok rahat raht yer yatağında yatarız dedi
Çocuk çocuk istekler ya

Neyse dedim açtılar kombisini orda buz gibi yerde yattılar öyle bir günde ısınmadı tabii
Sonraki gün ısındı oda o günde orda yattılar
Sonra yatmadılar bi daha içeri geçtiler falan

Banyonun fayansı çatlamış değişelim
Kocana söyle adam getirsin
Sanki çok önemli acelesi var
Off bunun gibi bin tane şey
Yazarken sinir oldum noluyo anlamıyorum

Sen orda dogum icin saat sayarken onlar nevresim derdine mi dustu?
Yollayin evlerine
Siz kendi kendinize baksaniz daha iyi sanirim dogumdan sonra

Çok yüz vermeyin, cevap vermeyi bilin. darılırlarsa da kendi problemleri olsun takmayın. Şu halinizde bir de böyle ıvır zıvır şeylerle uğraşmayın. Cidden sabrınızı denemişler.

Normalde nasıllar peki?

Gerçekten çocukça hareketler.kalasıları yok galiba .Anne rahat edemediniz galiba söylenip duruyosunuz benide üzüyosunuz gitmek istiyosanız açıkca söyleyin de

Küserlerse küssünler canım lafından geri kalma. Bir şey demediğin için devamı gelebiliyordur belki. Çatırt diye yapıştır cevabını.

Anne kardeşde böyle dusuncesiz olursa kimden yardım bekliycek insan Allah sabır versin zor bi durum ama icitmeden de cevap vermek gerek özellikle kardeşe

Canım çok sıkılıyor

Konu annemler
Ama geldikleri günden beri çocuk çocuk hareketler yapıyorlar sebep ne anlayamadım

Sanki tatile gelmiş gibiler, hiçbirşey beğenmemeler herseyin yerini değiştirmeler

Her evin her ailenin kendine uygun kuralları bi tarzı var sonuçta insan biraz uyum gösterir ya

Mesela kardeşim tutturdu ben bu örtülerde yatmam çok eski insan yeni nevresimler alır
Bide bi baktım atmış hepsini aman yıkanmaz bunlar ne cimrisin iki lira bişey tanesi alında takalım demeye

Neyse ekstradan gittik o gün eşimle şu halimde nevresim falan almaya en iyilerinden aldık
Getirdik beğendim dedi sonra ki günler başladı bu %100 papuk yazın örtülmez demeye nerdeyse hergün diyo

Başka
Bizim kullanmadığımız bir odamız var iki koliden başka bişi yok içinde o odayıda kapattık girmiyoruz bile

Çocuk çocuk istekler ya

Neyse dedim açtılar kombisini orda buz gibi yerde yattılar öyle bir günde ısınmadı tabii

Ah şu hamilelik hormonlarımız ne hale geliyor :KK56:

Ayyy kardeşinde çok bilmişmiş,madem o kadar biliyo fayansı,nevresimi,yastığı yorganı kendi halletsin.sizde çok sessiz kalmayın şöyle okkalı bi tepki verin o zaman süt dökmüş kedi gibi olurlar,hamilesiniz zaten küsemezler de bence hazır hamileyken bağırın onlara biraz ki herkes haddini bilsin.

Ne tuhafmış kardeşiniz. Ne demek nevresim beğenmemek? Eşinize ne dediniz? "Kardeşim beğenmedi nevresim alalım"mı dediniz? Oda içten içe bilenecek böyle giderse ailenize karşı.
O odada kalma ısrarları zaten akılalır cinsten değil. Ne gerek var yani? Sanki yıllarca kalacaklar.
Allah yardımcınız olsun, ne denir bilemedim başka.

Ya valla stres oldum doldum doldum ağlayacağım şimdi

Normalde de böyleler benmi yeni farkediyorum bilmiyorum da
Eşim rahat edemiyolar diye mi o odaya girdiler dedi
Bilmiyorum dedim bişey demediler
Sonrabelki rahat edemiyolardır benim yanımda dedi hep arka odada yada yatak odasında takılmaya başladı
Bu seferde niye bizimle oturmuyo ne ayıp demeye başladılar

Sonra odayı eşyaları değişmişler biz uyurken
İki gün sonra aradığım hiç bir şeyi bulamadım
O boş odadaki kolilere kendilerince lazım olmayan şeyleri tıkıp üst üste yığmışlar

Nerde diyorum bilen yok, yardım edip koliyi indiren yok
Ben indirincede kızıyolar :s sizede iyilik yaramıyo ev gereksiz eşya dolu diyolar

Bana hiç sormadan iki çöp poşeti esya atmışlar ki içinde benim ders notlarımın olduğu dosyamda var
Ne gerek varmış saklamama

Mutfak eşyalarından da of şu yok bu yok deyip durmalar
En son gidip (bence gereksiz) bi ton şey almışlar eve
Ben cidden anlamadım
Bu arada annem falan her daim destekcim olmuş bir kadındır maddi manevi
Ama nolmuş bunlara ben anlam veremiyorum

Va
Canım çok sıkılıyor

Konu annemler

Başka

Çocuk çocuk istekler ya

valla peygamber sabriniz var. gebeliginizin son gunleri. Utanmiyorlar mi sizi boyle uzmeye, strese sokmaya?

Ya valla stres oldum doldum doldum ağlayacağım şimdi

Normalde de böyleler benmi yeni farkediyorum bilmiyorum da
Eşim rahat edemiyolar diye mi o odaya girdiler dedi
Bilmiyorum dedim bişey demediler
Sonrabelki rahat edemiyolardır benim yanımda dedi hep arka odada yada yatak odasında takılmaya başladı
Bu seferde niye bizimle oturmuyo ne ayıp demeye başladılar

Sonra odayı eşyaları değişmişler biz uyurken
İki gün sonra aradığım hiç bir şeyi bulamadım
O boş odadaki kolilere kendilerince lazım olmayan şeyleri tıkıp üst üste yığmışlar

Nerde diyorum bilen yok, yardım edip koliyi indiren yok
Ben indirincede kızıyolar :s sizede iyilik yaramıyo ev gereksiz eşya dolu diyolar

Bana hiç sormadan iki çöp poşeti esya atmışlar ki içinde benim ders notlarımın olduğu dosyamda var
Ne gerek varmış saklamama

Mutfak eşyalarından da of şu yok bu yok deyip durmalar
En son gidip (bence gereksiz) bi ton şey almışlar eve
Ben cidden anlamadım
Bu arada annem falan her daim destekcim olmuş bir kadındır maddi manevi
Ama nolmuş bunlara ben anlam veremiyorum
Ne ayip bir baskasinin evine esyasina mudahale etmek?
Sen haklisin canim
Gonder bunlari gitsinler
Senin evinin duzeninden onlara ne?

Ya inanın çok sinirli biriyimdir normalde ama misafir sonuçta çok sıkmayim nasıl rahat ediyolarsa öyle olsun demeye çalışıp sıkıyorum kendimi
Ama düşünüyorum ben onlara gittiğimde ortam düzen neyse uyuyorum kendi kurallarımı evimde bırakıyorum yani

Ama sonuçta anne ya diyemiyorum bişey
Kırmadan demeye çalışıyorum bu sefer arkamdan konuşuyolar bazen duyuyorum

Aman karışma kızım sonra biz suçlu oluruz bırak bırak demeye başladı annem

Valla bunun daha doğum sonrası var
Benim eğitimim var y.lisans yapıyorum
Gitseler bende onlarda raht edecekler gibi ama sonra biz napcaz

Kafaya takmamaya çalışmaktan bile yoruldum
Yüzüme de yansıyo hp mutsuzum

Ya inanın çok sinirli biriyimdir normalde ama misafir sonuçta çok sıkmayim nasıl rahat ediyolarsa öyle olsun demeye çalışıp sıkıyorum kendimi
Ama düşünüyorum ben onlara gittiğimde ortam düzen neyse uyuyorum kendi kurallarımı evimde bırakıyorum yani

Ama sonuçta anne ya diyemiyorum bişey
Kırmadan demeye çalışıyorum bu sefer arkamdan konuşuyolar bazen duyuyorum

Aman karışma kızım sonra biz suçlu oluruz bırak bırak demeye başladı annem

Valla bunun daha doğum sonrası var
Benim eğitimim var y.lisans yapıyorum
Gitseler bende onlarda raht edecekler gibi ama sonra biz napcaz

Kafaya takmamaya çalışmaktan bile yoruldum
Yüzüme de yansıyo hp mutsuzum
Esin sana bakamaz mi? Insanin sadece esine ihtiyac i oluyor lohusalikta

Acaba hamilelik dolayısı ile saldınız işleri de,aileniz titizse,lükse alışkınsa o yüzden de yapıyorlar.Bırakın alsınlar,temizlesinler,ne güzel yanınıza gelmişler,tadını çıkarmaya bakın:KK66:

Ne tuhafmış kardeşiniz. Ne demek nevresim beğenmemek? Eşinize ne dediniz? "Kardeşim beğenmedi nevresim alalım"mı dediniz? Oda içten içe bilenecek böyle giderse ailenize karşı.
O odada kalma ısrarları zaten akılalır cinsten değil. Ne gerek var yani? Sanki yıllarca kalacaklar.
Allah yardımcınız olsun, ne denir bilemedim başka.
Valla eşim tuhaf karşıladı da artık bişey demedi
Gittik aldık

Oda olayı cidden saçmalık sığıntı gibi o ne öyle
İçerde kanepeler varken
Öff öff

doğumdan sonra daha kötü olursun
sana destek lazım köstek değil

annenle konuş önce anne benim dururmum bu düzenim bu deyin bakalım ne diyecek
ayrıca alınıyorlar gbi düşünmeyin herkes heryerde kendi evi gibi haraket edemez
bana siz istedinizde zorla gelmiş gibi duruyorlar o_O eğer öyleyse gönderin gerçekten doğumdan sonra sizin daha çok hizmete ihtiyacınız olacak

ama eğer hizmet ediyor ve yapıyorlarsa birşey diyemem çünkü yardım etmeye çalışıyorlardır akıllarınca, fakat nevresim konusunda yerden göğe haksızlar bende mesela biraz takıntılıyımdır... kirli birşey de falan yatmam ama ev sahibi görmesin diye o gidinde yastığı yorganı kaldırır montumu şalımı üstüme alır uyurum deterjan kokmuyorsa yatamam içinde size anormal gelebilir fakat gerçekten takıntılı olunca insan ağlayası geliyor ama asla yenisini al diyemem gider kendim alır

Back
X