- 9 Kasım 2015
- 929
- 685
- 23
Canım çok sıkılıyor
Belki hamilelikten abartıyomuyum diyorum sizce??
Konu annemler
Doğum için bana geldiler kız kardeşimle annem
Ama geldikleri günden beri çocuk çocuk hareketler yapıyorlar sebep ne anlayamadım
Sanki tatile gelmiş gibiler, hiçbirşey beğenmemeler herseyin yerini değiştirmeler
Bişey diyemiyorum da deyince küsüp oturuyolar
Her evin her ailenin kendine uygun kuralları bi tarzı var sonuçta insan biraz uyum gösterir ya
Mesela kardeşim tutturdu ben bu örtülerde yatmam çok eski insan yeni nevresimler alır
Allah bilir kaç kişi yattı bunlarda diyo
Tuttu yüzsüz yattı ki yıkandı onlar..
Sonra başladı ertesi gün yastıkların şiltelerini sökmeye
Bide bi baktım atmış hepsini aman yıkanmaz bunlar ne cimrisin iki lira bişey tanesi alında takalım demeye
Neyse ekstradan gittik o gün eşimle şu halimde nevresim falan almaya en iyilerinden aldık
Getirdik beğendim dedi sonra ki günler başladı bu %100 papuk yazın örtülmez demeye nerdeyse hergün diyo
Başka
Bizim kullanmadığımız bir odamız var iki koliden başka bişi yok içinde o odayıda kapattık girmiyoruz bile
Tutturdular biz burda yatcaz diye
Yahu anne boş odada nasıl yatcan dedm
Yok yok rahat raht yer yatağında yatarız dedi
Çocuk çocuk istekler ya
Neyse dedim açtılar kombisini orda buz gibi yerde yattılar öyle bir günde ısınmadı tabii
Sonraki gün ısındı oda o günde orda yattılar
Sonra yatmadılar bi daha içeri geçtiler falan
Banyonun fayansı çatlamış değişelim
Kocana söyle adam getirsin
Sanki çok önemli acelesi var
Off bunun gibi bin tane şey
Yazarken sinir oldum noluyo anlamıyorum
Belki hamilelikten abartıyomuyum diyorum sizce??
Konu annemler
Doğum için bana geldiler kız kardeşimle annem
Ama geldikleri günden beri çocuk çocuk hareketler yapıyorlar sebep ne anlayamadım
Sanki tatile gelmiş gibiler, hiçbirşey beğenmemeler herseyin yerini değiştirmeler
Bişey diyemiyorum da deyince küsüp oturuyolar
Her evin her ailenin kendine uygun kuralları bi tarzı var sonuçta insan biraz uyum gösterir ya
Mesela kardeşim tutturdu ben bu örtülerde yatmam çok eski insan yeni nevresimler alır
Allah bilir kaç kişi yattı bunlarda diyo
Tuttu yüzsüz yattı ki yıkandı onlar..
Sonra başladı ertesi gün yastıkların şiltelerini sökmeye
Bide bi baktım atmış hepsini aman yıkanmaz bunlar ne cimrisin iki lira bişey tanesi alında takalım demeye
Neyse ekstradan gittik o gün eşimle şu halimde nevresim falan almaya en iyilerinden aldık
Getirdik beğendim dedi sonra ki günler başladı bu %100 papuk yazın örtülmez demeye nerdeyse hergün diyo
Başka
Bizim kullanmadığımız bir odamız var iki koliden başka bişi yok içinde o odayıda kapattık girmiyoruz bile
Tutturdular biz burda yatcaz diye
Yahu anne boş odada nasıl yatcan dedm
Yok yok rahat raht yer yatağında yatarız dedi
Çocuk çocuk istekler ya
Neyse dedim açtılar kombisini orda buz gibi yerde yattılar öyle bir günde ısınmadı tabii
Sonraki gün ısındı oda o günde orda yattılar
Sonra yatmadılar bi daha içeri geçtiler falan
Banyonun fayansı çatlamış değişelim
Kocana söyle adam getirsin
Sanki çok önemli acelesi var
Off bunun gibi bin tane şey
Yazarken sinir oldum noluyo anlamıyorum