Aslında şöyle görünüyor sanırım. Kiz film seyredelim dedi sonra odaya gitti çağırsin beni eşim diye bekledi. Gelmeyince de yatti kizip. Bu mu yani anlaşılan? Eger böyle olsa haklısınız bende sizin gibi düşünurum.Ortalık toplanmadan film izlenmiyor mu?
Madem kendinize ait akşam istediniz, neden isteksizmiş, hevesiniz yokmuş da o çağırınca lütfedecek gibi başka odalarda oyalandınız ki?
Yargılamak değil, anlamadığım için soruyorum samimi olarak.
Eşim benden daha ince fikirli, romantik, düşüncelidir ama şu durum bizde yaşansa aynı sahne olurdu. Ben içeride bir şeylerle uğraşıyo olsam o da "film dedi ama başka işi var zaar" deyip yayılır, iyi de yapardı.
Yerinizde olsam -hele bir de nadir yakalanmış bir fırsatmış- yemişim evini, dağınıklığını, mumunu, mısırın deyip ben de misler gibi uzanıp keyfime bakardım.
Yukarıda bir üyeye "Özleyen 40dk beklemezdi" demişsiniz de, fikrin sahibi olunca 40dk bekletmek hakkınız mı oldu size göre? Özel akşamına özen gösteren de 40dk bekletmezdi bana kalırsa. O sıra eşiniz mısır yapmış olsa beklerken yerdi, bu sefer de o kriz olurdu :)
Evi toplayıp sonra da film izleyelim deseydiniz ve adam yapmasaydı sonuna kadar haklı olurdunuz ama şu durumda kendiniz çalıp kendiniz oynayıp, eşinize de telepatik yetenekleri olmadığı için trip atmış gibisiniz bana göre.
Hayat gerçekten çok kısa, ölüm var, böyle şeylerle kendinizi üzmeyin, iletişiminizi güçlendirin derim.
Birde şöyle düşünün kadin sabahtan aksama kadar calisti. Eve geldi ev topla yemek yap cocukla ilgilen. Sonra cocuk uyusun git hazirlan buarada esinde senin icin bir hazirlik yapsin icinden gelerek demeden. Ki desem yapardi.
Sana değerli hissettirsin bi kahve yapsin bu nerde neyle ugrasiyor hala yorulmadi mi diyip yanina cagirsin merak etsin..