Sinirden elim ayağım titriyor :S

Kıskanıp kıskanmamakta değil, olay kızın miğdesizliği.. Benim kocamın üzerine olan arabada eski sevgilisi gezecek cinnetlik durum. Şu miğdesiz kız için eşinizle huzurunuzu kaçırmayın derim sakince anlatın durumu ,ne kadar rahatsız ediici olduğunu ve satın.Kimsede alınmasın darılmasın araba gayet sizin parasınıda vermişsiniz kaldıki yazlığa gidip karşılaşmaktan rahasız oluyorsanız arabaya her bindiğinizde rahatsız olcagınıza o parayla birlikte seçeceğiniz bir arabanız olsun.

bence kendinize dert arıyorsunuz bu kadar abartılacak bir şey yok ortada bana göre

Ben eşimi uyardım o arabaya o kız biner dedim. Eşim binemez o kadarda değil vs vs dedi ama sonuç bindi zaten ona kızıyorum
Kız arabanın eşimin olduğunu biliyordur.
Sinir olduğum başka nokta araba klasik araba gibi eski ama değerli değil ucuz bi araba ama değişik görüntüsü
Arabasıyı o adam İstanbula getirdi ben sadece içini görmek için 5 dk oturdum adam o derece sahiplenmiş
Benim 5 dk emanet oturduğum arabayla kızlar fink atıyor

valla ben de kızardım

araba eşinin kız eşinin arabasıyla geziyor gibi oluyor
bence ya satsın ya babasına devretsin.

ben seni haklı buldum
ama eşinin şu an yaptığı bi yanlış yok tahmin edememiş
ama yine de kızardım ben de olsam

ya ben şuna da takıldım Chek
ruhsat eşinin üstüne ama kp nin arkadaşı geziyor.
birine çarpsa bi kaza yapsa ya da ceza yese hep eşin sorumlu olacak

evlenmişsiniz , eski sevgiliyi neden takıyorsunuz kafanıza ben anlamadım ya
kız sizin gibi takmamış belli ki
eşinize bir daha olmasın deyin bitsin, face den falan da kontrol etmeyin kendinizi tutmaya çalışın

ya ben şuna da takıldım Chek
ruhsat eşinin üstüne ama kp nin arkadaşı geziyor.
birine çarpsa bi kaza yapsa ya da ceza yese hep eşin sorumlu olacak

Kaç kere dedim ama dinleyen yok.
Hatta dedim babandan başkası geçmesin direksiyona ama kendi düşünecek napayım ben dedim

Benim takıldığım, sizden önce o kızla sevgili olmuş diye, kendinizi 2 haftalık bir tatilden mahrum etmeniz...tuhaf bence...

Kız evliliğinize bir tehdit mi? Eşinizin babasına aldığı arabaya binse ne olur, binmese ne olur?

Sizden mi izin alacak kp kime arabayı verip vermeyeğine dair? Lorena 2

evlenmişsiniz , eski sevgiliyi neden takıyorsunuz kafanıza ben anlamadım ya
kız sizin gibi takmamış belli ki
eşinize bir daha olmasın deyin bitsin, face den falan da kontrol etmeyin kendinizi tutmaya çalışın

Eski sevgili eşimin arabasına binmesin yani gitsin araba kiralasın araba bulsun.
O kız rahat edecek diye neden araba kullanılıyor bu duruma sinir oluyorum

Hayır o kızla sevgili olmuş diye yazlığa gitmemeniz ayrı bir tuhaf yani. Geçmiş bitmiş bu kadar takmak neden? Ben olsam inadına takar koluma giderim.

Arabanı ruhsatı eşimin üzerine, eşimin ailesinin dediniz. Şimdi de arabanın parasını eşim ödedi diyorsunuz. Bundan sonra kp özellikle eşinizi de değil sizi arayıp 3 kuruşluk eski arabası için sizden izin alsın söyleyin de. Hey Allahım ya.

Yazarken parayı ailesi ödemiş gibi anlaşılır diye düşünmemiştim millet sorunca yanlış anlaşılıyor dize düzelttim
Amacı ailesi yazlıkta binsin diye kendi binmesi için almamış eşim
Kayınperederim kimi istiyorsa bindirsin ama eski sevgilisini değil
Çok bindirmek isterse kendi üzerine alsın onun arabasına karışamam ama eşimin arabasına karışırım

İlk konunuz da araba eşimin ailesinin, ruhsatı eşimin üzerine alınmış yazmışsınız. Bu durumda ne anlaşılıyor? Arabayı eşinizin ailesi almış, ama ruhsatı eşinizin üzerine yapılmış olarak anlaşılıyor. Sizden mi izin alacaklar dediğimizde de parasını eşim vermiş diyorsunuz. Kaldı ki parasını eşiniz vermiş olsa bile babası arayıp gelininden izin isteyecek değil. O araba ona emanet. İyi vlla kocanızın eski sevgilisinin babası diye kaç yıllık dostluğunu da kessin isterseniz. Burada babadan bahsediyor dıdısının dıdısı değil. Baba baba.

Eski sevgili eşimin arabasına binmesin yani gitsin araba kiralasın araba bulsun.
O kız rahat edecek diye neden araba kullanılıyor bu duruma sinir oluyorum
araba verme meselesi eşinizin eski sevgilisi olduğu için değil de aile dostu olduğu için bence akrabalık da varmış kuzenin kuzeni falan. belliki düşünememişler sizin taraf.
sizin bu kadar kafaya takmanızı gerektiren bir durum yok bence, rahatsız olduğunuzu dile getirin, ikinci kez tekrarlanırsa sinirlenirsiniz

Ben olsam yazları gider çatır çatır aracı alır kullanırdım gözleri önünde...

Ben gereksiz buluyorum eski sevgiliyle aynı masa da oturmayı neden koca sene beklediğim tatili onla heba edeyim ki

Haklısınız yani tatilinizi orda geçirmeyin de birisi sinir olacaksa siz değil karşı taraf olur o demek istedîm

Bu eski sevgiliyi fazla önemsiyorsunuz, arabayı satın kurtulun ama kıza neyi ispatlayacağınızı bir düşünün, kıskançlıktan delirdiğinizi anlamayacak kadar aptal değildir, ki muhtemelen farkında, ne gerek var yani. Eşinizle aranızı bozmayın bu mesele yüzünden tatlı dille halledin bence.

Parayı ailesi ödemiş gibi anlaşılmış sanırım parayı eşim ödemiş
EŞim kullanmadığı için ruhsatı onun üzerine demiştim kullanan eşim değil ama ruhsatı üzerine manasında
Diğer türlü de kayınpederin arabası gibi anlaşılacak diye
Babası istediği kişiyi bindirebilir eski sevgilisi hariç, ha onuda bindirmek isterse gitsinler oğluyla noterde azıcık parayla devir işlemi yapıp bindirsin
Ama eşimin üstüne olan arabada gezidrmesin bende karısıyım sonuçta elin kızı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…