Adamın böyle birşey yapacağını öngörüp , yeğenini bindirme diye tembih edemezlerdi.Bence kimseye kızmayın , eminim o adam umursamıyodur eski sevgili mevzularını ama keşke eski sevgilisi kız biraz dikkatli davransaymış.Bu kız daha önce de sizi rahatsız edecek hareketler yaptı mı? O arabanın eşinizin olduğunu biliyor mu?
ya ben şuna da takıldım Chek
ruhsat eşinin üstüne ama kp nin arkadaşı geziyor.
birine çarpsa bi kaza yapsa ya da ceza yese hep eşin sorumlu olacak
evlenmişsiniz , eski sevgiliyi neden takıyorsunuz kafanıza ben anlamadım ya
kız sizin gibi takmamış belli ki
eşinize bir daha olmasın deyin bitsin, face den falan da kontrol etmeyin kendinizi tutmaya çalışın
Sizden mi izin alacak kp kime arabayı verip vermeyeğine dair? Lorena 2
Arabanı ruhsatı eşimin üzerine, eşimin ailesinin dediniz. Şimdi de arabanın parasını eşim ödedi diyorsunuz. Bundan sonra kp özellikle eşinizi de değil sizi arayıp 3 kuruşluk eski arabası için sizden izin alsın söyleyin de. Hey Allahım ya.
araba verme meselesi eşinizin eski sevgilisi olduğu için değil de aile dostu olduğu için bence akrabalık da varmış kuzenin kuzeni falan. belliki düşünememişler sizin taraf.
Eski sevgili eşimin arabasına binmesin yani gitsin araba kiralasın araba bulsun.
O kız rahat edecek diye neden araba kullanılıyor bu duruma sinir oluyorum
Ben gereksiz buluyorum eski sevgiliyle aynı masa da oturmayı neden koca sene beklediğim tatili onla heba edeyim ki
İlk konunuz da araba eşimin ailesinin, ruhsatı eşimin üzerine alınmış yazmışsınız. Bu durumda ne anlaşılıyor? Arabayı eşinizin ailesi almış, ama ruhsatı eşinizin üzerine yapılmış olarak anlaşılıyor. Sizden mi izin alacaklar dediğimizde de parasını eşim vermiş diyorsunuz. Kaldı ki parasını eşiniz vermiş olsa bile babası arayıp gelininden izin isteyecek değil. O araba ona emanet. İyi vlla kocanızın eski sevgilisinin babası diye kaç yıllık dostluğunu da kessin isterseniz. Burada babadan bahsediyor dıdısının dıdısı değil. Baba baba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?