Bu eski sevgiliyi fazla önemsiyorsunuz, arabayı satın kurtulun ama kıza neyi ispatlayacağınızı bir düşünün, kıskançlıktan delirdiğinizi anlamayacak kadar aptal değildir, ki muhtemelen farkında, ne gerek var yani. Eşinizle aranızı bozmayın bu mesele yüzünden tatlı dille halledin bence.
Konuyu düzeltmişsiniz yani sorun ruhsatın eşinize ait olması mı 2 nüshadan oluşan kağıt için mi bunlar babalarının üstüne yapılınca sorun kalkacak mı. İlanda verecek misiniz gazete hatta belediye hopörlerinden artık araba kocama ait değil diye. Bilsinler yani karşı taraf olmaz böyle. Komik..ben şahsen kendimi bu kadar özgüvensiz ve ezik gösteremezdim.
Ben seni anladım. Senin kızgınlığın aslında o kıza , esşinin babasına ve babasının arkadaşına. Ama gidip de onlara hesap soramayacağın için hiç birseyden haberi olmayan eşine patlamışsın. Konunda Haklı mısın ? Sonuna kadar. Ama gel gör ki kızılacak kişi esin değil onunla güzel güzel konuş ki sana patlamasın sonradan
Benim takıldığım, sizden önce o kızla sevgili olmuş diye, kendinizi 2 haftalık bir tatilden mahrum etmeniz...tuhaf bence...
Kız evliliğinize bir tehdit mi? Eşinizin babasına aldığı arabaya binse ne olur, binmese ne olur?
Adam tahmin edememiş evet sen demişssin ama olan olmuş şimdi eşin napacak önemli olan o
Eşime kızarım çünkü dedim arabayı babanın üstüne geçir
O kız o arabayla gezemez bindirmezler vs vs
Ben dedim ona haklı da çıktım.
Adam tahmin edememiş evet sen demişssin ama olan olmuş şimdi eşin napacak önemli olan o
Bit kadar mesele deyip geçme sinekte küçüktür ama mide bulandırır sonuçtaKadın milleti olarak gerçekten tuhafız, durduk yere kocanızın eski sevgilisi ve eski bir araba yüzünden huzurunuzu mu kaçıracaksınız sahiden???? Sonra eşim benle ilgilenmiyor diye konu açıyorsunuz, bit kadar meseleyi sorun eden biri olsa bende ilgilenmem. Hatta eşinizin yerine olsam arabayı kızın üzerine yaparım :)
bencede yani kayinpederde bir tuhafBit kadar mesele deyip geçme sinekte küçüktür ama mide bulandırır sonuçta
Kadın milleti olarak gerçekten tuhafız, durduk yere kocanızın eski sevgilisi ve eski bir araba yüzünden huzurunuzu mu kaçıracaksınız sahiden???? Sonra eşim benle ilgilenmiyor diye konu açıyorsunuz, bit kadar meseleyi sorun eden biri olsa bende ilgilenmem. Hatta eşinizin yerine olsam arabayı kızın üzerine yaparım :)
bencede yani kayinpederde bir tuhaf
Aynen milletin ağzı torba değil sonuçta . Bir iki münasebetsiz insan dedikodu yapar yok yere huzursuzluk çıkaraslinda araba kayinpederin üstüne dahi olsa bence esinizin eski sevgilisini bindirmemesi lazim bide bazilari kizmis bunda ne var diye yazlik yerlerde dedikodu cok olur biri bir laf cikarir herkesin cani sikilir kayinperin o kizla ve ailesi ile cok mesafeli olmasi lazim kvalidenizin uyarmasi lazim erkekler dusunemiyo bazi seyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?