Sinirden elim ayağım titriyor :S

O kız bence içinden zaten diyordur eski sevgilimin arabasıyla geziyorum oh diye

Konuyu düzeltmişsiniz yani sorun ruhsatın eşinize ait olması mı 2 nüshadan oluşan kağıt için mi bunlar babalarının üstüne yapılınca sorun kalkacak mı. İlanda verecek misiniz gazete hatta belediye hopörlerinden artık araba kocama ait değil diye. Bilsinler yani karşı taraf olmaz böyle. Komik.. ben şahsen kendimi bu kadar özgüvensiz ve ezik gösteremezdim.

Ben seni anladım. Senin kızgınlığın aslında o kıza , esşinin babasına ve babasının arkadaşına. Ama gidip de onlara hesap soramayacağın için hiç birseyden haberi olmayan eşine patlamışsın. Konunda Haklı mısın ? Sonuna kadar. Ama gel gör ki kızılacak kişi esin değil onunla güzel güzel konuş ki sana patlamasın sonradan

Nasıl göründüğü umrumda değil
Karşı taraf bilebilir yine umrumda değil
2 parça imza arabanın sahibini değiştiriyor
Sahibi eşim olmadığı sürece başkasının ne yaptığı beni ilgilendirmiyor

Eşime kızarım çünkü dedim arabayı babanın üstüne geçir
O kız o arabayla gezemez bindirmezler vs vs
Ben dedim ona haklı da çıktım.

Evliliğime tehdit değil ama tatilimi de eski sevgilisiyle dipdibe geçirmek abes geliyor
Sonuçta kızın huyunu suyunu bilmiyorum
Tatile başka yere gidiyoruz hani gitmemezlik değil sadece orayı tercih etmiyoruz.

Eşime kızarım çünkü dedim arabayı babanın üstüne geçir
O kız o arabayla gezemez bindirmezler vs vs
Ben dedim ona haklı da çıktım.
Adam tahmin edememiş evet sen demişssin ama olan olmuş şimdi eşin napacak önemli olan o

Yoook tam tencere tava uçurmalık bir konu..

Senin bu konuda hassasıyetin varsa..ki önceden uyarını da yapmışsın..cinnet gecirmemen için hiçbir sebep yok..

Ben zevkine cinnetlenirim valla..

Kadın milleti olarak gerçekten tuhafız, durduk yere kocanızın eski sevgilisi ve eski bir araba yüzünden huzurunuzu mu kaçıracaksınız sahiden???? Sonra eşim benle ilgilenmiyor diye konu açıyorsunuz, bit kadar meseleyi sorun eden biri olsa bende ilgilenmem. Hatta eşinizin yerine olsam arabayı kızın üzerine yaparım :)

Haklısın çok rahatsız edici bir durum bu. Soyle eşine satın arabayi gitsin. O eski kizda çok istiyorsa gitsin başka arabaya binsin nealaka ya. Kız da amma gurursuz rahat bir kızmış! !

Bit kadar mesele deyip geçme sinekte küçüktür ama mide bulandırır sonuçta

Madem araba eşinin üstüne arabayi satin kurtulun.Boylece problemde ortadan kalkar.

Eski de olsa yeni de olsa araba eşimin üzerine eşimin yani bizim
Arabanın tam fiyatını söyleyemem sonuçta sanal ortam ama en ucuz araba 5000 civarı günümüzde
Yani 5000 bile olsa orda bir işime yaramıyor elin adamının yeğeninin işini göreceğine satar kendime kızıma harcarım o parayı
yani ucuz diye aman nolcak demiyorum

aslinda araba kayinpederin üstüne dahi olsa bence esinizin eski sevgilisini bindirmemesi lazim bide bazilari kizmis bunda ne var diye yazlik yerlerde dedikodu cok olur biri bir laf cikarir herkesin cani sikilir kayinperin o kizla ve ailesi ile cok mesafeli olmasi lazim kvalidenizin uyarmasi lazim erkekler dusunemiyo bazi seyleri

Adam benim kocam olmuş
Daha neyini kıskanayım

Aynen milletin ağzı torba değil sonuçta . Bir iki münasebetsiz insan dedikodu yapar yok yere huzursuzluk çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…