Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

Eşimin onu bilmesi yeter. Gerçek yüzlerini görmüş oldu çünkü haklı haksız dinlemeden birşey olsa hep onları savunurdu iyi görürdü işte yardım ediyolar vs diye.

Esinize tabiki de soyleyin. Boyle bir durumu asla saklamayin, cunku gun gelir sizi oyle bir kotu ederlerki esiniz size inanmaz.
Ses kaydini silmeyin ve dinletin.

Allah herkesi boylesine sinsi insanlardan korusun!!!!
Kesinlikle öyle dinlettim bu yüzden eşime. Gözlerindeki nefreti hissettim desem yeridir. Ben bilmesini istedim. Çünkü nekadar iyide olsak alttan alttan laf sokmaları oluyodu ve eşim o fesatlığı görmüyordu. Beni sevdiklerini düşünüyoduk. Oda görmüş oldu gerçek düşüncelerini

Esinize asla bu yaptiginizi soylemeyin. Esiniz de hep hatasini aramak icin ses kaydi actiginizi sanir sonrasi da daimi guvensizlige yol açar. Siz kimseye soylemeyin ama artik onlarin nasl bir insan oldugunu bilip ona gore davranin. Mesafeniz hep belli olsun.

Eşimin onu bilmesi yeter. Gerçek yüzlerini görmüş oldu çünkü haklı haksız dinlemeden birşey olsa hep onları savunurdu iyi görürdü işte yardım ediyolar vs diye.

kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama bu sadece bi ses kaydı. erkekler bunun için çok uzun süre mesafeli tavırlı davranmaz ve senin de bunu uzun süre talep etmeni normal karşılamaz.

zaten öyle mesafeye tamam diyecek bi adam olsa bunca zaman sana böyle onları savunmazdi.

inşallah hep arkanda durur bundan sonra. ama sen de tekrar onlarla eskisi gibi olman gerektiğin baskılarına hazir tut kendini

eski konularına baktım da hiç öyle aşırı seviyolar beni falan şok oldum dememelisin sanki, zaten aranzda dünya kadar problem geçmiş, para meselesi vs, hani hakkında konuşmaları çok da "aaaaa ben şok" denecek bir durum değilmiş. öyle anlatmışsın ki sanki gül gibiydiniz, öz kardeş gibiydiniz de öyle olmuş gibi, gayet problemler yaşanmış, arada laf sokmalar sürtüşmeler varmış. inanacağımızı bilsen bize bile yanlışlıkla ses kaydı açık kalmış diyecekmişsin gibi konuşuyosun.
süper plan yapmışsın, amacına ulaşmışsın, bundan sonra sadece sen ve eşin olacak işte. mutlu ol.

Çok basit, bağlarım telefonu hoparlöre bangır bangır açarım herkes duyar.
Ne olursa da olur.
Böylece daha da gelemezler.

Eşiniz daha karşı tarafla konuşup, taraf değiştirecek. Sen de böyle yapıyorsun, sen de şunu diyorsun diyecek size. Eşinizin kaydı dinlemesi, size bir piyon kazandırdı. Sıra onlarda. Görümceler, sizi sinsi ve kötü kalpli olmakla suçlayacaklar. Kardeşlerini onlara düşman etmekle vs. Size bundan sonra yardımcı olmayacaklar. Arkanızdan daha çok konuşacaklar.

maalesef bence de öyle durum. bı anlık cesaretle iyi bi plan gibi yapmış ama açısı sinra çıkacak. kocasi herşeyin farkına varana kadar konu sahibi çok ceker...

Ona bakarsan problem her ailede oluyor yeri geliyor ailemizle de tartışıyoruz sürtüşüyoruz. Ama son dönemlerde düzelmiştik. Ara ara sorun herkeste olmuyo mu Allah aşkına. Zaten diğer yorumlardada yazdım alttan laf sokmalari vardı diye. Ama ben bu derece hakaret edeceklerini düşünmezdim şok olduğum nokta o. Ki ağızlarından asla küfür duymadım benim arkamdan afedersiniz orasına burasına parmak çomak s*kmuşuz sanki vs diyolar. Daha yazamadığım çok şey var. Ayrica istediğim şekilde yazarim konuyu bi sakıncası mı vardı isteyen inanır isteyen inanmaz yanlışlıkla açtım diye birşey demedim zaten inanan inanır ?

İnanın umrumda değil. Zamanında ben markete gittiğimde direk telefonumu alıp karıştıran insanlar. Eşimle bizi birbirimize düşürmeye çalışan insanlar. Telefonum 2 dk ellerine geçse facebookta kaydettiklerime kadar karıştırıp birşeyler bulup birbirlerini dolduruyolar. Onlar benden daha sinsi.

Şaka gibi..ozel
Ses kaydı yaptınız diye olay size dönmesin bir de...üstünüze yürümesinler....

maalesef bence de öyle durum. bı anlık cesaretle iyi bi plan gibi yapmış ama açısı sinra çıkacak. kocasi herşeyin farkına varana kadar konu sahibi çok ceker...
Eski konularda, eşim gelince k.v ye uğruyor, görümcem salatadan ne anlar dedi falan. Neyse hakkında hayırlısı olsun.
Eski konularınıza baktım. Soğuk savaş varmış
Siz sıcak savaşa çevirmişsiniz. Takmayacaksanız sorun değil.

o ses kaydını dinlerken içinizde şok olmayla birlikte bir de istediğini elde etmiş olma hazzı olduğunu inkar edebilir misiniz peki?
ben görümcelerimle öz kardeş gibi iyi anlaşsam aklıma gelmez ses kaydı açmak, siz eşiniz onları "bize yardım ediyor canlarım vs" gibi gördüğü için gözünden düşürmek için yapmışsınız. görümceleriniz de tongaya düşmüş. kardeş, kardeşe düşsün hayatları boyunca konuşmasınlar, en güzelini yapmışsınız. görümceleriniz hatalı ama siz de burada "melek melek" değilsiniz.

bari bundan sonrası için doğru düzgün bi politika yürüt bacim.
eşin gidip catarsa abinize ses kaydi atarken açık kalmış. söylenenlere çok sinirlendi. ben de size hiç yakıştıramadım. ben sizi kardeşim yerine koymuştum. çok kırıldım deyip kenara çekil. esine de çok sorun olmadikca bisey deme ama kırgınlığıni belli et.

evini de tasimaya çalış. uzakta olsak idare edilir. ama simdi bu kadar laftan sonra hergun yüzyüze bakilmaz. ben bakamam de.

çok sakin davran.

ben üyeyi hatırlıyorum biraz. doğru diyosunuz. ama bundan sonra akıllı davranmasi lazım. herşey normal görünürken bu kadar sorun yaşatan insanlar simdi neler neler yapmaz.

Allah akıl fikir versim böyle bozgunculara da ne deyim. hepsi yuva kuracak. zaten evlilik sorumluluğu agirken bide bu tarz insanlarla yipraniyo kadınlar

Ya şimdi benim kardeşlerim eşim hakkında konuşsa kızarım falan ama düşman olmam. Bence uzun süre konuşmama falan olmayacak. Hatta konu sahibi nasıl bu lafları edenlerle konuşuyor, gülüyor diye eşine kızacak. Görümceler de anne kozu var. Elleri sağlam. Benim tahminim bu

Eşimin şöyle bi huyu vardır benim haklı olduğumu bilir ama dahada gaza gelip düşman olmamam için söylemez. Ki belki ilk defa dün onlar hakkında o derece kötü şeyler söyledi. Mesela başka konularda da benim haklı olduğumu bilir belli etmez ve onların yanında ezmez. Dediğiniz gibi zamana bırakicam bakalım zaman ne göstericek. Ama halen gelip benimle konuşmaya çalışıyorlar ya o laflari sanki onlar söylememiş. Eşim hele bu laflardan sonra asla ısrar edemez.
Sana laf sokuyolarsa sende onlara daha fazlasını yap lafını ver içine atacagına derdi hep

İşte bu şekilde vardı tabi ki alttan alttan laf sokmalar ama son dönem biraz düzelmişti çünkü uyardım da. Ne bileyim kendi kardeşimizle de didişiyoruz vs o tarzdı. Ama şüphelendim ve dinlemek istedim gerçek düşüncelerini. Evet doğru onlar annesine güveniyor.

Oh oh neyse rahatladım, iyi bari akraba değiliz sizinle...
Benimde etrafımda çook insan var fakat birbirinin g*tüne çeşitli cisimler sokma temalı şakalaşmayı gaaaayet normal bulmuyoruz ;/
Zarafet denen bir şey vardı eskiden. Özellikle kadınlarda çok güzel dururdu. Zarafet neydi... Zarafet emekti :)
Galiba o zarif kızlar atlarına binip uzaklara gittiler....
Geriye birbirinin oturma organına çeşitli cisimler sokup şakalaşan ve bunu gaaaayeet normal görenler kaldı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…