Eşimin onu bilmesi yeter. Gerçek yüzlerini görmüş oldu çünkü haklı haksız dinlemeden birşey olsa hep onları savunurdu iyi görürdü işte yardım ediyolar vs diye.aynen öyle ya. bazen insana rahat batiyo demekki
yoksa ben kimsenin eşinin ailesiyle cok mükemmel olduğunu düşünmüyorum. illa ki konuşulur. ha herkes kendi seviyesinde konusuyo işte orda da konu sahibinin canı sıkılmış.
şimdi eşi destek de yarın öbür gün yine konu açacak. bana hak verdi ama simdi arkamda durmuyo bıktım vs diye
ne gerek vardı ki...
Kesinlikle öyle dinlettim bu yüzden eşime. Gözlerindeki nefreti hissettim desem yeridir. Ben bilmesini istedim. Çünkü nekadar iyide olsak alttan alttan laf sokmaları oluyodu ve eşim o fesatlığı görmüyordu. Beni sevdiklerini düşünüyoduk. Oda görmüş oldu gerçek düşünceleriniEsinize tabiki de soyleyin. Boyle bir durumu asla saklamayin, cunku gun gelir sizi oyle bir kotu ederlerki esiniz size inanmaz.
Ses kaydini silmeyin ve dinletin.
Allah herkesi boylesine sinsi insanlardan korusun!!!!
Eşimin onu bilmesi yeter. Gerçek yüzlerini görmüş oldu çünkü haklı haksız dinlemeden birşey olsa hep onları savunurdu iyi görürdü işte yardım ediyolar vs diye.
Kesinlikle öyle dinlettim bu yüzden eşime. Gözlerindeki nefreti hissettim desem yeridir. Ben bilmesini istedim. Çünkü nekadar iyide olsak alttan alttan laf sokmaları oluyodu ve eşim o fesatlığı görmüyordu. Beni sevdiklerini düşünüyoduk. Oda görmüş oldu gerçek düşüncelerini
Eşiniz daha karşı tarafla konuşup, taraf değiştirecek. Sen de böyle yapıyorsun, sen de şunu diyorsun diyecek size. Eşinizin kaydı dinlemesi, size bir piyon kazandırdı. Sıra onlarda. Görümceler, sizi sinsi ve kötü kalpli olmakla suçlayacaklar. Kardeşlerini onlara düşman etmekle vs. Size bundan sonra yardımcı olmayacaklar. Arkanızdan daha çok konuşacaklar.kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama bu sadece bi ses kaydı. erkekler bunun için çok uzun süre mesafeli tavırlı davranmaz ve senin de bunu uzun süre talep etmeni normal karşılamaz.
zaten öyle mesafeye tamam diyecek bi adam olsa bunca zaman sana böyle onları savunmazdi.
inşallah hep arkanda durur bundan sonra. ama sen de tekrar onlarla eskisi gibi olman gerektiğin baskılarına hazir tut kendini
Eşiniz daha karşı tarafla konuşup, taraf değiştirecek. Sen de böyle yapıyorsun, sen de şunu diyorsun diyecek size. Eşinizin kaydı dinlemesi, size bir piyon kazandırdı. Sıra onlarda. Görümceler, sizi sinsi ve kötü kalpli olmakla suçlayacaklar. Kardeşlerini onlara düşman etmekle vs. Size bundan sonra yardımcı olmayacaklar. Arkanızdan daha çok konuşacaklar.
Ona bakarsan problem her ailede oluyor yeri geliyor ailemizle de tartışıyoruz sürtüşüyoruz. Ama son dönemlerde düzelmiştik. Ara ara sorun herkeste olmuyo mu Allah aşkına. Zaten diğer yorumlardada yazdım alttan laf sokmalari vardı diye. Ama ben bu derece hakaret edeceklerini düşünmezdim şok olduğum nokta o. Ki ağızlarından asla küfür duymadım benim arkamdan afedersiniz orasına burasına parmak çomak s*kmuşuz sanki vs diyolar. Daha yazamadığım çok şey var. Ayrica istediğim şekilde yazarim konuyu bi sakıncası mı vardı isteyen inanır isteyen inanmaz yanlışlıkla açtım diye birşey demedim zaten inanan inanır ?eski konularına baktım da hiç öyle aşırı seviyolar beni falan şok oldum dememelisin sanki, zaten aranzda dünya kadar problem geçmiş, para meselesi vs, hani hakkında konuşmaları çok da "aaaaa ben şok" denecek bir durum değilmiş. öyle anlatmışsın ki sanki gül gibiydiniz, öz kardeş gibiydiniz de öyle olmuş gibi, gayet problemler yaşanmış, arada laf sokmalar sürtüşmeler varmış. inanacağımızı bilsen bize bile yanlışlıkla ses kaydı açık kalmış diyecekmişsin gibi konuşuyosun.
süper plan yapmışsın, amacına ulaşmışsın, bundan sonra sadece sen ve eşin olacak işte. mutlu ol.
İnanın umrumda değil. Zamanında ben markete gittiğimde direk telefonumu alıp karıştıran insanlar. Eşimle bizi birbirimize düşürmeye çalışan insanlar. Telefonum 2 dk ellerine geçse facebookta kaydettiklerime kadar karıştırıp birşeyler bulup birbirlerini dolduruyolar. Onlar benden daha sinsi.Eşiniz daha karşı tarafla konuşup, taraf değiştirecek. Sen de böyle yapıyorsun, sen de şunu diyorsun diyecek size. Eşinizin kaydı dinlemesi, size bir piyon kazandırdı. Sıra onlarda. Görümceler, sizi sinsi ve kötü kalpli olmakla suçlayacaklar. Kardeşlerini onlara düşman etmekle vs. Size bundan sonra yardımcı olmayacaklar. Arkanızdan daha çok konuşacaklar.
Şaka gibi..ozelKızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Ses kaydı yaptınız diye olay size dönmesin bir de...üstünüze yürümesinler....Cidden pişman oldum ama içime dert olmuştu. Daha önce kv de arkamdan eşime konuşmuştu bunlari merak ettim bide.
Evet inkar edemem işime yarıyolardı eşime de söylemeyi düşünüyorum oda ses kaydını dinlemek ister ay rezillik o nasıl kelimeler ama argo neler neler
Eski konularda, eşim gelince k.v ye uğruyor, görümcem salatadan ne anlar dedi falan. Neyse hakkında hayırlısı olsun.maalesef bence de öyle durum. bı anlık cesaretle iyi bi plan gibi yapmış ama açısı sinra çıkacak. kocasi herşeyin farkına varana kadar konu sahibi çok ceker...
Eski konularınıza baktım. Soğuk savaş varmışİnanın umrumda değil. Zamanında ben markete gittiğimde direk telefonumu alıp karıştıran insanlar. Eşimle bizi birbirimize düşürmeye çalışan insanlar. Telefonum 2 dk ellerine geçse facebookta kaydettiklerime kadar karıştırıp birşeyler bulup birbirlerini dolduruyolar. Onlar benden daha sinsi.
Ona bakarsan problem her ailede oluyor yeri geliyor ailemizle de tartışıyoruz sürtüşüyoruz. Ama son dönemlerde düzelmiştik. Ara ara sorun herkeste olmuyo mu Allah aşkına. Zaten diğer yorumlardada yazdım alttan laf sokmalari vardı diye. Ama ben bu derece hakaret edeceklerini düşünmezdim şok olduğum nokta o. Ki ağızlarından asla küfür duymadım benim arkamdan afedersiniz orasına burasına parmak çomak s*kmuşuz sanki vs diyolar. Daha yazamadığım çok şey var. Ayrica istediğim şekilde yazarim konuyu bi sakıncası mı vardı isteyen inanır isteyen inanmaz yanlışlıkla açtım diye birşey demedim zaten inanan inanır ?
Eski konularda, eşim gelince k.v ye uğruyor, görümcem salatadan ne anlar dedi falan. Neyse hakkında hayırlısı olsun.
Eski konularınıza baktım. Soğuk savaş varmış
Siz sıcak savaşa çevirmişsiniz. Takmayacaksanız sorun değil.
Ya şimdi benim kardeşlerim eşim hakkında konuşsa kızarım falan ama düşman olmam. Bence uzun süre konuşmama falan olmayacak. Hatta konu sahibi nasıl bu lafları edenlerle konuşuyor, gülüyor diye eşine kızacak. Görümceler de anne kozu var. Elleri sağlam. Benim tahminim buo ses kaydını dinlerken içinizde şok olmayla birlikte bir de istediğini elde etmiş olma hazzı olduğunu inkar edebilir misiniz peki?
ben görümcelerimle öz kardeş gibi iyi anlaşsam aklıma gelmez ses kaydı açmak, siz eşiniz onları "bize yardım ediyor canlarım vs" gibi gördüğü için gözünden düşürmek için yapmışsınız. görümceleriniz de tongaya düşmüş. kardeş, kardeşe düşsün hayatları boyunca konuşmasınlar, en güzelini yapmışsınız. görümceleriniz hatalı ama siz de burada "melek melek" değilsiniz.
Eşimin şöyle bi huyu vardır benim haklı olduğumu bilir ama dahada gaza gelip düşman olmamam için söylemez. Ki belki ilk defa dün onlar hakkında o derece kötü şeyler söyledi. Mesela başka konularda da benim haklı olduğumu bilir belli etmez ve onların yanında ezmez. Dediğiniz gibi zamana bırakicam bakalım zaman ne göstericek. Ama halen gelip benimle konuşmaya çalışıyorlar ya o laflari sanki onlar söylememiş. Eşim hele bu laflardan sonra asla ısrar edemez.maalesef bence de öyle durum. bı anlık cesaretle iyi bi plan gibi yapmış ama açısı sinra çıkacak. kocasi herşeyin farkına varana kadar konu sahibi çok ceker...
İşte bu şekilde vardı tabi ki alttan alttan laf sokmalar ama son dönem biraz düzelmişti çünkü uyardım da. Ne bileyim kendi kardeşimizle de didişiyoruz vs o tarzdı. Ama şüphelendim ve dinlemek istedim gerçek düşüncelerini. Evet doğru onlar annesine güveniyor.Eski konularda, eşim gelince k.v ye uğruyor, görümcem salatadan ne anlar dedi falan. Neyse hakkında hayırlısı olsun.
Eski konularınıza baktım. Soğuk savaş varmış
Siz sıcak savaşa çevirmişsiniz. Takmayacaksanız sorun değil.
Oh oh neyse rahatladım, iyi bari akraba değiliz sizinle...Ben gelin görümcenin birbirlerinin dedikodusunu yapmasını doğal buluyorum yapmayan yok. Söyledikleri kelimelere gelince belli ki konuşma tarzları bu şekilde terbiyesizce. Bazı insanlar bu şekilde konuşurlar benim etrafımda o kadar insan var ki bunlar günlük hayatta gayet normal şakalaşırken bile kullandıkları kelimeler. Konu sahibi de heralde uzaydan gelmedi alt üst oturduğu insanların konuşma üsluplarını az çok biliyordur zaten dedikosunu yaptıklarını bildiği için dinlemiş duyacağını duymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?