- 6 Şubat 2019
- 50
- 82
- 18
- 31
Cok kotu konusmamislarsa bosver unut gitsin.herkes arada dedikodu yapiyor malesef.eger siz onlarin arkasinda hic dedikodularini yapmamissaniz haklisini tepkijizi gosterin ama sizde onlarin arkasinda arada saydiriyorsaniz yerinizde oturun.hersey normal demektirKızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
İşte dedikodu yapacak daha fazla konu cıksın dıye beklerler onda. Soruyorlardır bende merak ederm cok kaynanam goruncem iyidir beni sever ama bende dagınugımdır evime temzlik yaptılar b kac kez acaba bisey dediler mi cok merak ederm mesela valla bdaha asla sırrınızı vermeyn evinzdende bsey vermeyn anlasınlar eşinede soyle bence ben olsam soylerdmAllahım ya bide gelmişler neye moralin bozuk diyolar...
Bir şey söyleme hazırlıklı olmasınlar, aniden herkesin yaninda o ses kaydını dinletirsin.Allahım ya bide gelmişler neye moralin bozuk diyolar...
Heralde polemik arıyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamakla ilgili sorunlarınız var. Görmezden geleyim gözüme yazık.Oh oh neyse rahatladım, iyi bari akraba değiliz sizinle...
Benimde etrafımda çook insan var fakat birbirinin g*tüne çeşitli cisimler sokma temalı şakalaşmayı gaaaayet normal bulmuyoruz ;/
Zarafet denen bir şey vardı eskiden. Özellikle kadınlarda çok güzel dururdu. Zarafet neydi... Zarafet emekti :)
Galiba o zarif kızlar atlarına binip uzaklara gittiler....
Geriye birbirinin oturma organına çeşitli cisimler sokup şakalaşan ve bunu gaaaayeet normal görenler kaldı :/
Eşinize dinletin olsun bitsin. Başka hiçbir şey yapmayın. İnsanlar ne kadar kötü kalpli kayıt açık kalmış böyle böyle demişler ben de sonradan farkettim deyin.Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Kendi şahsi evinde kayıt yapmak ayrıca kamuya açık alanlarda kayıt yapmak suç değil.bu aralar herkes milleti gizliden gizliye kayıta almaya başladı suç diye biliyorum hapis cezası vs. oldugunu başınıza bela almayın sonra.
nasıl suç değil ya o zaman herkes kamuya açık alanda birbirinin fotosunu çeksin sesini kaydetsin eminmisiniz suç olmadıgına?Kendi şahsi evinde kayıt yapmak ayrıca kamuya açık alanlarda kayıt yapmak suç değil.
Hukuka uygunluğunda beis yoksa suç değildir. Örneğin evinizde (şahsi alanınız) kayıt alabilirsiniz. Ya da kamuya açık bir alanda özel hayatın gizliliğini ihlal etmeyecek şekilde kayıt alabilirsiniz. Ama bu kayıtlardan hukuka uygun olmayan bir şekilde alınmış olanları kanıt olarak kullanılamaz. Örnek olarak şunu hatırlayalım bir veli çocuğu şiddet görüyor diye sınıfa kamera yerleştirmişti kamuya açık alan olduğu için suçlu sayılmadı ayrıca görüntü delil olarak kabul edildi. (Benzer örneklere göz atabilirsiniz) yine aynı şekilde çocuğu bakıcıdan şiddet görüyor mu diye evine kamera yerleştiren ebeveynler kanıt olarak kayıtları kullanabilmekteler. Burada mesele özel hayatın gizliliğine zarar vermeyecek olması. Arkadasın kendi evi olduğu için de bir suç teşkil etmiyor.nasıl suç değil ya o zaman herkes kamuya açık alanda birbirinin fotosunu çeksin sesini kaydetsin eminmisiniz suç olmadıgına?
Tüm aile varken aç ses kaydını hoparlöre al dinlet bitincede bundan sonra bu söyediklerinize göre davranıcam bilginiz olsun de sonrada kendime çay doldurucam çay isteyen var mı?? de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?