Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

Cok kotu konusmamislarsa bosver unut gitsin.herkes arada dedikodu yapiyor malesef.eger siz onlarin arkasinda hic dedikodularini yapmamissaniz haklisini tepkijizi gosterin ama sizde onlarin arkasinda arada saydiriyorsaniz yerinizde oturun.hersey normal demektir

Bu konuyu eşinizin konuşması saçma .. ve asla karismasin.. Durumu bilsin yeter.. Gorumceleriniz de bu kadar terbiyesizse yaşadığınız olayı arkadasinizin başına gelmiş gibi anlatın Birebir olmasada .. Ses kaydı sizi hatalı çıkarır çünkü.. Sonra da ne iki yüzlü insanlar var ;. Siz öyle değilsiniz iyiki deyin.. Sonra yavaştan mesafenizi koyun Anlarlar bildiğimizi yeter onlara

Allahım ya bide gelmişler neye moralin bozuk diyolar...

Allahım ya bide gelmişler neye moralin bozuk diyolar...
İşte dedikodu yapacak daha fazla konu cıksın dıye beklerler onda. Soruyorlardır bende merak ederm cok kaynanam goruncem iyidir beni sever ama bende dagınugımdır evime temzlik yaptılar b kac kez acaba bisey dediler mi cok merak ederm mesela valla bdaha asla sırrınızı vermeyn evinzdende bsey vermeyn anlasınlar eşinede soyle bence ben olsam soylerdm

Ses kaydı da moda oldu. Kayıt alırken sonuçlarını da hesaba katmalıydınız bence. Görümcelerinizin yaptığı hoş değil ama sizin de yaptığınız hiç hoş değil. Yeri geliyor insan annesinden dert yanıyor kız kardeşine. İyi kötü bir ilişkiniz varmış , çocuğunuzla ilgileniyorlarmış, keşke hiç kurcalamasaydınız. Eşinize söyleyin ama hiç görüşmemezlikte yapmayın. Bir de arı kovanına çomak sokmayın .

Bundan sonraki bütün şüphelerinizde ses kaydı alacak mısınız? İlişkileriniz hızla bozulacaktır diye tahmin ediyorum. Sonuçta herkesin var bir telefonu ama yanlış kullanmışsınız telefonunuzu.

Sizin yaptığınız da en az onların yaptığı kadar yanlış bir hareket olmuş.

Ben olsam -madem haketmişler- şeytanlık yaparım

Kendilerini ayrı ayrı arayıp diğeri için "sen bana böyle böyle diyormuşsun doğru mu" de. Söyledikleriniz kendi cümleleri olacağı için kesin inanırlar zaten. Sonra duymadığınız şeyleri bile dökmeye başlarlar Hem mesafeyi koymuş hem de birbirine düşürmüş olacaksınız hem de ses kaydı yüzünden suçlanmamış olacaksınız nasıl ama

Bu arada nasıl bu kadar kötü düşünebildiğimi sorguluyor olabilirsiniz. O zaman Bergen'den gelsin

"BEN BÖYLE DEĞİLDİMMM YAŞARKEN OLDUMMM"

bazen geçinebilmek için gözünün birini kör, kulağının birini sağır yapıcaksın.
artık senin hakkında ne düşündüklerini biliyorsun, mesafeni ona göre koru. dostun değiller,bence düşmanda değiller, sadece densizler. eminim ki birbirlerinin hakkında da konuşuyorlardır.
ben artık gerçekten kimsenin kimseyi sevmediğine inandım ama herkes sinsice samimi.
konu bana yüksek ökçeler kitabını hatırlattı. evin hanımının rahatsızlığı yüzünden normal ökçeli sessiz ayakkabıları giymesiyle topuk sesinin kesilmesi, hayatında mutsuz bir dönemi başlatmıştı.
yani herşeyi bilmek iyi değildir.
konuşmaları onlara dinletmek en mantıklısı ama aynı binada oturuyormuşsunuz riskli olabilir. bundan sonrada yüzyüze zoraki de olsa nasıl bakılacak.
bilmiyorum zor bir durum. herhalde sadece eşime dinletirdim, onlara da mesafeli olur, güvenmezdim.

Herkesin oldugu bir ortamda açın ses kaydını..bide video alın..suratları kimbilir ne şekil olucak..saygısızlar..

Bence ne esine soyle nede onlarla yuzles suclu sen cikarsin hata yaparsin ayrica iyiydik diyosun peki ne seni suphelendirdi sasirdim dogrusu hakkinda hayirlisi

Heralde polemik arıyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamakla ilgili sorunlarınız var. Görmezden geleyim gözüme yazık.

Eşinize dinletin olsun bitsin. Başka hiçbir şey yapmayın. İnsanlar ne kadar kötü kalpli kayıt açık kalmış böyle böyle demişler ben de sonradan farkettim deyin.

nasıl suç değil ya o zaman herkes kamuya açık alanda birbirinin fotosunu çeksin sesini kaydetsin eminmisiniz suç olmadıgına?
Hukuka uygunluğunda beis yoksa suç değildir. Örneğin evinizde (şahsi alanınız) kayıt alabilirsiniz. Ya da kamuya açık bir alanda özel hayatın gizliliğini ihlal etmeyecek şekilde kayıt alabilirsiniz. Ama bu kayıtlardan hukuka uygun olmayan bir şekilde alınmış olanları kanıt olarak kullanılamaz. Örnek olarak şunu hatırlayalım bir veli çocuğu şiddet görüyor diye sınıfa kamera yerleştirmişti kamuya açık alan olduğu için suçlu sayılmadı ayrıca görüntü delil olarak kabul edildi. (Benzer örneklere göz atabilirsiniz) yine aynı şekilde çocuğu bakıcıdan şiddet görüyor mu diye evine kamera yerleştiren ebeveynler kanıt olarak kayıtları kullanabilmekteler. Burada mesele özel hayatın gizliliğine zarar vermeyecek olması. Arkadasın kendi evi olduğu için de bir suç teşkil etmiyor.

Eşine dinlet sadece demiş herkes...Ben olsam asla dinletmezdim...Yarın bişey dediğinde sana sen benim ailemin ses kayıtlarını alıyorsun diye üstüne kalır sürekli...Adın buna çıkar sürekli alıyormuşsun gibi...Onun kardeşleri masum olur sen kötü olursun...

Mesafeli durursun bundan sonra evin ayrı sonucta

Tüm aile varken aç ses kaydını hoparlöre al dinlet bitincede bundan sonra bu söyediklerinize göre davranıcam bilginiz olsun de sonrada kendime çay doldurucam çay isteyen var mı?? de

Mantıksız bir tavsiye. Böylece aralarında olan bir problemi tüm aileye sıçratmış olacak. Doğal olarak anneleri ve babaları kızlarının tarafında olacak ve böylecek kv ve kp ile de arası bozulacak. Buradan çıkacak problemler eşi ile olan ilişkisini yansıyacak.

Konu sahibi madem böyle bir olaya giriştiniz bence aranıza mesafenizi koyun, görüşmeyin yan ilişkinizi bitirin. Bu olayı büyümek sizin işinize yaramayacak.

Ha, yok ben içinde tutamam herkese yayarım, eşim bilsin vb. diyorsanız bu olabilecek problemlere hazırlıklı olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…