Eşim onları hiç öyle görmez. Hatta bana der onları kullanabildiğin kadar kullan çocuklara baktır. Yarın çocuklara diyecekler siz bizim elimizde büyüdünüz bari yapsınlar' Mecbur yapacaklar kafasında eşim. Ama tamamen silmez ben bunu zaten biliyorum. Benim amacım onların gerçek düşüncelerini bilmek ve eşime göstermekti. Çünkü defalarca eşime konuştum huzurumu kaçırıyorlar iyilikleri var tamam ama yanlışlarıda var dedim. O sanıyordu ki hep ben onları kötülemeye çalışıyorum.. benim söylediklerim onunkilerin yanında hiçmiş bunu gördü.. Onların bu denli fesat olduğunu bilmiyorduk. Ha birşey yapar mı bilmem ama bilsin ki bana yarın demesin onlarla arana neden mesafe koydun? Diye. Ozaman daha çok bilenebilirdi bana.o ses kaydını dinlerken içinizde şok olmayla birlikte bir de istediğini elde etmiş olma hazzı olduğunu inkar edebilir misiniz peki?
ben görümcelerimle öz kardeş gibi iyi anlaşsam aklıma gelmez ses kaydı açmak, siz eşiniz onları "bize yardım ediyor canlarım vs" gibi gördüğü için gözünden düşürmek için yapmışsınız. görümceleriniz de tongaya düşmüş. kardeş, kardeşe düşsün hayatları boyunca konuşmasınlar, en güzelini yapmışsınız. görümceleriniz hatalı ama siz de burada "melek melek" değilsiniz.
Daha yazamadığım okadar şey var ki anneliğime kişiliğime herşeyime 1 saat boyunca saydırmışlar.... kızım için bi tabak çorba istedim diye yemek yapmayi bile bilmeyen üşenen utanmadan onlardan çorba isteyen embesil ilan edilmişim. Çocukları abur cuburla büyütüyormuşum. 2 aylık kucaktan inmeyen bebekle kendim aç geziyorum da bari kızım doysun demiştim. Ay neler neler roman olur yazdıkca. duymasam yakın görüp daha istemeye devam edecektimOh oh neyse rahatladım, iyi bari akraba değiliz sizinle...
Benimde etrafımda çook insan var fakat birbirinin g*tüne çeşitli cisimler sokma temalı şakalaşmayı gaaaayet normal bulmuyoruz ;/
Zarafet denen bir şey vardı eskiden. Özellikle kadınlarda çok güzel dururdu. Zarafet neydi... Zarafet emekti :)
Galiba o zarif kızlar atlarına binip uzaklara gittiler....
Geriye birbirinin oturma organına çeşitli cisimler sokup şakalaşan ve bunu gaaaayeet normal görenler kaldı :/
Tabiiki haklısın canım ama karşımıza gelen insanların tavrını gördükçe meraklandık konuştuğunu biliyoruz ama ne diyor da insanlar böyle konuşuyor diye merakımızı giderdikBilmiyorum benim aklıma gelmez böyle birşey siz duydunuzda ne oldu daha mı iyi oldu gidip birşey de soyleyememişsinizben karşıda ki bana ne yaptı ona bakmıyorum hiç ben kendi karakterime bakarım yoksa onlardan bi farkım kalmaz
Eşim onları hiç öyle görmez. Hatta bana der onları kullanabildiğin kadar kullan çocuklara baktır. Yarın çocuklara diyecekler siz bizim elimizde büyüdünüz bari yapsınlar' Mecbur yapacaklar kafasında eşim. Ama tamamen silmez ben bunu zaten biliyorum. Benim amacım onların gerçek düşüncelerini bilmek ve eşime göstermekti. Çünkü defalarca eşime konuştum huzurumu kaçırıyorlar iyilikleri var tamam ama yanlışlarıda var dedim. O sanıyordu ki hep ben onları kötülemeye çalışıyorum.. benim söylediklerim onunkilerin yanında hiçmiş bunu gördü.. Onların bu denli fesat olduğunu bilmiyorduk. Ha birşey yapar mı bilmem ama bilsin ki bana yarın demesin onlarla arana neden mesafe koydun? Diye. Ozaman daha çok bilenebilirdi bana.
Sizin bi yaranız mı var böyle konudan sabahtan beri bana saldırıyosunuz resmen de? 2 çocukla hobiye vakit ayıramıyorum kusura bakmayın bütün günüm onlarla doluyor.şükür sebebisiniz siz de görümceleriniz de.bunların hepsi hobisizlikten oluyor biliyor musunuz? iyi günler.
Sizin bi yaranız mı var böyle konudan sabahtan beri bana saldırıyosunuz resmen de? 2 çocukla hobiye vakit ayıramıyorum kusura bakmayın bütün günüm onlarla doluyor.
Onlara söyleme ama eşine muhakkak dinlet ve sakın olaki ses kaydını silme. eşine söylemeden baska bı yere aktar. eşin sil boşver diyebilir. dünya bu ne olacagı belli olmaz. onlarlada arana mesafe koy ama bişey belli etme benceKızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Tüm aile varken aç ses kaydını hoparlöre al dinlet bitincede bundan sonra bu söyediklerinize göre davranıcam bilginiz olsun de sonrada kendime çay doldurucam çay isteyen var mı?? de
Aynen böyle yaptım. Ya sabahtan beri gelip sürekli konuşuyolar suratım düşük konuşmuyorum . Ama her zamanki gibi konuşmaya devam ediyolar samimi samimi. Napicam şaşırdım bukadar rol nasil yapiyolar ... resmen zorla bişey yokmuş gibi davranmamı saglıcaklarOnlara söyleme ama eşine muhakkak dinlet ve sakın olaki ses kaydını silme. eşine söylemeden baska bı yere aktar. eşin sil boşver diyebilir. dünya bu ne olacagı belli olmaz. onlarlada arana mesafe koy ama bişey belli etme bence
onlar bırbırlerının arkadasından da konusuyorlardır merak etme canımAynen böyle yaptım. Ya sabahtan beri gelip sürekli konuşuyolar suratım düşük konuşmuyorum . Ama her zamanki gibi konuşmaya devam ediyolar samimi samimi. Napicam şaşırdım bukadar rol nasil yapiyolar ...
Ben ses kaydı alsam eşim önce bana kızar izinsiz böyle bisey yaptığım için... Ve sonrasında da o ses kaydına inanmazdı.. Ne malum onların konuştuğu derdi. Yani her türlü haksız çıkardım.
O yüzden sen bunu bence eşinle paylaşma, her durumda kardeşlerini tutuyorlar çünkü. Benim eşim arkamda durmadığı için söylemezdim sanırım. Onun yerine bu isi kendin hallet. Madem gerçek yüzlerini öğrendin, mesafeyi koy. Insanın eşi arkasında oldu mu dünya sana sırt cevirse umrunda olmuyor ama bize de böyle kocalara hanım olmak düştü...
Bi aksam esini kayinvalidenleri ve o gorumceleri cagir herkese dinlet.Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Keşke benimki de biraz gerçek yüzlerini görebilse, en azından beni haklı görmeyi birak olaylara tarafsız gözle bakabilse zaten ortada sorun kalmayacak.ben öyle bir olay yaşadım
görümcem anne babası hakkın dakıkalarca konuştu ki kp bana çok çirkin bir laf söylemişti ,
onun üstünden konuşuyorduk
sonra suçlu ben oldum anne babasına hakklı gördü görümce
kocama dedim ki seni boşarım bu net ve öyle bir avukat tutarım ki ablanın saydıgı bütün lafları mahkeme salonunda herkese dinletirim ,
ondan sonra çarkı çevirdi kocam benım karım suçlu değil demeye ,
Tam olarak öyle değil ama biraz da var yani. Özellikle annesi devreye girince arkamda olan adam bi anda kaybolabilirde. O yüzden çokta güvenemiyorum genede dinlettim kaydı bilmiyorum ne olucak konuşucam vs dedi ne konuşan var ne bişey keşke taşınabilsek burdan ...Keşke benimki de biraz gerçek yüzlerini görebilse, en azından beni haklı görmeyi birak olaylara tarafsız gözle bakabilse zaten ortada sorun kalmayacak.
Ancak böyle erkeklerle evli olmak insanı çok yıpratıyor. Belki konu sahibinin eşi öyle değildir. Inşallah değildir.
Keşke benimki de biraz gerçek yüzlerini görebilse, en azından beni haklı görmeyi birak olaylara tarafsız gözle bakabilse zaten ortada sorun kalmayacak.
Ancak böyle erkeklerle evli olmak insanı çok yıpratıyor. Belki konu sahibinin eşi öyle değildir. Inşallah değildir.
İçimden gelmiyor hele ki bi tabak kızım için çorba istedim diye söylediklerini duyunca asla bidaha bişeylerini isteyemem ama dediğiniz gibi söylediklerinin hepsini laf arasında söylüycem . Gelmiş az önce neye moralin bozuk diyor bide..padişahında arkasından konuşuyorlar de kendi kendine
yeri ve anı geldimi lafını sok kenara çekil
hee akıllı kadınsan onları kullanmaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?