Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

Eşim onları hiç öyle görmez. Hatta bana der onları kullanabildiğin kadar kullan çocuklara baktır. Yarın çocuklara diyecekler siz bizim elimizde büyüdünüz bari yapsınlar' Mecbur yapacaklar kafasında eşim. Ama tamamen silmez ben bunu zaten biliyorum. Benim amacım onların gerçek düşüncelerini bilmek ve eşime göstermekti. Çünkü defalarca eşime konuştum huzurumu kaçırıyorlar iyilikleri var tamam ama yanlışlarıda var dedim. O sanıyordu ki hep ben onları kötülemeye çalışıyorum.. benim söylediklerim onunkilerin yanında hiçmiş bunu gördü.. Onların bu denli fesat olduğunu bilmiyorduk. Ha birşey yapar mı bilmem ama bilsin ki bana yarın demesin onlarla arana neden mesafe koydun? Diye. Ozaman daha çok bilenebilirdi bana.

Daha yazamadığım okadar şey var ki anneliğime kişiliğime herşeyime 1 saat boyunca saydırmışlar.... kızım için bi tabak çorba istedim diye yemek yapmayi bile bilmeyen üşenen utanmadan onlardan çorba isteyen embesil ilan edilmişim. Çocukları abur cuburla büyütüyormuşum. 2 aylık kucaktan inmeyen bebekle kendim aç geziyorum da bari kızım doysun demiştim. Ay neler neler roman olur yazdıkca. duymasam yakın görüp daha istemeye devam edecektim

Tabiiki haklısın canım ama karşımıza gelen insanların tavrını gördükçe meraklandık konuştuğunu biliyoruz ama ne diyor da insanlar böyle konuşuyor diye merakımızı giderdik

şükür sebebisiniz siz de görümceleriniz de.bunların hepsi hobisizlikten oluyor biliyor musunuz? iyi günler.

sizde aynısını yapın..
madem öğrendinz arkanzdan konusulnları ses kaydını saklayın..
çocugunuza iyi bakıyorsalar ses etmeyın kullanmaya dewam
ileri de bşy oldugunda sizde ses kaydını çıkarıverirsinz olur bıter..

şükür sebebisiniz siz de görümceleriniz de.bunların hepsi hobisizlikten oluyor biliyor musunuz? iyi günler.
Sizin bi yaranız mı var böyle konudan sabahtan beri bana saldırıyosunuz resmen de? 2 çocukla hobiye vakit ayıramıyorum kusura bakmayın bütün günüm onlarla doluyor.

Kullanmayacak yada rahatsız olacaksanız neden ses kaydı aldınız ki?
Bazen bilmemek,mış gibi yapmak iyidir.
Bakın şimdi dinlediniz,duydunuz. Birşey deseniz olmayacak,demeseniz kendi kendinizi yiyeceksiniz. Eskisi gibi zaten olamazsınız istesenizde.
Ne gerek vardı.
Kimse kimsenin,gerçek kardeşi,annesi,babası gibi olmaz,olamaz ki.

Onlara söyleme ama eşine muhakkak dinlet ve sakın olaki ses kaydını silme. eşine söylemeden baska bı yere aktar. eşin sil boşver diyebilir. dünya bu ne olacagı belli olmaz. onlarlada arana mesafe koy ama bişey belli etme bence

Tüm aile varken aç ses kaydını hoparlöre al dinlet bitincede bundan sonra bu söyediklerinize göre davranıcam bilginiz olsun de sonrada kendime çay doldurucam çay isteyen var mı?? de

türk dizilerdeki gibi

bu kadar rahat olunmaz ama. düşünsene sana küfür etmişler sen çay içeceksin. aslında olsa çok iyi olur. çatlarlar

Aynen böyle yaptım. Ya sabahtan beri gelip sürekli konuşuyolar suratım düşük konuşmuyorum . Ama her zamanki gibi konuşmaya devam ediyolar samimi samimi. Napicam şaşırdım bukadar rol nasil yapiyolar ... resmen zorla bişey yokmuş gibi davranmamı saglıcaklar

Aynen böyle yaptım. Ya sabahtan beri gelip sürekli konuşuyolar suratım düşük konuşmuyorum . Ama her zamanki gibi konuşmaya devam ediyolar samimi samimi. Napicam şaşırdım bukadar rol nasil yapiyolar ...
onlar bırbırlerının arkadasından da konusuyorlardır merak etme canım

Ben ses kaydı alsam eşim önce bana kızar izinsiz böyle bisey yaptığım için... Ve sonrasında da o ses kaydına inanmazdı.. Ne malum onların konuştuğu derdi. Yani her türlü haksız çıkardım.
O yüzden sen bunu bence eşinle paylaşma, her durumda kardeşlerini tutuyorlar çünkü. Benim eşim arkamda durmadığı için söylemezdim sanırım. Onun yerine bu isi kendin hallet. Madem gerçek yüzlerini öğrendin, mesafeyi koy. Insanın eşi arkasında oldu mu dünya sana sırt cevirse umrunda olmuyor ama bize de böyle kocalara hanım olmak düştü...

ben öyle bir olay yaşadım
görümcem anne babası hakkın dakıkalarca konuştu ki kp bana çok çirkin bir laf söylemişti ,
onun üstünden konuşuyorduk

sonra suçlu ben oldum anne babasına hakklı gördü görümce

kocama dedim ki seni boşarım bu net ve öyle bir avukat tutarım ki ablanın saydıgı bütün lafları mahkeme salonunda herkese dinletirim ,

ondan sonra çarkı çevirdi kocam benım karım suçlu değil demeye ,

Bi aksam esini kayinvalidenleri ve o gorumceleri cagir herkese dinlet.
Ve mumkunse uzak dur ne kadar ayip terbiyesizce yaptiklari ustelik bi kadinin agzina hic yakismiyor kufur yuzune gulup arkandan konusan insanlardan uzak dur derim onlardqb gelecek yardim Allahtan gelsin

Keşke benimki de biraz gerçek yüzlerini görebilse, en azından beni haklı görmeyi birak olaylara tarafsız gözle bakabilse zaten ortada sorun kalmayacak.
Ancak böyle erkeklerle evli olmak insanı çok yıpratıyor. Belki konu sahibinin eşi öyle değildir. Inşallah değildir.

Tam olarak öyle değil ama biraz da var yani. Özellikle annesi devreye girince arkamda olan adam bi anda kaybolabilirde. O yüzden çokta güvenemiyorum genede dinlettim kaydı bilmiyorum ne olucak konuşucam vs dedi ne konuşan var ne bişey keşke taşınabilsek burdan ...

İnanırmısın bu sadece 1 kere oldu ama onda aklı başına gelmeseydi biz 5 sene olmuştu boşanalı,
inşallah konu sahibinın kocasınında aklı başına gelir

padişahında arkasından konuşuyorlar de kendi kendine

yeri ve anı geldimi lafını sok kenara çekil

hee akıllı kadınsan onları kullanmaya devam et
İçimden gelmiyor hele ki bi tabak kızım için çorba istedim diye söylediklerini duyunca asla bidaha bişeylerini isteyemem ama dediğiniz gibi söylediklerinin hepsini laf arasında söylüycem . Gelmiş az önce neye moralin bozuk diyor bide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…