Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

bu insanlar sizi çekemiyor ki
eminim ki eşinize ve kv kp yakınsınız
tamam öylesiniz diye hakaret edemezler
karşınızdaki kişiler karaktersiz ne yapsanız anlamaz
eşinize dinleyince ne tepki verdi
işinize yaraması konusunda ne kadar

Heralde polemik arıyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamakla ilgili sorunlarınız var. Görmezden geleyim gözüme yazık.
Yok be aman ne polemiği..
Şakada bile mabada çomak seviyesinde olan bir insan ile polemiğe girecek kadar kafayı yemedim :) canımı sokakta bulmadım ben
Şakada bunu yapan gerçek kavgada neler yapar neler kim bilir :))

Bence eşine söyle hatta dinlet ne kadar uzuldugunu onlari kardesin gibi gordugunu soyle cok uzgun oldugunu ama onlari sevdigini soylerek esini ilk once yanina al. Sonra gorumcelerine bu durumu soyle ya da onlarla mesafe koy konusma muhattap olma illa ki senin onlara olan uzakligini ya kocana ya da sana sorarlar en azindan kocan durumu bildigi icin savunmaya gececektir sana sorarlarsa da sende beni sevmeyen arkamdan hakaret eden benim verdigim sevgi ve degere karsi arkamdan konusan kotulen insanlara bu sekilde davraniyorum dersin. Elinde kanit var zaten istemeyecegin bir cevap verirlerse ses kaydini dinletirsin.

Son düzenleme:

Hiç renk verme. Seslerini hep kaydet. Hep dinle. Herşeylerini öğren.

Eşinize dinletin olsun bitsin. Başka hiçbir şey yapmayın. İnsanlar ne kadar kötü kalpli kayıt açık kalmış böyle böyle demişler ben de sonradan farkettim deyin.
Aynen öyle yaptm
Bi görseniz o gündür ben soğuk davranıyorum diye iyice yanaşıyolar bana. İşte neye canın sıkkın ne oldu sana canım vs vs. Mesafe koymaya calıstıkca resmen engelliyolar cunku yemiyo araya bi soğukluk girerse kapımdan giremezler bidaha.

Kızlar eşim dinledi onlara laf sokup duruyor dedikoducular benim çocuğum sizin neyinizi seviyor bi halt olmaz sizden felan diye . Ama kaydı felan söylemedi hiç . Onlarda annesini dolduruyor anneside gelip gidip bana laf sokuyor eşim yokken. Çok bunaldım sıkıldım napicam bilmiyorum sessiz biriyim biri laf sokunca donup kalıyorum özellikle kv ona bişey diyemediğimi bildiği için üstüme geliyor..

Valla yanlış yaptın. Ya kocana bile dinletmeyecektin ya da açıp herkese dinletecektin. Yarım yamalak iş yaparsan böyle olur.

Valla yanlış yaptın. Ya kocana bile dinletmeyecektin ya da açıp herkese dinletecektin. Yarım yamalak iş yaparsan böyle olur.
Aynı sekilde düşünüyorum, olaylar farklı yere gidiyor sonu çok büyük kavga olur. Bak kayinvaliden hemen tırnakları göstermeye başladı. Büyük bir kavgadan sonra artık ses kaydının da bir önemi kalmaz. Herkesin yanında aç kaydı dinlensin.

Valla sonuna kadar haklısınız. Keşke ilk gun dınletseydim. ama yarın bayram gene biraraya gelinecek. Ben yarından sonra yapmayi düşünüyorum ki bidaha aynı ortama da girmeyelim barışmaya kalkmasınlar .
Cadı kaynana kızlarına laf söylenince deli oluyor. Gıck etmek için elinden geleni yapıyor. Kızlar sessiz şuan yakın davranıp duruyolar çünkü laf sokarlarsa tepkimi veriyorum. Kvden çekindiğim için ona devretmişler resmen. Bende eşime devretmiştim ama maalesef eşim gidince tek buluyolar beni üçüyle başedemiyorum

Aynen baskın basanındır demişler. Kaydı açmadığı sürece laf yemeye devam edecek.

Eşin açsın dinletsin ve hesap sorsun öyle bir sorsun ki kayınvaliden o yokken sana laf sokamasın ama ortalık baya karışacak hazırlıklı ol sende sizden hiç beklemezdim bilmem ne diye söylen mutlaka bunu bayramda yaptığınız için en son "bayramı da zehir ettiler"e gelir de olay neyse

Aynen bende böyle düşünüyorum. Ama bayram olduğu için önceden dinletse illaki yarın biraraya gelecektik. eşime söylüycem bayram bitsin artık dediği gibi whatsappdan mı atar yoksa yüzlerine mi dinletir dinletsin. Benimlede görüşmesinler bidaha diyicem. Baktım eşim kabul etmezse ben yolluycam bu kadar iki yüzlüsünüz diyicem. En sevmediğim huyum yüzyüze böyle bişeyi konuşmaya kalksam direk gözlerim dolar konuşacağımı unuturum ağlarım

Bayramda zaten çok sıcak bir ortam olacağını sanmıyorum. Eşin hatta üste çıkıp bunlar yüzünden bayramımızın da tadı tuzu kalmadı demeli.
Derdiniz ne rahatlık mı battı diye üstlerine gitmeli.

Brn hala neden eve soktuğunuzu, sea kaydını yüzlerinr vurmadığıbızı ve bu kadar lafı yiyip oturduğunuzu anlamadım

Brn hala neden eve soktuğunuzu, sea kaydını yüzlerinr vurmadığıbızı ve bu kadar lafı yiyip oturduğunuzu anlamadım
Ya açıkcası bende anlamıyorum kendimi. Şu huyumu hiç sevmiyorum yüzyüze konuşmaya kalkınca kıpkırmızı oluyorum gözlerim doluyor söyleyeceğimi unutuyorum. Ama mesaj olarak atmayı düşünüyorum bütün içimde kalan herşeyi yazarak. ya ben ya esim yapack bunuda

Bence ses kaydı yapmanız hata olmuş. Hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler şu anki durumdan daha kötü bir şey değildi bu. Dertsiz başınıza dert açmışsınız.

SENİN YERİNDE OLSAM ONLARLA BERABERKEN AÇARIM KAYDI ONLARA DİNLETİRİM..

Kaynananızın gelip söylediklerini duymazdan gelip konuyu değiştirin, çok üstünüze gelirse kızların gelip söyleyemiyor mu tarzında şeyler söyleyip kışkırtın. Hem suçlu hem güçlü olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…