kimse doğru bulduğunu söylememiş.Demekki siz gelinin görümcenin kayınvalidenin vs vs birbiri arkasından "g*tüne çomak s*kmak" gibi konuşmaları doğal ve olağan buluyorsunuz :/
Umarım sizinle akraba falan değilizdir. Belli mi olur dünya küçük...
Bence herkes her şeyin farkında, hiçkimsenin durduk yere forumdan herhangi birinin gazına gelip ses kaydı alacağını sanmam. Caydırıcılık açısından söylediğiniz gibi yerinde bir ceza, evet özel hayatın gizliliği ihlal edilmiş, ancak bu maddenin “bu konuda” çok da işlevsellik kazanacağını düşünmüyorum. Çünkü amaç ve sonuç belli.
Tabi ki. Az önce dinledi eşim girer girmez kaydı açtırdı. Kapattıktan sonra kendisi deli oldu zaten. Oda onlara saydırdı. Eşim sert biridir. ben biliyorum yapacağımı bu kaydı bana gönder dedi. Onlara gönderecekmiş. Bende ne yapacaksın gönderip dedim. "Doğru bu seferde sesimizi kaydetmiş diyecekler 'dedi. Ben baya konuştum işte dinledi sadece. kafa salladı utanıyorum onlardan iyi davrandığımız için köpek muamelesi yapmadığım için oluyo vs dedi.Eşinizin dinledikten sonraki tepkisini bize de haber verin lütfen
hayir kayit almakta haksiz degilsinSizce haksızmıymışım almakta.. süphelenmistim yani ne kadar iyide olsan biyerde birşey yapıyolar
Tamam muhtemelen banlanacam ama umurumda değil. Dokuz köyden ilk kovuluşum değil sonuncuda olmaz muhtemelen.kimse doğru bulduğunu söylememiş.
herkes sadece bunların varolan bir gerçek olduğunu söylüyor.
Az önce dinledi eşim girer girmez kaydı açtırdı. Kapattıktan sonra kendisi deli oldu zaten. Oda onlara saydırdı. Eşim sert biridir. ben biliyorum yapacağımı bu kaydı bana gönder dedi. Onlara gönderecekmiş. Bende ne yapacaksın gönderip dedim. "Doğru bu seferde sesimizi kaydetmiş diyecekler 'dedi. Ben baya konuştum işte dinledi sadece. kafa salladı utanıyorum onlardan iyi davrandığımız için köpek muamelesi yapmadığım için oluyo vs dedi.Dinledi mi eşin?
Ne tepki verdi
hanımefendi kimse bunu normalleştirmedi.Herkes hakkımızda iyi düşüncelere sahip olamaz baskalarının düşüncelerinide biz yönetemeyiz.Tamam muhtemelen banlanacam ama umurumda değil. Dokuz köyden ilk kovuluşum değil sonuncuda olmaz muhtemelen.
Herneyse... şimdi iki tane kız kurusu bir araya geliyor ve abilerinin karısının g*tüne çomak sokmaktan bahsediyorlar.
Kimse kusura bakmasında bunu ben var olan bir gerçek olarak kabul etmiyorum.
Bu kabul edilebilir bir durum değil. Var olması kabul edilebilir ve üstüne normalleştirilebir bir durum değil.
Gıybet dediğimiz bir şey var değil mi? Ve gıybetin nasıl bir günah olduğunu anlatmama gerek yok.
Bu gıybet bile değil ya bu konu extrem bir konu. Yani öyle "ay bu kızda hiç yemek yapamıyor, ay evi çok piss, ay ne şişman vs" gibi bir olay değil bu. Bi taraflara çomak sokmaktan bahsediyoruz yahu!
Ben olsam o iki tipin ciğerini sökerim ciğerini.
Eğer sesimizi niye kaydettin bilmem ne diye suyun üstüne çıkmaya kalkışırlarsa onlara "zannettiğiniz kadar salak değilim canım o sahte sahte hareketlerinizi davranışlarınızı anlamıyorum mu sanıyordunuz sadece kendi kulaklarımla duyup emin olmak istedim ama yeminle bu kadar iki yüzlü olacağınızı ben bile tahmin edememiştim " de bu ne canım gıybetin bile bi adabı vardır deTabi ki. Az önce dinledi eşim girer girmez kaydı açtırdı. Kapattıktan sonra kendisi deli oldu zaten. Oda onlara saydırdı. Eşim sert biridir. ben biliyorum yapacağımı bu kaydı bana gönder dedi. Onlara gönderecekmiş. Bende ne yapacaksın gönderip dedim. "Doğru bu seferde sesimizi kaydetmiş diyecekler 'dedi. Ben baya konuştum işte dinledi sadece. kafa salladı utanıyorum onlardan iyi davrandığımız için köpek muamelesi yapmadığım için oluyo vs dedi.
Eşim bunu bi şekilde onlardan çıkarır o içinde tutamaz . ama ben napicam onu bilmiyorum yarın gelecekler hiçbirşey yokmuş gibi iki yüzlüler.. hazmedemiyorum ya diyo ki çocukları çikolatayla büyütüyo 2 çocuğu var yemek yapmayi bilmiyo daha neler...bide yüzüme okadar iyiler ki yarabbim ya hala şoktan çıkamadım.
Yüzsüzler ya yarın geldiklerinde çok fazla muhattap olmayınTabi ki. Az önce dinledi eşim girer girmez kaydı açtırdı. Kapattıktan sonra kendisi deli oldu zaten. Oda onlara saydırdı. Eşim sert biridir. ben biliyorum yapacağımı bu kaydı bana gönder dedi. Onlara gönderecekmiş. Bende ne yapacaksın gönderip dedim. "Doğru bu seferde sesimizi kaydetmiş diyecekler 'dedi. Ben baya konuştum işte dinledi sadece. kafa salladı utanıyorum onlardan iyi davrandığımız için köpek muamelesi yapmadığım için oluyo vs dedi.
Eşim bunu bi şekilde onlardan çıkarır o içinde tutamaz . ama ben napicam onu bilmiyorum yarın gelecekler hiçbirşey yokmuş gibi iki yüzlüler.. hazmedemiyorum ya diyo ki çocukları çikolatayla büyütüyo 2 çocuğu var yemek yapmayi bilmiyo daha neler...bide yüzüme okadar iyiler ki yarabbim ya hala şoktan çıkamadım.
Neden ses kaydetme geregi duydunuz? Neydi sizi rahatsiz eden merak ettim. Bi his mi yoksa bi davranis vs...?Evet vardı kesinlikle. Ne bileyim yüzüme karşı gayet iyiler o yuzden merak ettim arkamdan neler dönüyor. Napicam hiç bilmiyorum ikiside uni. Okuyor öğretmenlik bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?