Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

Esinize hemen anlatmasaydiniz diycem ama yerinize kendimi koyuyorum ben de dayanamaz sinirimden anlatirdim hemen...isiniz zor gercekten. Bu kadar lafi sindirebilmek gercekten de kolay degil.. mesafe koymak şart. evde belki de kayinvalidenin ve hatta kayinpederin yaninda da bu tarz muhabbetler dönüyordur.

Ben olsam iki gorumcemi eve davet eder. Sohbet eder gibi "ne iki yuzlu, icten pazarlikli insanlar var. Cocuk coluk sahibi olmayan evlilik ev hayati, ev kadinligi hakkinda hic bir fikir sahibi olmayan cahil cühele insanlar baskalarinin anneliklerini ev hanimliklarini yargilayabilme cesaretini ve vasfini kendilerinde bulabiliyorlar. Tarzinda konuya girip basina gelen seyin sanki bi arkadasinin basina gelmis gibi hikayede kucuk degisiklikler yaparak onlara anlatir, yuzlerinin alacagi ifadeyi gorurdum. Iste misal bi arkadasim kapi esiginden kayinvalidesi ile eltisinin onun hakkinda konustularini duymus. Normalde bu insanlar arkadasinin yuzune karsi cok iyilermis ama arkasindan salak manyak aptal laflari hava da ucusmus vs gibilerinden. Bu tarz insanlari hic tasnif etmedigini belirten öfke ve kin iceren yorumlar kullanip bunlara karsi hıncınıı bu sekilde alabilirsin. Hatta hikayeyi direkt iki gorumce uzerinden bile yurutebilirsin. Boylelikle ben sizi kayit ettim demene gerek kalmadan onlar zaten olayi cozerler. En azindan muhattap olmamis olursun derslerini bu sekilde zekice vermis olursun. Ve de dedigim gibi arandaki mesafeyi sürdürürsün.

Öğrendikten sonra size ağır gelecek şeyleri Ne için merak edip kurcaladınız? Herhalde ses kaydını açarken bu ihtimalide düşünmüşsünüzdür. Bu ihtimal gerçekleşince Ne yapacağınızıda düşünseydiniz keşke.
Size faydalarıda dokunuyormuş, yüzünüze göstermelikte olsa iyi davranıyorlarmış. Siz bence dert aramışsınız, kusura bakmayın!
Ben açıkçası eşim bile olsa benim hakkımda iyi kötü Ne düşündüğüyle bu kadar ilgilenmem.
Bu kadar ciddiye almayın.
Her şekilde sizde zararlı çıkacaksınız, tek taraflı zarar olmayacak.

Bence eşinizle paylaşın eger istiyosanız ancak görümcelerinize bildiginizi belli etmeyin bırakım mesafeyi eşiniz bıraksın altli üstlü oturuyoruz işime yariyor diyosunuz gerektiginde tabiki yegenlerine baksınlar eşek degillerse eger sizde bundan sonraki fedakarliklarinizi ona gore yaparsnz mesela kardesiniz yerine koymayarak . Bırakın arkanızdan konuşsunlar bu sizi degil onların kalitesini belli eder bugun o ses kaydindakileri duydunuz sadece peki ya diger gunler unutmayalım ki yukarda bi Allah var ve herseyi görüp gözeten o . Şimdi kardeşlerine bi tavır alsanız belli bi zaman sonra eşiniz yumşaya bilir hatadır der kardeş der bi zaman sonra sizi kinci olarak bile göre bilir bence soguk kanlı olun ve emin olun eşinizin takdirini kazanırsınız benim fikrim tabi siz daha iyisini bilirsiniz hayat sizin

Şu yazılanları okudukça şok geçiriyorum sanırım bazı insanlar olayı idrak edemediler evet hepiniz biriler8nin arkasından konuşuyormuşsunuz eyvallah bunu öğrendik de hanginiz gelininiz hakkında g..tu..Ne çomak s...kmak diye cümleler kuruyorsunuz eğer bunlar size normal geliyorsa büyük sıkıntılarınız var tedavi olun.

Evet konu sahibinin yaptığı doğru değil. Evet herkes birilerinin arkasından konuşabilir ama işi küfür ve hakaret boyutuna götürmek farklı birşey. Bu kayıttan kimsenin haberi olmadan konu sahibi araya mesafe koysa da ne kadar nasıl koyabilir ve bu durumda yine çevre konu sahibinin bu sefer de burnunun kalktıgini öne sürerek daha fazla üstüne gidecekler. Bence bu durumdan birilerinin haberi olmali.

bir de öğrenince ne yapacağınıza iyice karar vereceğiniz şeyleri araştırın
eşle aldatma konularıda öyle kadın öğrenmek için çırpınıp duruyor
sonra öğreniyor ne yapacağını bilmez halde dönüp adamla aynı evde oturmaya devam ediyor o hesap

mesela burada konu sahibi taşınmak istiyor olsa eşi yanaşmasa yaptığını anlarım
veya her durumda eşi kardeşlerini koruyordur buyur koruduğun kardeşlerin demek için yaparsın
şu durumda her şeyi öğrenip yüzyüze gelinince daha kötü olacak

Ses kaydından haberleri olmasın cunku suc olabılır. Fakat sizde bundan sonra mesafenızı koyun.. Yardım almak zorunda degılsınız zorlansanızda hersryı krndınız yapın.he ama ben esıme dınletırdım neden kardeslerıme degıstı dıye tavır almasın

cidden iğrenç berbat bir üslup
insan kan davalısının arkasından böyle konuşmaz
hani çok yapmacık ev kirli vs. diye konuşsalar yine bir nebze
seviye magmanın dibi olmuş

Allah aşkına gelininin görümcesinin kaynanasının arkasından konuşmayan mı var? Kardeş gibiyiz anne kız gibiyiz filan bunlar bana samimi gelmiyor. Her zaman bir açık aranır. Sen onlara hep el kızı oluyorsun yüzüne ne kadar gülseler de. Kv benim için kayınvalidedir dünya iyisi olsa anne değildir. Kızı görümcedir kardeş gibi değildir olamam da. Hiç kendimi de kandıramam yüzüme gülüyorlar diye. Ses kaydı alarak merakını gidermişsin e zaten böyle bir şey bekliyordun ki kaydettin. Daha da huzurunu bozmak istiyorsan yüzlerine vur ama ne değişecek? Yaptığın şey yanlış üste çıkacaklar. Eşine söylüyorsan söyle bundan sonra mesafe koyarsın niye mesafe koyduğunu bilsin.

Kişiler yakınları hakkında suç duyurusunda bulunurlar ya da bulunmazlar, kendi bilecekleri iş. Ancak ayrıntı dediğiniz şey bakın Türk Ceza Kanununda nasıl düzenlenmiş;

“Madde 133- (1) Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”

Yargı makamları önlerine gelen olayda eylemin suç teşkil edip etmediğini incelemek durumundadırlar. Mahkeme kararlarını incelerseniz eşler arasındaki meselelerde bile cezaya hükmedildiğini görebilirsiniz.

Hey Allahım yorumlara bak, resmen iğrenç küfürler ediliyor, bu normal bir arkadan konuşma değil! Ne var bunda siz hiç mi arkadan konuşmuyorsunuz deniliyor, ben mesela hiç g... ç.. k sokuyoruz demiyorum, bu nasıl bir iğrençlik rezillik. Kendime söylenmiş gibi sinir oldum. Kocamı bile beklemeden bildirirdim hadlerini. Terbiyesizler!

Ben eşinize dinletmenizi şu açıdan mantıklı bulmuştum siz hiiiç bir şey demeden yada ufak bi imayla onlarla aranızı açarsınız yüz yüze çok gelmemeye çalışırsınız eskisi gibi bal börek olmazsınız, eşiniz de size NEDEN demez yada onlar eşinize bişey derse o da ufak bi imayla geçiştirir diye. Ama adam en azından neden olduğunu bilir ve size kızmaz kimin ne halt olduğunu da görür

Yoksa eşiniz gitsin konuşsun kızsın diyelim onlara, gelir özür dilerler kaynana kayınbaba araya girer hadi kızım uzatma aileyiz biz der eski samimi ortama (siz ne kadar samimi hissetmeseniz de) geri dönersiniz. Yani demek istediğim o kadınlara KENDİNİ AFFETTİRME HAKKI vermeyin. Eşinize git konuş demeyin. Sonra eşiniz diyecek ki eee özür dilediler uzatma artık.

Bence bir çok arkadaşın yazdığo gibi mağdursunuz mağduru oynayın. Eşinizden başka hiç kimseye de ses kaydı mevzusunu açmayın. Haklıyken haksız olmayın. Görümcelerle de merhaba merhaba olun sadece. Onun dışında içli dışlı gelmeli gitmeli samimiyetin önüne geçin. Yılda 1-2 eve davet kaynananızda denk gelirse merhabalaşma bu kadar. Biraz çekinsinler sizden

Ha bu bahaneyle de taşınabilrsiniz belki. Eşinizin size hak vermesiyle. Zira kimse çocuğunu bu varoşluk içinde büyütmek istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…