Sizce haksızmıymışım almakta.. süphelenmistim yani ne kadar iyide olsan biyerde birşey yapıyolar
Teşekkür edeerim yorumunuz içiin.
Karakterim,ev hanımlığım, fiziğim, davranışlarımmm .. konuşma şeklim.. onlarla çok samimi konuşuyordum mesela isim sonlarına cım ekliyordum vs taklitimi yapmalar... işte "bizle markete gitmiyor biz onun g****une çomak s*kuyruz sanki... öbürü; gider mi gı o salak .. salak bebeği emzirmemiş çocuk aç tam bi salak... gezmeye gidiyo insan bi çocuğu emzirir bu nasıl bi salak .. daha neler nelerr ya bunlar bi kaçı sadece.. ay çok açık oldu ama mecbur kaldım durum bu derece ciddi eşimde dinlemek istiyor
cidden iğrenç berbat bir üslupŞu yazılanları okudukça şok geçiriyorum sanırım bazı insanlar olayı idrak edemediler evet hepiniz biriler8nin arkasından konuşuyormuşsunuz eyvallah bunu öğrendik de hanginiz gelininiz hakkında g..tu..Ne çomak s...kmak diye cümleler kuruyorsunuz eğer bunlar size normal geliyorsa büyük sıkıntılarınız var tedavi olun.
Ses kaydı olayı için değil, içeriği için avamlık dedim. Hangi görümce foyamı ortaya çıkardı diye mahkemeye başvurur, abisinin eşine dava açar? Onu geçtim, hangi hakim bunu ciddiye alır? Ses kaydedilmesi bu meselede sadece bir ayrıntı. Ortada konu sahibi açısından daha ciddi problemler var, riya gibi.
Ben eşinize dinletmenizi şu açıdan mantıklı bulmuştum siz hiiiç bir şey demeden yada ufak bi imayla onlarla aranızı açarsınız yüz yüze çok gelmemeye çalışırsınız eskisi gibi bal börek olmazsınız, eşiniz de size NEDEN demez yada onlar eşinize bişey derse o da ufak bi imayla geçiştirir diye. Ama adam en azından neden olduğunu bilir ve size kızmaz kimin ne halt olduğunu da görür
Yoksa eşiniz gitsin konuşsun kızsın diyelim onlara, gelir özür dilerler eski samimi ortama (siz ne kadar samimi hissetmeseniz de) geri dönersiniz. Yani demek istediğim o kadınlara KENDİNİ AFFETTİRME HAKKI vermeyin. Eşinize git konuş demeyin. Sonra eşiniz diyecek ki eee özür dilediler uzatma artık.
Bence bir çok arkadaşın yazdığo gibi mağdursunuz mağduru oynayın. Eşinizden başka hiç kimseye de ses kaydı mevzusunu açmayın. Haklıyken haksız olmayın. Görümcelerle de merhaba merhaba olun sadece. Onun dışında içli dışlı gelmeli gitmeli samimiyetin önüne geçin. Yılda 1-2 eve davet kaynananızda denk gelirse merhabalaşma bu kadar. Biraz çekinsinler sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?