Beni sev mi…Eşim akşam on civarı bilgisayara oturdu oyun başına. Oyun olmadan önce cumartesi geceleri film izler beraber vakit geçirirdik.Neyse sinirden yazamıyorum bile…Dörde kadar oyun oynadı gidip yatağa zorla getirdim nerdeyse sonra eline telefonu aldı. Oyundan getirdim eline telefonu aldın dedim.Uykum yok sana karşı yapılan bişey değil dedi.Alternatifin var mesela beni sev dedim niye yapmıyorsun dedim sustu duvardan ses var ondan ses yok.. döndü sırtını uyudu.Yarın pazar ama benim bütün enerjimi aldı.Muhtmeelen yarında akşama kadar oyun oynar.Ben sinirlenmek istemiyorum sakin kalmak istiyorum onu kendi haline bırakıp tepki vermemek istiyorum. Ama yapamıyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Bende onu umursamak istemiyorum
Yani çok açık olmak istemedim ama öyle yaptı denebilir. Adam yatağa gelmedi ki bişey yapalım hadi geldi eline telefonu aldı. Ama sinir gelmekte haklı değil miyim kaç saat onu bekledim bişey yapalım diye ki bunu biliyor. Darlama konusuna gelince suyunu çıkardığını kendi de farkında , gerçekten sıkmıyorum sürekli mıç mıç olsun da demiyorum ama vurdumduymaz davranışı iyi niyetimi suistimal ediyor. 6 saat oyun mu oynanır.Yarın pazar sonuçta oynayacaksan 2-3 saat oyna hadi ki benim de sesim çıkmasın dimi…Beni sev mi…
Ben de bilgisayarda oynamayı çok severim mesela, bazı geceler kendime oyun gecesi yaparım.
Bakın şimdi de uykum gelene kadar telefonla uğraşıyorum. Normal yani.
Hep ilgisizse, habire bilgisayar oynuyorsa tamam da, öteki türlü bu kadar darlamayın.
Hele telefonu bırak beni sev demeniz çok cringe olmuş bence ya kusura bakmayın..
He sevişmek istediniz de red mi etti yoksa onu mu demek istediniz?
Yatakta bekletmek ayıp olmuş ama. Ergen gibi sürekli oyun oynayıp sizi ekmesi hiç hoş değil. Tavrınızı koyun bir daha yapamasın.Yani çok açık olmak istemedim ama öyle yaptı denebilir. Adam yatağa gelmedi ki bişey yapalım hadi geldi eline telefonu aldı. Ama sinir gelmekte haklı değil miyim kaç saat onu bekledim bişey yapalım diye ki bunu biliyor. Darlama konusuna gelince suyunu çıkardığını kendi de farkında , gerçekten sıkmıyorum sürekli mıç mıç olsun da demiyorum ama vurdumduymaz davranışı iyi niyetimi suistimal ediyor. 6 saat oyun mu oynanır.Yarın pazar sonuçta oynayacaksan 2-3 saat oyna hadi ki benim de sesim çıkmasın dimi…
Hani şöyle insanın gözü döner ya sinirden öyle döndü gözüm bilgisayarı kafasına vurasım geldi. Ya laftan anlamıyor geriyor beni.Ben yapsam kabul eder misin diyorum paşam yok diyor ee sende yapma diyorum. Ya hayır bide o kadar normal ki ona göre düşündükçe sinir geliyorYatakta bekletmek ayıp olmuş ama. Ergen gibi sürekli oyun oynayıp sizi ekmesi hiç hoş değil. Tavrınızı koyun bir daha yapamasın.
Yani oynadın tamam geldim sinirliyim onu da gördün yatağa gelince güzel yaklaş bari ama yapmadı döndü uyudu gamsız gibi bende yarın ona öyle davranmak istiyorum bilmiyorum yaTamda şu saatte Sims oynarken girip baktigim konu.
Ama ben eşimi sevdim de geldim.
Oyun bazi zamanlar saatlerce sariyor cidden o konu tamam ama biraz mola verebilirdi en azindan, beklediginiz gibi yaklaşsaydi eşiniz bu kadar öfkelenmezdiniz bence.Abartmiş
Ayrıca saatlerce oyun nasıl oynanır aklım almıyorTamda şu saatte Sims oynarken girip baktigim konu.
Ama ben eşimi sevdim de geldim.
Oyun bazi zamanlar saatlerce sariyor cidden o konu tamam ama biraz mola verebilirdi en azindan, beklediginiz gibi yaklaşsaydi eşiniz bu kadar öfkelenmezdiniz bence.Abartmiş
Ayrıca saatlerce oyun nasıl oynanır aklım almıyor
Tepki tam olarak böyle olmalıOyun için ve ya telefon için reddetti bu adam sizi..canı oynaşmak istediğinde de elinden tut mausa götür birde telefon ver diğer eline hadi canım bunlarla oynaş de
İşten gelince de oynar , yine abartır.Ben her gun saatlerce oynamiyorum zaten ben oynarken eşim işte oluyor genelde. Nadiren böyle saatlerce oynarim.Ama eşiniz calisiyordur muhtemelen dolayisiyla oyun için bir haftasonu var ondan abartiyor sanirim.
Nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum sevecen yaklaştım olmuyor , kızıyorum olmuyor napim ben yaBen her gun saatlerce oynamiyorum zaten ben oynarken eşim işte oluyor genelde. Nadiren böyle saatlerce oynarim.Ama eşiniz calisiyordur muhtemelen dolayisiyla oyun için bir haftasonu var ondan abartiyor sanirim.
Nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum sevecen yaklaştım olmuyor , kızıyorum olmuyor napim ben ya
Mesela ne oynayabilirim ? Oyun da hiç tarzım değil ki yaSiz de oynayin.
Mesela ne oynayabilirim ? Oyun da hiç tarzım değil ki ya
Anladım, biz kadınların canı nasıl bazen sevişmek istemiyorsa, erkeklerin de istemeyebiliyor. Belki sizi kırmamak için telefonla uğraşacağım demiştir olamaz mı? Hani direkt reddederse kaba olur diye.Yani çok açık olmak istemedim ama öyle yaptı denebilir. Adam yatağa gelmedi ki bişey yapalım hadi geldi eline telefonu aldı. Ama sinir gelmekte haklı değil miyim kaç saat onu bekledim bişey yapalım diye ki bunu biliyor. Darlama konusuna gelince suyunu çıkardığını kendi de farkında , gerçekten sıkmıyorum sürekli mıç mıç olsun da demiyorum ama vurdumduymaz davranışı iyi niyetimi suistimal ediyor. 6 saat oyun mu oynanır.Yarın pazar sonuçta oynayacaksan 2-3 saat oyna hadi ki benim de sesim çıkmasın dimi…
E sende oyun oyna madem.. Bende onu umursamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?