Sinirden uyuyamamak

Ya sen ponçik misin yicem

Herzamanmi Boyle yoksa Ilk defami oldu. Herzaman boyleyse SIKINTI yoksa 1 gunden bisey olmaz. Sev beni derken sanirim baska bisey kastettiniz o yuzden rededilmek sinirinizi bozmustur.

Şu oyuna başladığından beri böyle sanirim , al uyandım yine yatakta yok mesela bilgisayar başında

Sevgi anlayışınız nedir bilemedim. Özel hayata, farklı ilgi alanlarına saygı göstermek de sevgidir. 24 saat kimse pışpışlayamaz sizi
Pışpışlama beklentim yok hanımefendi gayet doğal eşimin ilgisini bekledim , 7/24 birbirimizle olalım demiyorum. Yorumları okursanız anlayacağınızı düşünüyorum.

Sizde onu umursamayın...Aynı onun gibi davranın..Umursamaz davranın.Çağırınca gitmeyin ya da gidince telefona bakin yatakta..Kısasta hayat vardır
Fazla yüz vermeye ilgi göstermeye gelmiyor bazı adamlara
Sanırım öyle. Şuan oyun oynuyor kalkıp kahvaltı hazırlayacağım.. sonra spora gitmeyi düşünüyorum kalsın öyle evde tek başına bakalım napıcak

Sanırım öyle. Şuan oyun oynuyor kalkıp kahvaltı hazırlayacağım.. sonra spora gitmeyi düşünüyorum kalsın öyle evde tek başına bakalım napıcak
Bütün odağınızı çekin üstünden de ne oluyor desin..Ama küsme olarak değil.Küsmeyin.Sadece umursamaz davranın.Ama öyle bir 2 gün değil uzun süre..Eşini seven kimse bu tavra tahammül edemez

Bütün odağınızı çekin üstünden de ne oluyor desin..Ama küsme olarak değil.Küsmeyin.Sadece umursamaz davranın.Ama öyle bir 2 gün değil uzun süre..Eşini seven kimse bu tavra tahammül edemez
Ya ben onu yapamıyorum. 2 güne unuturum safım ben ya. Odağım hep onda yanımda ki tek ailem olduğu için de olabilir bilmiyorum. Mesela nasıl davranmam lazım

Mesela bilgisayar oynarken kızmayım mı umursamaz mı davranayım nasıl yapayım
Aynen öyle..Sizde o an başka biseyle ilgilenin..Arada çay kahve yapın içmek istersen gel diye teklif edin..Gelmiyorsa kendiniz kahvenizi için kitap okuyun ya da telefonla ilgilenin..Yani bütün herseyinizi ona endekslediginiz düşüncesini kırın.Kavga etmeyin,tartışmayın bu konuda..Sizde ki değişimi ilgisizliği farkedince kendi yanaşmaya başlayacak.

Aksi olup daha çok oyun oynarsa deli kocam yapabilir

Anlıyorum sizi çok sinir bozucu ve zor ama kendinize bir dünya yaratın. tek başına zevk alacağınız bir ortamınız olsun.Film izleyin, kitap okuyun, alışveriş sitelerine bakın. Elinizi eteğinizi çekin eşinizden. Kendi başınıza mutlu olduğunuzu hissettirin. Değer veriyorsa bir süre sonra bu ilişki nereye gidiyor diye endişelenir vermiyorsa da zaten yapabileceğiniz bir şey yok. Bu şartları isteyip istemediğinizi kafanızda değerlendirirsiniz. gece gündüz bir insan evde bedeni var kendi yokmuş gibi davranıyorsa tahammül edilecek şey değil o zaman neden evliyim diye sorgular insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…