- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
Ya sen ponçik misin yicemAnladım, biz kadınların canı nasıl bazen sevişmek istemiyorsa, erkeklerin de istemeyebiliyor. Belki sizi kırmamak için telefonla uğraşacağım demiştir olamaz mı? Hani direkt reddederse kaba olur diye.
Yani sürekli mi böyle? Hep ilgisiz alakasız ve uzaksa sinirlenmekte haklısınız.
Ee uyandım yine bilgisayar başında kim kimi darlıyorBence insanları bu kadar darlamaya gerek yok.
Eşler birbirini sever diye biliyorum amaAdam sizi sevmeye mi geldi yahu dünyaya rahat bırakın. Dünya böyle bir yer olsun
Şu oyuna başladığından beri böyle sanirim , al uyandım yine yatakta yok mesela bilgisayar başındaAnladım, biz kadınların canı nasıl bazen sevişmek istemiyorsa, erkeklerin de istemeyebiliyor. Belki sizi kırmamak için telefonla uğraşacağım demiştir olamaz mı? Hani direkt reddederse kaba olur diye.
Yani sürekli mi böyle? Hep ilgisiz alakasız ve uzaksa sinirlenmekte haklısınız.
Sevgi anlayışınız nedir bilemedim. Özel hayata, farklı ilgi alanlarına saygı göstermek de sevgidir. 24 saat kimse pışpışlayamaz siziEşler birbirini sever diye biliyorum ama
Pışpışlama beklentim yok hanımefendi gayet doğal eşimin ilgisini bekledim , 7/24 birbirimizle olalım demiyorum. Yorumları okursanız anlayacağınızı düşünüyorum.Sevgi anlayışınız nedir bilemedim. Özel hayata, farklı ilgi alanlarına saygı göstermek de sevgidir. 24 saat kimse pışpışlayamaz sizi
Sanırım öyle. Şuan oyun oynuyor kalkıp kahvaltı hazırlayacağım.. sonra spora gitmeyi düşünüyorum kalsın öyle evde tek başına bakalım napıcakSizde onu umursamayın...Aynı onun gibi davranın..Umursamaz davranın.Çağırınca gitmeyin ya da gidince telefona bakin yatakta..Kısasta hayat vardır
Fazla yüz vermeye ilgi göstermeye gelmiyor bazı adamlara
Bütün odağınızı çekin üstünden de ne oluyor desin..Ama küsme olarak değil.Küsmeyin.Sadece umursamaz davranın.Ama öyle bir 2 gün değil uzun süre..Eşini seven kimse bu tavra tahammül edemezSanırım öyle. Şuan oyun oynuyor kalkıp kahvaltı hazırlayacağım.. sonra spora gitmeyi düşünüyorum kalsın öyle evde tek başına bakalım napıcak
Ya ben onu yapamıyorum. 2 güne unuturum safım ben ya. Odağım hep onda yanımda ki tek ailem olduğu için de olabilir bilmiyorum. Mesela nasıl davranmam lazımBütün odağınızı çekin üstünden de ne oluyor desin..Ama küsme olarak değil.Küsmeyin.Sadece umursamaz davranın.Ama öyle bir 2 gün değil uzun süre..Eşini seven kimse bu tavra tahammül edemez
Mesela bilgisayar oynarken kızmayım mı umursamaz mı davranayım nasıl yapayımBütün odağınızı çekin üstünden de ne oluyor desin..Ama küsme olarak değil.Küsmeyin.Sadece umursamaz davranın.Ama öyle bir 2 gün değil uzun süre..Eşini seven kimse bu tavra tahammül edemez
Aynen öyle..Sizde o an başka biseyle ilgilenin..Arada çay kahve yapın içmek istersen gel diye teklif edin..Gelmiyorsa kendiniz kahvenizi için kitap okuyun ya da telefonla ilgilenin..Yani bütün herseyinizi ona endekslediginiz düşüncesini kırın.Kavga etmeyin,tartışmayın bu konuda..Sizde ki değişimi ilgisizliği farkedince kendi yanaşmaya başlayacak.Mesela bilgisayar oynarken kızmayım mı umursamaz mı davranayım nasıl yapayım
Aksi olup daha çok oyun oynarsa deli kocam yapabilirAynen öyle..Sizde o an başka biseyle ilgilenin..Arada çay kahve yapın içmek istersen gel diye teklif edin..Gelmiyorsa kendiniz kahvenizi için kitap okuyun ya da telefonla ilgilenin..Yani bütün herseyinizi ona endekslediginiz düşüncesini kırın.Kavga etmeyin,tartışmayın bu konuda..Sizde ki değişimi ilgisizliği farkedince kendi yanaşmaya başlayacak.
Sizi seviyorsa biseylerin ters gittiğini anlayacak.Birde gerçekten kaçan kovalanıyor,ama siz istikrarı bozmamalısınız..Bu zamana kadar zaten her yolu denemişsinizdir.Birde bunu deneyinAksi olup daha çok oyun oynarsa deli kocam yapabilir
Gayet relax olup delirteceğim onu :) deneyelim bakalım yaSizi seviyorsa biseylerin ters gittiğini anlayacak.Birde gerçekten kaçan kovalanıyor,ama siz istikrarı bozmamalısınız..Bu zamana kadar zaten her yolu denemişsinizdir.Birde bunu deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?