Ya ben oyun oynamayı pek sevmiyorum boşa vakit öldürmek gibi geliyor ama ben artık umursamayacağım onu hiç ses etmeyeceğim bakalım oynasın sonuç neye varıcakSims manyakları olarak yalnız değiliz. Ahahahahha
Sen de oyna canım. Ya da işte oyun saati film saati vs belirleyin
Aslında tam olarak öyle düşünüyorum, eğer ikimizin de ayrı dünyası olacaksa sürekli yalnız takılacaksak neden evliyiz. Bakım özel alan olmalı evet ama vurdumduymazlık bana fazla geliyor. Sanki hep ben ona ihtiyaç duyuyorum. Öyle olsun istemiyorum ipini tamamen saldım bakalım nolucak.. istiyorum ki o gelsin gel film izleyelim gel seni özledim bişeyler yapalım desinAnlıyorum sizi çok sinir bozucu ve zor ama kendinize bir dünya yaratın. tek başına zevk alacağınız bir ortamınız olsun.Film izleyin, kitap okuyun, alışveriş sitelerine bakın. Elinizi eteğinizi çekin eşinizden. Kendi başınıza mutlu olduğunuzu hissettirin. Değer veriyorsa bir süre sonra bu ilişki nereye gidiyor diye endişelenir vermiyorsa da zaten yapabileceğiniz bir şey yok. Bu şartları isteyip istemediğinizi kafanızda değerlendirirsiniz. gece gündüz bir insan evde bedeni var kendi yokmuş gibi davranıyorsa tahammül edilecek şey değil o zaman neden evliyim diye sorgular insan.
Çok haklısınız isteklerinizde.Ben de aynı fikirdeyim, insan hayatı paylaşmak için biriyle birlikte olur.Ortak zevkler oluşturur, yaşamı yaşamaya değer kılan şeyler bunlar. Bekleyin bakalım ne olacak. sırf evlenmiş olmak için evlenenlerden mi görmüş olursunuz. Ama pek kolay olmayacak siz bu vizyonda ve bu kadar eşinize düşkünken. İradeli olmaya çalışın.Aslında tam olarak öyle düşünüyorum, eğer ikimizin de ayrı dünyası olacaksa sürekli yalnız takılacaksak neden evliyiz. Bakım özel alan olmalı evet ama vurdumduymazlık bana fazla geliyor. Sanki hep ben ona ihtiyaç duyuyorum. Öyle olsun istemiyorum ipini tamamen saldım bakalım nolucak.. istiyorum ki o gelsin gel film izleyelim gel seni özledim bişeyler yapalım desin
Erkekler genel olarak böyle mi bilmiyorum.Bazen delice sevgi dolu bazen kapı duvar oluyor. Umarım başarılı olurum ve inşaAllah evde ki iki yabancı olmayız daha çok yeni evliyiz.. siz evli misiniz ve böyle bir süreçten geçtiniz mi?Çok haklısınız isteklerinizde.Ben de aynı fikirdeyim, insan hayatı paylaşmak için biriyle birlikte olur.Ortak zevkler oluşturur, yaşamı yaşamaya değer kılan şeyler bunlar. Bekleyin bakalım ne olacak. sırf evlenmiş olmak için evlenenlerden mi görmüş olursunuz. Ama pek kolay olmayacak siz bu vizyonda ve bu kadar eşinize düşkünken. İradeli olmaya çalışın.
Eğer bir şeyleri algılarlarsa böyle olmayabiliyorlar. Ben evliyim evet 10 yıl olduk artık biz. İlk üç yılında çok sıkıntılar yaşadım. Kendimi anlatabilmek için epey uğraştım, sinir krizlerim de oldu bu zaman diliminde.Kavga da edildi, oturup tek tek anlattım da hayattan beklentimi, yılların geçip gittiğini, geri gelmeyecek kayıplarımız olduğunu.Tam artık vazgeçmiş olmayacak galiba dediğim anda eşimin aklı başına geldi. Benden daha ilgili, sürekli bir şeyler paylaşmayı isteyen ve hata yaptığını anlamış ve bundan pişman biri olarak geri döndü ilişkiye. Son sekiz yıldır falan böyle. Eşinizin ekonomik ya da farklı sıkıntıları olup oyuna sarıyor da olabilir tam bilmiyorum. Daha çok yenisiniz umarım her şey istediğiniz gibi olur.Erkekler genel olarak böyle mi bilmiyorum.Bazen delice sevgi dolu bazen kapı duvar oluyor. Umarım başarılı olurum ve inşaAllah evde ki iki yabancı olmayız daha çok yeni evliyiz.. siz evli misiniz ve böyle bir süreçten geçtiniz mi?
Eşinize durumu nasıl fark ettirdiniz ? Ya çok büyük sıkıntılarımız yok ama daha fazla birbirimizi anlayalım istiyorum. Oyun oynayınca kafası dağılıyormuş böyle savunma yapıyor.Eğer bir şeyleri algılarlarsa böyle olmayabiliyorlar. Ben evliyim evet 10 yıl olduk artık biz. İlk üç yılında çok sıkıntılar yaşadım. Kendimi anlatabilmek için epey uğraştım, sinir krizlerim de oldu bu zaman diliminde.Kavga da edildi, oturup tek tek anlattım da hayattan beklentimi, yılların geçip gittiğini, geri gelmeyecek kayıplarımız olduğunu.Tam artık vazgeçmiş olmayacak galiba dediğim anda eşimin aklı başına geldi. Benden daha ilgili, sürekli bir şeyler paylaşmayı isteyen ve hata yaptığını anlamış ve bundan pişman biri olarak geri döndü ilişkiye. Son sekiz yıldır falan böyle. Eşinizin ekonomik ya da farklı sıkıntıları olup oyuna sarıyor da olabilir tam bilmiyorum. Daha çok yenisiniz umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Bir formülüm yok açıkçası, çok fırtınalı kavgalı küsmeli zamanlar oldu. Bir süre sonra kendimi geri çektim galiba. kendi başıma bir şeyler yapmaktan mutlu olur hale geldim. Onca ilgi üzerindeyken aniden bu ilginin geri çekilmesi bir süre sonra ne oluyor demesine sebep olmuş ve söylediğim şeyleri ciddiyetle düşünmüş olabilir belki. Benim hayata bakış açımı anlamış olması da bir etkendir belki. Ya da gidiyorum diye kaybetme korkusu yaşamış olabilir.Fiili gitmek değil de daha çok ilişkinin doğasından uzaklaşmaktan bahsediyorum.Eşinize durumu nasıl fark ettirdiniz ? Ya çok büyük sıkıntılarımız yok ama daha fazla birbirimizi anlayalım istiyorum. Oyun oynayınca kafası dağılıyormuş böyle savunma yapıyor.
Deneyeceğim.. tamamen vazgeçtim ondan ona bişeyleri laf anlatmaya çalışmaktan. Kendi haline bırakıyorum bakalım..Bir formülüm yok açıkçası, çok fırtınalı kavgalı küsmeli zamanlar oldu. Bir süre sonra kendimi geri çektim galiba. kendi başıma bir şeyler yapmaktan mutlu olur hale geldim. Onca ilgi üzerindeyken aniden bu ilginin geri çekilmesi bir süre sonra ne oluyor demesine sebep olmuş ve söylediğim şeyleri ciddiyetle düşünmüş olabilir belki. Benim hayata bakış açımı anlamış olması da bir etkendir belki. Ya da gidiyorum diye kaybetme korkusu yaşamış olabilir.Fiili gitmek değil de daha çok ilişkinin doğasından uzaklaşmaktan bahsediyorum.
Sen onuEe uyandım yine bilgisayar başında kim kimi darlıyor
Ahaha tamam kanki ben çekilmez bir eşimSen onu
Öyle bir şey demedim ki. Sadece adam yani bu şekilde vakit geçirmek isteyebilir sizinle evli diye sevdiği şeyleri yapmayacak değil. Biraz bırakın oynar oynar sıkılır siz de film izleyin dışarı çıkın vs kendinizi bu kadar yıpratmayınAhaha tamam kanki ben çekilmez bir eşim
Evet öyle gerçekten siz üstüne düştükçe o inatlaşıp oynayacak. Siz de başka ilgi alanlarınız olduğunu gösterin hiç umursamayın oynasın dursun siz dışarıda oldukça kendi kendinize vakit geçirdikte o da anlar elbetteMesela bilgisayar oynarken kızmayım mı umursamaz mı davranayım nasıl yapayım
Ben bulunduğum şehirde yalnızım küçük bir şehirde yaşıyorum öyle gezilecek pek bir yer yok olanı da gezdim zaten , evde vakit geçirmek sıkmaya başladı beni tek olunca ona da yöneliyorum ama çok haklısınız üstüne düşmeyeceğim. Kendi haline bıraktım ne yapmak isterse onu yapsınEvet öyle gerçekten siz üstüne düştükçe o inatlaşıp oynayacak. Siz de başka ilgi alanlarınız olduğunu gösterin hiç umursamayın oynasın dursun siz dışarıda oldukça kendi kendinize vakit geçirdikte o da anlar elbette
Oyunu nerde oynuyorsa onun ayarlarını bozardım farkettirmeden.kolunu bozardım , kabloya bir şeyler yapardım.ama öyle yapardım ki benden bilmezdiEşim akşam on civarı bilgisayara oturdu oyun başına. Oyun olmadan önce cumartesi geceleri film izler beraber vakit geçirirdik.Neyse sinirden yazamıyorum bile…Dörde kadar oyun oynadı gidip yatağa zorla getirdim nerdeyse sonra eline telefonu aldı. Oyundan getirdim eline telefonu aldın dedim.Uykum yok sana karşı yapılan bişey değil dedi.Alternatifin var mesela beni sev dedim niye yapmıyorsun dedim sustu duvardan ses var ondan ses yok.. döndü sırtını uyudu.Yarın pazar ama benim bütün enerjimi aldı.Muhtmeelen yarında akşama kadar oyun oynar.Ben sinirlenmek istemiyorum sakin kalmak istiyorum onu kendi haline bırakıp tepki vermemek istiyorum. Ama yapamıyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Bende onu umursamak istemiyorum
Laptopu aşağıya atıcam hemde gözünün içine baka baka çok az kaldıOyunu nerde oynuyorsa onun ayarlarını bozardım farkettirmeden.kolunu bozardım , kabloya bir şeyler yapardım.ama öyle yapardım ki benden bilmezdi
Gerçekten böyle adamlara sinir oluyorum! Arkadaşımin kocası da öyleydi para falan yatırır di bide. Oynarsın oynama diyen yok 1 saat oyna bir buçuk saat oyna. Abartmanin manası ne size değer vermediğini gösteriyor bu hareketi ne yazık ki. Sizin için biraz oynayıp biraz da sizinle oturup muhabbet edebilir film izleyebilr vssssEşim akşam on civarı bilgisayara oturdu oyun başına. Oyun olmadan önce cumartesi geceleri film izler beraber vakit geçirirdik.Neyse sinirden yazamıyorum bile…Dörde kadar oyun oynadı gidip yatağa zorla getirdim nerdeyse sonra eline telefonu aldı. Oyundan getirdim eline telefonu aldın dedim.Uykum yok sana karşı yapılan bişey değil dedi.Alternatifin var mesela beni sev dedim niye yapmıyorsun dedim sustu duvardan ses var ondan ses yok.. döndü sırtını uyudu.Yarın pazar ama benim bütün enerjimi aldı.Muhtmeelen yarında akşama kadar oyun oynar.Ben sinirlenmek istemiyorum sakin kalmak istiyorum onu kendi haline bırakıp tepki vermemek istiyorum. Ama yapamıyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Bende onu umursamak istemiyorum
gün gelir devran döner o coşar siz telefonda kk ya yazarsiniz ödeşirsinizYani çok açık olmak istemedim ama öyle yaptı denebilir. Adam yatağa gelmedi ki bişey yapalım hadi geldi eline telefonu aldı. Ama sinir gelmekte haklı değil miyim kaç saat onu bekledim bişey yapalım diye ki bunu biliyor. Darlama konusuna gelince suyunu çıkardığını kendi de farkında , gerçekten sıkmıyorum sürekli mıç mıç olsun da demiyorum ama vurdumduymaz davranışı iyi niyetimi suistimal ediyor. 6 saat oyun mu oynanır.Yarın pazar sonuçta oynayacaksan 2-3 saat oyna hadi ki benim de sesim çıkmasın dimi…
sims yüklettir onu oyna çok seversinBinbir çesit oyun var ne seversiniz bilmem ki. Eger pcden oynayacaksaniz steam sitesine girip bakabilirsiniz her çesit oyun var kategorilere ayrilmiş. Ben pcden oynadiklarimi oradan aliyorum.
surekli simdi tepki verecek simdi tepki verecek diye mış gibi yaparsaniz olmaz gerçekten kendinize ait eglenceli meşkaleler bulunYa ben oyun oynamayı pek sevmiyorum boşa vakit öldürmek gibi geliyor ama ben artık umursamayacağım onu hiç ses etmeyeceğim bakalım oynasın sonuç neye varıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?