Sinirden uyuyamamak

herşey normale döndü mü merak ettim?

İnsanlar bazen suyunu cikarsin zevklerinin ne olacak? Ebeveyn gibi darlamanin anlami ne? Ben hic sevmem bana mudahale edilmesini, yarin pazar erken uyu, sevis, az oyna vs. Bazen canim bir seyleri dibine kadar yapmak ister ve yaparim, esim de yapabilir ve yapiyor. Birbirine gercekten alan ayirinca, yani laf olsun diye degil, hayat harika oluyor, evlilikte cok iyi gidiyor.

Ona bir lafımız yok zaten ama bu her gün her gün olacak bişey değil madem kendine vakit ayırıyorsun sürekli free takılmak istiyorsun o zaman niye evlendin diye sorarlar adama

Arada olur öyle, ben erken uyurum eşim tv izler oyun oynar. Nadiren trip attığımda oluyor ama tartışmıyoruz ben gülerek kızıyorum o da tamam falan diyor geçiyor işte napalım. En sinir olduğum her boş anında instagram açıp video izlemesi, yemek yerken youtube açıyor. Başkası olsa çoktan kavgalar havada uçuşuyordu ben bir dedim iki dedim baktım olmuyor kendimi yıpratmadım artık

Siz en güzelini yapmışsınız.Kişi kendini üzüyor pek gerek yok ama iş işten geçtikten sonra anlıyor işte insan. Neyse sizde kendi dünyanızı kurun herkes bunu tavsiye ediyor bende deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…