Bende bilmiyorum ki napıcağımısurekli simdi tepki verecek simdi tepki verecek diye mış gibi yaparsaniz olmaz gerçekten kendinize ait eglenceli meşkaleler bulun
Sabah dokuzda açtı daha demin kapattı bilgisayarı bide benim tavır göstermeme tavır yapıyor sinirimden ağlıyorum yok böyle bişey yaGerçekten böyle adamlara sinir oluyorum! Arkadaşımin kocası da öyleydi para falan yatırır di bide. Oynarsın oynama diyen yok 1 saat oyna bir buçuk saat oyna. Abartmanin manası ne size değer vermediğini gösteriyor bu hareketi ne yazık ki. Sizin için biraz oynayıp biraz da sizinle oturup muhabbet edebilir film izleyebilr vssss
Bu süre zarfında hiç sizinle ilgilenmedi mi?Sabah dokuzda açtı daha demin kapattı bilgisayarı bide benim tavır göstermeme tavır yapıyor sinirimden ağlıyorum yok böyle bişey ya
Hep böyleyse yıllarınıza yazık oluyorSabah dokuzda açtı daha demin kapattı bilgisayarı bide benim tavır göstermeme tavır yapıyor sinirimden ağlıyorum yok böyle bişey ya
Kız boşver adamı film izle kahveni alıp oh mis. Dertsiz başınıza dert aramayın. Bakış açınızı değiştirin. Benimle ilgilenmiyor oyun oynuyor demek yerine “ demekki şuan buna ihtiyacı var anlayışlı olmalıyım” diyin.Eşim akşam on civarı bilgisayara oturdu oyun başına. Oyun olmadan önce cumartesi geceleri film izler beraber vakit geçirirdik.Neyse sinirden yazamıyorum bile…Dörde kadar oyun oynadı gidip yatağa zorla getirdim nerdeyse sonra eline telefonu aldı. Oyundan getirdim eline telefonu aldın dedim.Uykum yok sana karşı yapılan bişey değil dedi.Alternatifin var mesela beni sev dedim niye yapmıyorsun dedim sustu duvardan ses var ondan ses yok.. döndü sırtını uyudu.Yarın pazar ama benim bütün enerjimi aldı.Muhtmeelen yarında akşama kadar oyun oynar.Ben sinirlenmek istemiyorum sakin kalmak istiyorum onu kendi haline bırakıp tepki vermemek istiyorum. Ama yapamıyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Bende onu umursamak istemiyorum
Hiç.Konuşmadı bileBu süre zarfında hiç sizinle ilgilenmedi mi?
Yeni yeni böyle bir adama dönemeye başladıHep böyleyse yıllarınıza yazık oluyor
Hayatında biri olabilir mi?Yeni yeni böyle bir adama dönemeye başladı
Ben anlayışsız olduğumu asla kabul etmiyorum.Oynamasına asla karşıyım ama her şeyin yeri zamanı vakti vardır. Haksız mıyım?Kız boşver adamı film izle kahveni alıp oh mis. Dertsiz başınıza dert aramayın. Bakış açınızı değiştirin. Benimle ilgilenmiyor oyun oynuyor demek yerine “ demekki şuan buna ihtiyacı var anlayışlı olmalıyım” diyin.
Valla artık bende sizin gibi düşünüyorumbana kalırsa bu davranışı size değer vermemesi, yada sizinle vakit geçirmekten hoşlanmaması ben başka bir açıklama göremiyorum. hepimiz oyun oynarız, tekil aktiviteler yaparız ama yakınımızda değer verdiğimiz bir arkadaşımız dahi olsa onunla ilgilenmeyi tercih ederiz. konuşabileceğiniz biri olsa konuşun duygularınızı anlatın derim ama sanırım çok da konuşamıyorsunuz bu konuda. acaba birkaç gün başlasa bir yere mi gitseniz, tatil vs.?
Yok telefonu ortadaHayatında biri olabilir mi?
İlişkilerde açıkça konuşmaktan yanayim. Ama konudan anladığım kadarıyla siz bunu yapmışsınız. Eğer daha önce birkaç kez açıkça bunu güzel bir şekilde dile getirdiyseniz diğer üyelerin dediği gibi bir süre onun yaptığını yapmanızı öneririm. Yazdiginiz cevaplara göre bu biraz sizi zorlar ama en azından denemiş olursunuz. Kendinize üç hafta kadar bir süre verin mesela. Bu süre zarfinda siz de odaginizi ondan uzaklastirin trip atmadan, küsmeden. Ne oluyoruz moduna girer belki. Baktınız hâlâ aynı o zaman duruma göre konuşur karar verirsiniz.Hiç.Konuşmadı bile
Oynadığı oyunda online olan birileri ile konuşuyor olabilir hani oyunda başka gerçek kişiler oluyor ya. Veya siz kendinizi saldınız dikkatini çekmiyor olabilirsiniz veya kendisi gercekten oyun bağımlısı yada sizi incittiği için bir öküz bilemiyorum siz bilirdinizYok telefonu ortada
Hayır oyun oynadığı zamanlar böyle davranıyor. Küsmeden başaramıyorum akışına göre davranmıyorum. Tavrım çok net belli ediyorum suratına bakalım gelmiyor şu an öyleyim mesela. Böyle olunca oda bana yanaşmıyor ve hiç konuşmuyoruzİlişkilerde açıkça konuşmaktan yanayim. Ama konudan anladığım kadarıyla siz bunu yapmışsınız. Eğer daha önce birkaç kez açıkça bunu güzel bir şekilde dile getirdiyseniz diğer üyelerin dediği gibi bir süre onun yaptığını yapmanızı öneririm. Yazdiginiz cevaplara göre bu biraz sizi zorlar ama en azından denemiş olursunuz. Kendinize üç hafta kadar bir süre verin mesela. Bu süre zarfinda siz de odaginizi ondan uzaklastirin trip atmadan, küsmeden. Ne oluyoruz moduna girer belki. Baktınız hâlâ o zaman duruma göre konuşur karar verirsiniz.
Eşiniz hep mi boyleydi bu arada?
Eşim bağımlı. Sevgiliyken söylemişti ama bıraktım demişti son 2 aydır oynuyor ve hayatımız zehir olduOynadığı oyunda online olan birileri ile konuşuyor olabilir hani oyunda başka gerçek kişiler oluyor ya. Veya siz kendinizi saldınız dikkatini çekmiyor olabilirsiniz veya kendisi gercekten oyun bağımlısı yada sizi incittiği için bir öküz bilemiyorum siz bilirdiniz
Benim arkadaşım bu yüzden boşandıEşim bağımlı. Sevgiliyken söylemişti ama bıraktım demişti son 2 aydır oynuyor ve hayatımız zehir oldu
Hayırlısı olsun ne diyimBenim arkadaşım bu yüzden boşandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?