Sinirden uyuyamamak

Zorda olsa eşimle konuştum. Bir gün kendime ayırdım senin bencil tavrını gördüm dedi. Kendini haklı çıkardı. Ben ona bencilce davranmışım. Napmam lazım hiç bilmiyorum aynı bakış açısını yakalayamıyoruz… uzatmadım tamam diyip konuyu kapattım. Şimdi o bir köşede ben bir köşedeyim.

Ben anlayışsız olduğumu asla kabul etmiyorum.Oynamasına asla karşıyım ama her şeyin yeri zamanı vakti vardır. Haksız mıyım?
Mesele haklılık değil ki canım benim huzur. Elbette saatlerce oynaması hoş değil elbette herşeyin adabı var ama çözümü laf edip elinden almak değil onu söylüyorum. Haklı olmanız adamın elinden oyunu almıyor. Kendinizle ilgilenip enerjinizi adamdan çekerseniz bırakır zaten. Benim eşimde oynar bazen inanın sizin gibi deliriyorum ama laf edince bırakmıyor bir de üste çıkıyorlar. Bende madem öyle gidip bi kahve içiyorum film izliyorum çok oynarsa giyinir gezmeye giderim arkadaşlarımla sohbet ederim. Adam düşünsün sonra o beni darlasın benle ilgilen diye anlatabildim mi ? Bu da işe yaramazsa açıkca söyleyin ben bundan hoşlanmıyorum diye o da işe yaramazsa bilmiyorum yani tıkandım.

Yani oynadın tamam geldim sinirliyim onu da gördün yatağa gelince güzel yaklaş bari ama yapmadı döndü uyudu gamsız gibi bende yarın ona öyle davranmak istiyorum bilmiyorum ya
Oyun oynuyorum ayağına prno izleyip rahatlamis olabilir mi ?

Sizde onu umursamayın...Aynı onun gibi davranın..Umursamaz davranın.Çağırınca gitmeyin ya da gidince telefona bakin yatakta..Kısasta hayat vardır
Fazla yüz vermeye ilgi göstermeye gelmiyor bazı adamlara
Ben yaptim bugün, tınnnnnım ona karşı.
Kıskanıyordur sevincli olmamı bile...

Ben yaptim bugün, tınnnnnım ona karşı.
Kıskanıyordur sevincli olmamı bile...
Laf anlamayan insana en güzel tepki "aynalama tekniği "yani ona onun gibi davranmak.Bazısı bu dilden anlıyor..Bir süre sonra sizin kafaya taktığınız gibi o takmaya başlıyor..Ama tabi dozu ayarlamak lazım

Laf anlamayan insana en güzel tepki "aynalama tekniği "yani ona onun gibi davranmak.Bazısı bu dilden anlıyor..Bir süre sonra sizin kafaya taktığınız gibi o takmaya başlıyor..Ama tabi dozu ayarlamak lazım
Ya şunu becermem lazım ama yapamıyorum.Allah aşkına bana bir yol gösterin nolur

Evet çok haklısınız.. bende umursamaz olmaya çalışıyorum

Aynalamayı nasıl yaparım. Hayır ben yaptım sanıyorum adam tavırlısın diyor beceremiyorum
yavaş yavaş öğreneceksiniz..Ama ben trip,küsme olmayacak dedim.Farzedin ki o hiç bir his beslemediginiz evinize gelmiş bir tanıdık..Anlıyorum bir anda nötr davranmak zor.Ama iste zaten işin püf noktası bu.

Aynalamayı nasıl yaparım. Hayır ben yaptım sanıyorum adam tavırlısın diyor beceremiyorum
O nasil ilgi alanları olan şeylerle meşgul olup kendi dünyasında takılıyorsa,sizde aynısını yapacaksınız..O nasıl size tavır trip yapmadan vakit geçiriyorsa sizde öyle davranacaksınız.Esinizi taklit edin iste

Pışpışlama beklentim yok hanımefendi gayet doğal eşimin ilgisini bekledim , 7/24 birbirimizle olalım demiyorum. Yorumları okursanız anlayacağınızı düşünüyorum.
Siz nekadar üstüne giderseniz baskı yaparsanız okadar bağlanır o yuna biraz bırakın kendisi sıkılır vaz geçer

Ya siz ne kadar tatlisiniz acaip enerjiniz geçti bana :) şu yaptiginiz yorumun güzelliğine bakın
Konuya dönecek olursak bende 28 yasindayim hala mlbb oynuyorum ve inanin bir gun 10 saat oynamisliğim var kucuk molalar haric kesintisiz 10 saat gerçekten çok güzel sariyor bazı zamanlar.
Yarına güzel başlayın. İnşallah çözülür aranızda ki tüm sorunlar :)

Edemiyorum ben çok duygusal yaklaşıyorum kendimi törpülemem lazim.. bide bi kaç konu hakkında size danışabilir miyim? Mesaj atayım mı

Dogru diyosun, haklısın.
Benimkinde güzel etki etti bu hafta.
Çatlasın (göbek atan smiley istiyom).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…