EvetOyun bağımlısı falan mı ?
SanırımÜzgünüm ki heyecanı bitmiş belli ki . Ok oyun sarar; kafa dagitirsin ama sokakta otobüste ne bileyim tuvalette falan.. eşinle yan yanayken de saatlerce oynamazsın. Onla vakit geçirmek varken yapmazsın bunu..
Zorda olsa eşimle konuştum. Bir gün kendime ayırdım senin bencil tavrını gördüm dedi. Kendini haklı çıkardı. Ben ona bencilce davranmışım. Napmam lazım hiç bilmiyorum aynı bakış açısını yakalayamıyoruz… uzatmadım tamam diyip konuyu kapattım. Şimdi o bir köşede ben bir köşedeyim.Anlıyorum sizi çok sinir bozucu ve zor ama kendinize bir dünya yaratın. tek başına zevk alacağınız bir ortamınız olsun.Film izleyin, kitap okuyun, alışveriş sitelerine bakın. Elinizi eteğinizi çekin eşinizden. Kendi başınıza mutlu olduğunuzu hissettirin. Değer veriyorsa bir süre sonra bu ilişki nereye gidiyor diye endişelenir vermiyorsa da zaten yapabileceğiniz bir şey yok. Bu şartları isteyip istemediğinizi kafanızda değerlendirirsiniz. gece gündüz bir insan evde bedeni var kendi yokmuş gibi davranıyorsa tahammül edilecek şey değil o zaman neden evliyim diye sorgular insan.
Mesele haklılık değil ki canım benim huzur. Elbette saatlerce oynaması hoş değil elbette herşeyin adabı var ama çözümü laf edip elinden almak değil onu söylüyorum. Haklı olmanız adamın elinden oyunu almıyor. Kendinizle ilgilenip enerjinizi adamdan çekerseniz bırakır zaten. Benim eşimde oynar bazen inanın sizin gibi deliriyorum ama laf edince bırakmıyor bir de üste çıkıyorlar. Bende madem öyle gidip bi kahve içiyorum film izliyorum çok oynarsa giyinir gezmeye giderim arkadaşlarımla sohbet ederim. Adam düşünsün sonra o beni darlasın benle ilgilen diye anlatabildim mi ? Bu da işe yaramazsa açıkca söyleyin ben bundan hoşlanmıyorum diye o da işe yaramazsa bilmiyorum yani tıkandım.Ben anlayışsız olduğumu asla kabul etmiyorum.Oynamasına asla karşıyım ama her şeyin yeri zamanı vakti vardır. Haksız mıyım?
Oyun oynuyorum ayağına prno izleyip rahatlamis olabilir mi ?Yani oynadın tamam geldim sinirliyim onu da gördün yatağa gelince güzel yaklaş bari ama yapmadı döndü uyudu gamsız gibi bende yarın ona öyle davranmak istiyorum bilmiyorum ya
Ben yaptim bugün, tınnnnnım ona karşı.Sizde onu umursamayın...Aynı onun gibi davranın..Umursamaz davranın.Çağırınca gitmeyin ya da gidince telefona bakin yatakta..Kısasta hayat vardır
Fazla yüz vermeye ilgi göstermeye gelmiyor bazı adamlara
Laf anlamayan insana en güzel tepki "aynalama tekniği "yani ona onun gibi davranmak.Bazısı bu dilden anlıyor..Bir süre sonra sizin kafaya taktığınız gibi o takmaya başlıyor..Ama tabi dozu ayarlamak lazımBen yaptim bugün, tınnnnnım ona karşı.
Kıskanıyordur sevincli olmamı bile...
Ya şunu becermem lazım ama yapamıyorum.Allah aşkına bana bir yol gösterin nolurLaf anlamayan insana en güzel tepki "aynalama tekniği "yani ona onun gibi davranmak.Bazısı bu dilden anlıyor..Bir süre sonra sizin kafaya taktığınız gibi o takmaya başlıyor..Ama tabi dozu ayarlamak lazım
Evet çok haklısınız.. bende umursamaz olmaya çalışıyorumMesele haklılık değil ki canım benim huzur. Elbette saatlerce oynaması hoş değil elbette herşeyin adabı var ama çözümü laf edip elinden almak değil onu söylüyorum. Haklı olmanız adamın elinden oyunu almıyor. Kendinizle ilgilenip enerjinizi adamdan çekerseniz bırakır zaten. Benim eşimde oynar bazen inanın sizin gibi deliriyorum ama laf edince bırakmıyor bir de üste çıkıyorlar. Bende madem öyle gidip bi kahve içiyorum film izliyorum çok oynarsa giyinir gezmeye giderim arkadaşlarımla sohbet ederim. Adam düşünsün sonra o beni darlasın benle ilgilen diye anlatabildim mi ? Bu da işe yaramazsa açıkca söyleyin ben bundan hoşlanmıyorum diye o da işe yaramazsa bilmiyorum yani tıkandım.
Aynalamayı nasıl yaparım. Hayır ben yaptım sanıyorum adam tavırlısın diyor beceremiyorumYa şunu becermem lazım ama yapamıyorum.Allah aşkına bana bir yol gösterin nolur
Aynalamayı nasıl yaparım. Hayır ben yaptım sanıyorum adam tavırlısın diyor beceremiyorum
O nasil ilgi alanları olan şeylerle meşgul olup kendi dünyasında takılıyorsa,sizde aynısını yapacaksınız..O nasıl size tavır trip yapmadan vakit geçiriyorsa sizde öyle davranacaksınız.Esinizi taklit edin isteAynalamayı nasıl yaparım. Hayır ben yaptım sanıyorum adam tavırlısın diyor beceremiyorum
Siz nekadar üstüne giderseniz baskı yaparsanız okadar bağlanır o yuna biraz bırakın kendisi sıkılır vaz geçerPışpışlama beklentim yok hanımefendi gayet doğal eşimin ilgisini bekledim , 7/24 birbirimizle olalım demiyorum. Yorumları okursanız anlayacağınızı düşünüyorum.
Ya siz ne kadar tatlisiniz acaip enerjiniz geçti bana :) şu yaptiginiz yorumun güzelliğine bakınTamda şu saatte Sims oynarken girip baktigim konu.
Ama ben eşimi sevdim de geldim.
Oyun bazi zamanlar saatlerce sariyor cidden o konu tamam ama biraz mola verebilirdi en azindan, beklediginiz gibi yaklaşsaydi eşiniz bu kadar öfkelenmezdiniz bence.Abartmiş
EdemiyorumO nasil ilgi alanları olan şeylerle meşgul olup kendi dünyasında takılıyorsa,sizde aynısını yapacaksınız..O nasıl size tavır trip yapmadan vakit geçiriyorsa sizde öyle davranacaksınız.Esinizi taklit edin iste
Bağımlı bir insan sıkılır mı vazgeçer mi ki?Siz nekadar üstüne giderseniz baskı yaparsanız okadar bağlanır o yuna biraz bırakın kendisi sıkılır vaz geçer
Bi süre bırakın nekadar üstüne giderseniz okadar oyuna sarılır inat eder oda sıkılır bir yere kadarBağımlı bir insan sıkılır mı vazgeçer mi ki?
Bırakalım bakalım :)Bi süre bırakın nekadar üstüne giderseniz okadar oyuna sarılır inat eder oda sıkılır bir yere kadar
Dogru diyosun, haklısın.Laf anlamayan insana en güzel tepki "aynalama tekniği "yani ona onun gibi davranmak.Bazısı bu dilden anlıyor..Bir süre sonra sizin kafaya taktığınız gibi o takmaya başlıyor..Ama tabi dozu ayarlamak lazım
Dogru diyosun, haklısın.
Benimkinde güzel etki etti bu hafta.
Çatlasın(göbek atan smiley istiyom).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?