4 sene oldu. Önceden bu kadar değildi açıkcası. Dediğiniz gibi kaldırdım geçen hafta bu kez de tv izlerken uyudu hep. Daha çok canım sıkıldı. Konuşmaya çalışıyorum kusa cevaplar veriyor hep. Ama arkadaşlarla çıktığımızda oooo bir anlatıyor duymadığım ne varsa orda öğreniyorumNe kadarlik evlisiniz . Her zaman mi böyleydi?
Alışkanlık haline getirmiş. Oturup konuşun ciddi anlamda. Ne yapmasını istediğinizi söyleyin. Gerekirse tableti kaldırın. Telefonu elinden alin. Her aksam en az yarim saat olmak üzere yemekten sonra sizinle ilgilensin.
Gününüzü anlatın. Konuşacak ortak bir seyiniz yok mu?
Onu da hissetmez benim odun hissiz bildiğin.Ay bi an başlığı ben mi açtım dedim. Sinirden döne döne beklerken buraya bakayım dedim. Şak diye sen çıktın. Allah sabır versin bize yeminlen. Buz alıp atletinin içine atasım var benim. Senin???
Neler yaptım anlatamam yemeği yetiştiremedim hadi gel yapalım dedim kaç sefer netten sipariş verdiKarsina al konus soyle rahatsizim bu durumdan diye
Yada temek falan yapma seksi takil biraz evde suslen puslen eve gelincede yemek yapma hadi birlikte yapalim yetistiremedim falan de onu netten uzaklastiracak seyler yap eger illede tablet tlf tv vs derse bagimlilik yok demessede bilirsin ki yapacak bir sey olmadigindan onlara yoneliyor..
Beler konuştum anlatsam çok uzun olur kimse okumaz eminim yaşım 32 bu arada. Artık o yokmuş gibi davranmak istiyorum nasıl o öyle davranıyorsa. Üstüne rahatsız olduğumu bildiği halde birşeyler istemesi daha da sinirimi zıplatıyorTavırların, triplerin çok çok kötü ve itici. 15 yaşında kız gibi "baktıgın kız öpsün." " telefonunla sarıl." Filan. Bilmiyorum yaşınızda kaç ama kendi kendinize bir hallere girip, kendi kendinize sinir olmuşsunuz. Böyle çocuk çocuk hareketlerle bir yere varılmaz. Ben sizin imasız ve düzgünce konuştuğunuzu sanmıyorum eşiniz ile. Burada olayın sarpa sarmasındaki en büyük sebeplerden biri sizsiniz. Önce kendiniz ile başlayın işe.
Ya aslinda herkeste var ayni durum benim esimde yeterrr birak su kk yi der ben birakirim bu sefer o elinde tlf ugrasirda ugrasir bi girdinmi birakilmiyor su zikkim ama yani biraz azalttirabilirsin yarin ciddi ciddi konus cok rahatsiz oldugun belirt..Neler yaptım anlatamam yemeği yetiştiremedim hadi gel yapalım dedim kaç sefer netten sipariş verdi
4 sene oldu. Önceden bu kadar değildi açıkcası. Dediğiniz gibi kaldırdım geçen hafta bu kez de tv izlerken uyudu hep. Daha çok canım sıkıldı. Konuşmaya çalışıyorum kusa cevaplar veriyor hep. Ama arkadaşlarla çıktığımızda oooo bir anlatıyor duymadığım ne varsa orda öğreniyorum
32 yaşınızdasınız ben 22 yaşında ve evliyim bu kadar tribi atmadım 1,5 senedir.Beler konuştum anlatsam çok uzun olur kimse okumaz eminim yaşım 32 bu arada. Artık o yokmuş gibi davranmak istiyorum nasıl o öyle davranıyorsa. Üstüne rahatsız olduğumu bildiği halde birşeyler istemesi daha da sinirimi zıplatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?