Sinirden uyuyamıyorum o ise horluyor

Bu akşam yanına uzanıyım tv izleyelim dedim uzandım yanına yine tablet elinde saçma bir oyun oynuyor bi de of pof yapıyor aldım elinden lütfen sarıl biraz tv izleyelim dedim. 2 dakika geçti cüzdanında fatura varmış bahane edip kalktı onu aldı sanki o an yatırılması gerek. Konuşsam da çare bulamıyorum yoruldum yeminle. Sıkılıyorum artık

Son 2 aydır neler dednedim. Tatlı dil olmadı. Ortalıktan kaldırdım olmadı. Sert konuştum olmadı. Hiç konuşmayıp sustum olmadı. Şimdi de bunu deniyorum ama olmayacak farkındayım yine. Bu arada tabletteki kız fotosu fln değil bildiğin savaş oyunu. Onlar öpsün onu

Sofra kültürü bence başka bişey. O da aileden aileye değişkenlik gösteriyor. Benim eşim tekne kazintisi. Kv ve kp baya yaşlı,yaşlı insanlarda da genelde sofra yenildi mi hemen kalkilir,toplanir. Benimki de öyle alışmış. Bizimkiler de tam tersi yemek bitse de o masadan hemen kalkilmaz. İlk zamanlar ben çorbayi bitirirken eşim son kaşıklarini alıyor olurdu genelde. Ben sohbet etmek isterdim yorgunum derdi. Hala daha diyor ama mecbur sohbet ediyor. Haberleri asla kaçırmaz. Ben sohbet etmek istiyorum o da;" Hıı! Aa,öyle mi? "vs. tepkiler verirdi. Süreklilik arz etmediginden baştaki gibi problem etmiyorum. Ama aralarda hatirlatmak gerekiyor. Telefon tablet bagimliligi başka bişey ona bende sıkılırım. Yeni aldığında bi eline yapışır sonra düzelir.

Neden kafaya takan sen oluyosynki sen ondan daha beter ol yemege bekleme gelince ilgilenme sende gomul telefona tvye isine gucune bak elbet noldu hayirdir neden boylesin diye soracak o zaman konusursunuz su an kendini uzdugunle kalirsin

Bunları oturup ciddi şekilde konuştunuz mu?
Önemli olan bu. Hani her seferinde yakınlaşmak ve alttan almak ya da olay çıkarmak sorunu çözmez.

Oturun konusun ve kurallar koyun.
Ha baktınız yine olmuyor bu sefer hic ilgilenmeyin.
Yemek yapınca onu beklemeden yiyin. Salona gidip eline tableti alan siz olun. Kendinize bir tane oyun indirin siz oynayın. Tableti istediğinde oyun oynuyorum şuan veremem deyin. Çok ısrar ederse telefonda devam edin. Ya da bir kitap alıp okuyun. Hiçbir şekilde de ilgi göstermeyin. Bakalım bu sefer ne olacak.
Olmadı tableti bozun yani ne diyim

Bir de ben tripliyken uyuduysa ki uyuyabilir. Bende sinirden uyuyamam. Zaten en imrendigim özelliklerinden biri yatağa girdiği gibi uyuyabilmesi.

Tavsiye ettiklerinizi aynı sırayla yaptım insnırmısınız. İşe yaramadı bi tek son tavsiyeniz kaldı yapmadığım :)

Kiz meselesini misal verdim ben genelde öyle yaparlar diye. Her yolu itinayla denediğine eminsen yardım alsanız iyi olur ama bilmem eşin ister mi? Bircok eş istemez ama bilmiyorum önersemde bende iki kişi problemlerini çozemiyorsa terapist boş iş gibi geliyor ama deneyenler var tabi. Insallah atlatirsiniz

aslında evliliklerin genelinde bu var. ben tv açmıyorum evde zaten küçük bir oğlum var ona vakit ayırmamız lazım. saat 9 da oğlum uyuyana kadar tv açmıyorum eşim bazen haber dinleyelim diye açar haber bitince hemen kapatırım. tablet telefon veya bilgisayar zaten oğlum ayaktayken minimumda kullanılıyor. telefonu hemen fortmantoda bırakırız odalara taşımayız üstelik geneldede sessizdedir. tableti oğlumuza almıştık o da kullanmıyor bizimle oynamak hoşuna gittiğinden. bilgisayarda mutfak masasında öylece duruyor. oğlumuz saat 9 da uyuduktan sonra ya kağıt oynarız ya tavla oynarız ya da film izleriz tv de eğlenceli bişiler varsa ona bakarız yada ayrı takılırız ben pcde dolanırken oda tablette oyun filan oynar. yani neden kendimden örnek verdim çocuğa göre geçicide olsa bir düzen kurulabilir. çocuk bizi örnek alıyor ben sürekli tv izlesem oğlumda izler pc takılsam o da takılır sonra oğlum bağımlı bir çocuk bense psikolog psikolog gezen anne olurum. çocuğunuz varsa böyle bir düzen kurabilirsiniz.yoksa eşiniz geldiğide yemeği beraber yemek konusunda ısrarlı davranın sonrasındada beraber yapabileceğiniz bir oyun bulun ki ev oyunları çocuk yokken daha keyifli oluyor. tabi hergün değil ama daha sık :) nacizane önerim budur. sıkmadan sıkılmadan...

Önerinizi dikkate alacağım teşekkürler :) benimle tavla oynamayı sevmez ama başka oyunlar bulabiliriz doğru :)

Benim esimde farkli bi versiyonu
Eve gelir yer icer tv telefonla ugrasir ve 10 dk kadar sonra uyur oturarak bile tamam yorucu isi var ama. Bu kadar da olmamali yorucu isten dolayi uykudan cinselligide hatirlamaz
Yattik az once sirtimi kasi dedi hem ilgisiz hem bole diyor dondum yattim ayni sekilde 5 dk gecmeden uyudu ben ise uyuyamiyorum
Bence cozumu yok odun gelmisler odun giderler

Allah yardımcımız olsun ne diyelim valla bi çaresini bulamadım ben son iki aydır uğraşıyorum.
Yarın son kez tableti telefonu kumandayı kaldırıcam ve birşeyler yapalım beraber diycem baktım olmadı bu kez öyle bir umursamıycam ki evde biri varken nasıl yalnız kalınıyormuş anlasın diye hiç ama hiç ilgilenmiycem de yok sayıcam bir süre bakalım inş düzelir. Tek duam Allah bize sabır versin inş azaltırlar bu durumlarını

İnternetten film indirin, beraber seçin ortak zevklerinize gore hergun bitane izleyin. İzlerken telefonla oynamak yasak olsun, bunu saglamak icinde dublaj degil altyazili film indirebilirsiniz ki takip etmek zorunda kalsin

İnternetten film indirin, beraber seçin ortak zevklerinize gore hergun bitane izleyin. İzlerken telefonla oynamak yasak olsun, bunu saglamak icinde dublaj degil altyazili film indirebilirsiniz ki takip etmek zorunda kalsin
Denediğim yöntemlerden biri aslında ama bundan da horlama yanıtı aldım yani işe yaramamıştı. Öneriniz için teşekkür ederim bu arada

Konular çok farklı ama sonuç aynı saat 3 oldu ben uyuyamiyorum o yanımda horluyor şuan.başlığı görünce işte ben dedim :) Sanırım biz kadınlar gereğinden fazla düşünüp kafamiza takiyoruz

Benim eşimde tam bir tvkoliktir..işten gelir nasılsın günün nasıl geçti vs sorularından sonra benim cevaplarımi bile tam algılamadan tv yi açar haberleri izler..ben buarada masayı hazırlarım yemek yapmadıysan dışardan söyleriz..derken o tv ye iyice gömülür yarı kapalı gözlerle izler..başta çok söylendim sonra bende telefon tablet ne varsa kendime başka mesgaleler buldum..şimdi o beni yanında istiyor ve şikayet ediyor hiç konuşmuyoruz olmaz böyle diye:- )
En güzeli baskı yapmadan üstüne gitmeden sabırlı bir şekilde bu işi halletmek..
Şimdi çözüldü bu sorunumuz çok şükür..birlikte bir film seçip izliyoruz yada bazen tavla okey monopoli gibi oyunlar oynuyoruz..

Benimkide aynı üstelik benim burda kimsem yok bebeğim de küçük bi yere de gidemiyorum eşim eve gelince bilgisayarda çalışıyor yada telde oyun

Saat 4 hala uyuyamiyorum ve o hala horluyor kafayı yiycem

Cnm resmen benim icimdekileri okumus yazmis gibisin aynisi bizdede böyle hemen yemegini yer sofradan kalkar kac kere söyledim ben daha yemegimi bitirmedim diye senimi bekliycem diyo hemen eline laptopunu alir yatana kadar hic yüzüme bakmaz,, zaten bi yüzyüze görüstügümüz yer sofra onda bari 2dk dayan muhabbet edelim diyorum kime diyon tabii, bide sinir olurum hem laptobuna bakar hemde izlemedigi tv ye karisir baska yeri cevir diye izliyormusun hayirr ee ozaman istedigim yeri acarim diyorum bende,, yani kelin ilaci olsa basina sürer hesabimi sunu yapmani tavsiye ederimm cünkü ben artik öyle yapiyorum ondan artik beklentimi kestim umursamiyorum kendi halimde takiliyorum cünkü adam degismiyo zaten, bende hic degistirmek icin üzmüyorum kendimi aman bosverr insanin icinde olucak bazi seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…