Sinirden uyuyamıyorum o ise horluyor

Şimdi şöyle bir şey, adama tableti bırak benimle konuş, ilgilen talebiyle geliyorsan senin tabletten daha çekici olman lazım. Tableti bırakıp en fazla on dk muhabbet ediyorsanız tableti bırak demek çözüm olmaz durumunuza. O zaman sizin ortak zevklerinizin geliştirilmesi gerekir.

Sen sofrada oturması konusunda israrcı ol ilk etapta. Böyle şeyler hem bağımlılıktır bir anlamda, bir anda bırakamaz çünkü insan. Sofra adabımız olsun ileride bebe olunca aile yemeklerini bilsin alıştıralım kendimizi filan de, o sırada o konuşmuyorsa sen konuş anlat geyik muhabbet geçsin. Sorular sorarak onu konuştur.

Diyebilirsin çocuk mu eğitiyorum bu evlilik onunda evliliği. İnan bana çoğu erkek anlamıyor evliliğin nasıl bir şey olduğunu. Anasıyla yaşamaktan farklı olmayacağını düşünüyor. Anası nasıl karışmıyordu tabletine telefonuna senden de aynı şeyi bekliyordur. Sen eğiteceksin maalesef, eğitilir de merak etme.

Kolay gelsin

Bende tavrınız in itici olduğunu düşünüyorum bildiginiz dır dır yapiyorsunuz, benim eşimde eve gelir önce televizyon izler hatta izlerken yer yemeğini sonra kimi zaman oyun oynar kimi zaman film izleriz.sizde beraber yapabileceginiz şeyler onerin, beraber yabancı bi diziye başlayın ve ya beraber oynayacaginiz bir oyun bulun ben eşim için plastation oynamayi ogrendim ki çok zor oldu benim için ama Beraber ken keyif aldiginiz bir şeyler bulmazsaniz bu süreç degismez.

Onerim surtusmeden halletmeniz daha kolay olacaktır yanlış anlamayin ama okurken kendimi kotu hissetmedim normal geldi bana keşke benimde başkalarının da sorunlari böyle olsa dedim içimden kizmayin lütfen normal bi durum söylemek istediğim. Sürekli laf çarpmak yerine elinden ansızın alıp sirinlikle aaa tatlim hadi biraz sohbet edelim özlüyorum seninle konuşmayı vs tarzı yaklasip zamanla bunu asabilirsiniz gerçekten umarım düzelir kolaylıklar diliyorum

Bu erkeklerin hepsi aynı merak etmeyin yuvanızı bozmayın siz de aynı öyle takılın :)

Tableti bırakta benimle ilgilen demen sarıl biraz tv izleyelim demen adama itici gelmiş olabilir.
Bide sen sürekli bunları talep ettiğini söylüyorsun.
İnsan sıkılır tatlım.
Tek tavsiyem kısasa kısas.
İlgilenme onunla al eline tel veya kitap başka şeylerle uğraş soru sorarsa kısa cevaplar ver
hatta arada duysanda duymamış gibi davran.
Emin ol bu onu deli edecektir.
Onunla ilgilenmene çok alışmış ilgi kalkınca otomatik olarak o sana ilgi duyacak.
Ama taviz yok birkaç akşam yeter noluyo bu kadına yahu demesi için

Benimde uzun süreli sevgilim var sözlüm daha doğrusu ciddi neyse aynısı oda öyle cafedeye gideriz oyun saatim geldi der telefon elinde etrafa bakmaz ben belki 5 tane çay içerim o sanki ölü gibi evde zaten akşamları hiç varlığını belli etmez
Ben hiç bozulmuyorum bende biraz kafa dinlemeyi severim oda diyor böyle yapıyorum ama kızmıyosun demi yoo derim ben olsam kızardım diyor bide

geçen sordum evlenince de oynıcan mı hep diye tabikide yani evlendik diye vaz mı geçmemi bekliyon diyor
böyle manyaklar işte bunlar alıştım ben hatta onun oynadığı oyunu kendimde oynamaya başladım deliyle deli oluyom :)

bu ne be.

o tableti de tv yi de kırarım herhalde.
benimle iki sohbet etmeyecek, oyun oynacak beyefendi.

dikkat edin bu tipler, çocuk olduktan sonra da aynı huyları devam ettirirler.
kadın yan odada çıldırsın, o tv izlesin.

Aaa benim kocam bu resmen

ayy sanki eşimi anlattın aynı modelin tıpkısı bende var... rahat adamlar rahat sen çatla patla değişmezzzlerrrrrr.

aynen öyle oluyor çoook iyi bir tespit ..sen çatlaaaa orda o kalkıpta ne oluyor çocuga niye ağlıyor demez.öldürsen gam yemezsin yani

Biz eşimle facebook u nisanliyken kapattık. Şuan Watsap bile kullanmiyoruz. Geçen gün bana diyo ki "internet te napıyon neye bakıyorsun söyle ben de bakim" dedi.
kadınlarkulübü ne bakıyorum dedim ben de üye oolacam diyo can sıkıntısı işte. Evliliğe zarar veriyor bence sosyal mmedya sizinkide kanıtı uzak durun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…