- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kadinla yaslariniz yakin zaten gunduzleri avm de gezin aksam evde takilin geliyor uzulsen aglasan ne olacak.
Yarin kapiyi acma istersen tek cozum bu bu saatten sonra.
Öncelikle zaman zaman bana da oluyor :) bazen herkese sevgi doluyken bazen icime seytan kacmis gbi oluyor... ama bu bir sure sonra geciyor. Olumsuzluklari dusunmek yerine kayinvalidenizle planlar yapabilirsiniz. Aranizz nasil bilmiyorum ama aranizin guzel olmasi icin bir firsat yaratin gece kahveleri sohbetleri , gezmek eglenmek esinizin cocukluguyla ilgili konuşmak iyi gelebilir..
Yani kayinvalideniz degilde arkadasiniz geliyor diye dusunun. 10 gpn guzel vakit gecireceginiz o zaman hersey daha olumlu olabilir... esinizede yansitmasaydiniz keske.
Bu espiriyi bende yapmazsam olmaz, Kv 30 eşin 28 sen 23 yaşındasın yazmayı unutmuşsun
Turkuaz mevzuyu amma büyütmüşsün kadın gelsin hele bi belki sıkılıp gidecek sizde çok yüz vermeyin çok gezdirmeyin belki sıkılıp gider sanki temelli gelecekmiş gibi kaç gündür yedin bitirdin kendini.
Hepsinin kaynagı istemedigin insanin evine gelmesi.Peki öteki yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz
Yoo kotu falan degilsin. Gayet istememekte haklisin. Bende olsam kocamin basinin etini yerdim bu konuda. baska bi konunu da hatirliyorum onda da 1+1 eve bi dunya insanla gitmistiniz istemeye istemeye. Onda da basinin etini yerdim. Hatta ben olsam ikisini de kabul etmezdim ve istemedigim seyleri zorla yasamazdim. Sen iyi birisin benim yanimda. :)))
Neyse 2 saate geliyomus sayiligun cabuk gecer skma canini
Kocası niye gönderiyor?
Onu da kabul etmezdim bak ben yada burnundan getirirdim. Yani seni gazlamak istemem ama esin senin fikirlerini pek samllamiyor gibi dusunuyorum konularinda. Hep onun istegi uzerine sekilleniyor. Onun icin vicdan azabi cekme uzdum esimi diye. Haketmesin o da seni ilgilendiren konularda ortak karar alsin.Bi de geçen hafta bana sormadan misafr çağırmış 8 kişi yemeğe geldiler bugün..
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya kadın çok kalırsa çok sıcak sen daha gitmiyor musun diyebilirim de cesaret edip utanmazsam eğer İnş
Sen yine de bu saydığın olumsuz yönleri törpülemeye çalış canım gerçekten dediğin gibiyse etrafındakileri yorarsin...
Gerçekten karşı taraf için tahammül edilebilecek gibi değil. . (Dır dır ve şikayet etmek )
Bunların farkında olman çok önemli ve güzel özelestiri yapabiliyorsun... Kendini tanıyorsun baktın durumlar sarpa sarıyor istemediğin şeyler yapıyorsun telkin de bulun kendine ( bunu yapmamaliyim susmaliyim şuan de )ve oturduğun yerden kalk oda değiştir balkona çık bi hava al ..
Bence yapabilirsin sen kaç gündür konularından az buçuk anladık. .Şaka bi yana yapabilirsin ..
Kp nin eşini de çok şey etme zaten gelmiştir belki de kadın ben yazana kadar.misafir de geç..Anlam yükleme çok yüz verme aman sonra bi daha gelmeye kalkar,kendini de yersin bizi de
Onu da kabul etmezdim bak ben yada burnundan getirirdim. Yani seni gazlamak istemem ama esin senin fikirlerini pek samllamiyor gibi dusunuyorum konularinda. Hep onun istegi uzerine sekilleniyor. Onun icin vicdan azabi cekme uzdum esimi diye. Haketmesin o da seni ilgilendiren konularda ortak karar alsin.
Valla her konunda haklı buldugumu yazdım hala da haklı buluyorum ama çok abarttın ya:) Tek derdin bu olsun
Onu da kabul etmezdim bak ben yada burnundan getirirdim. Yani seni gazlamak istemem ama esin senin fikirlerini pek samllamiyor gibi dusunuyorum konularinda. Hep onun istegi uzerine sekilleniyor. Onun icin vicdan azabi cekme uzdum esimi diye. Haketmesin o da seni ilgilendiren konularda ortak karar alsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?