Sinirden uyuyamıyorum..

Senin kp nasil yolladi 10 gun? Herkesin evi var barki var canim. Hadi yaz tatili desek falan da siz ilk geliyorum dediginde bahanenizi sunacaktiniz konu kapanacakti. Bu saatten sonra yapacak birsey yok ama sozle lafla emrivaki olarak geldiginden rahatsiz oldugunuzu belirtirseniz bir daha yeltenemez.

Sen sonuna kadar haklisin kimse istemez arti misafir okayini ve kendini bu kadsr aciklamissin hic aciklamasanda okur bunun iyilikle kotulukle alakasi yok herkes yatili misafir sevmek zorundada degil bu vok normal boyle yuzsuz insanlardan allah uzak etsin benimde en tahammul edemedim sey yuzsuz arsiz genis insanlar..
Sen calisiyomusun
Kadinla ilgilenme rahatsiz oldugunu hissettir
Artik olan olmus cozum yoluna bak esinide uzme artik gelene gelme demek zor o kadinin arsizligi desede anlamazdi

Mune bi daha acma su konunun aynisindan dedi diye suslemissin aferin akilli kizsin valla
Sakasi bir yana sayili gun insallah cabuk gecer. Herkes yuzsuz ,esin senden habersiz is yaparak seni sallamadigini gosteriyor. Sen de ona bir sekilde kendisini sallamadigini gostermelisin ki akli basina gelsin. Kolayliklar diliyorum zira hava gercekten cok sicak

Turkuaz en son dusundugun basina gelecek kotuyu cagirip durma git uyu belki guzel arkadasligin olucak bu kadar on yargili olma

Manyak kadın ya kuşunu bile getrmş herşeyini getrmş baya kalacak gibi sabaha kadar sinirden uyuyamıyorum gözlerim acıyor

Kadın kuşuna kadar getrmş ya deliricem

Geldi yatıyor... Kuşunu getrmş bavulunu bir sürü eşya yannda pijamaları da hazır giymiş yatıyor... Tuvaleti göstermek için odasına girdim yatakta kıvrılmış gülüyordu anlmadım ki manyak mdr nedr... Kadına bu kuşları niye getirdin üç gün için zor olmsdımı diycem üç gğn değil on beş gün kalcam demesinden çok korkuyorum ki on beş gün kalacak gibi

Manyak kadın ya kuşunu bile getrmş herşeyini getrmş baya kalacak gibi sabaha kadar sinirden uyuyamıyorum gözlerim acıyor

hasta edeceksiniz kendinizi biraz sakin olun
gelmiş artık yapacak bir şey yok
kp ile imam nikahlı birlikte yaşamasından tut da memlekette bırakıp arayıp sormadığı çocuklarına kadar ben olsam sürekli laf sokardım
arada da kp nin adam öldürmüşlüğünden vs. bahsedip ayy sen korkmuyor musun ya seni de boğazlarsa diye korkuturdum felaket senaryoları anlatıp

Kp onu demeyin demiş laf sokcm da eşine be eşime derse iyi olmaz...
Ofya midem bulanıyor sinirden hiç uzun zmndr bu kdr stres olmadım

Herkes eşi yazmış da bu kadın eşi falan değil birlikte yaşadığı sevgilisi
resmi nikah yok bir şey yok aralarında
Ciddi misin? Esi deyince ben bildigimiz esi sanmistim
Metres cikti desene
Ay rezalet
Hem de 30 yasinda kadin, konu sahibi 23 ve esi 28 yasinda miydi ne

Ciddi misin? Esi deyince ben bildigimiz esi sanmistim
Metres cikti desene
Ay rezalet
Hem de 30 yasinda kadin, konu sahibi 23 ve esi 28 yasinda miydi ne

imam nikahlıymış bir önceki konuda yazmıştı konu sahibi
ben doğacak çocuğa yanıyoum
bu anne diğer bırakıp geldiği çocukları gibi onu da heba edecek

Ben bu kadını boğcam ya çok sinir oldum ne bok aramaya bize geldiyse manyak karı

artık gelmiş boşuna sinir yapıyorsunuz
kadın mutlu mutlu yiyip içecek siz böyle sinirden hasta olacaksınız
derin nefes alın nasıl olsa gidecek elbet
bir daha olursa da artık eşinize sert bir tepki vermeniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…