- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Onu da kabul etmezdim bak ben yada burnundan getirirdim. Yani seni gazlamak istemem ama esin senin fikirlerini pek samllamiyor gibi dusunuyorum konularinda. Hep onun istegi uzerine sekilleniyor. Onun icin vicdan azabi cekme uzdum esimi diye. Haketmesin o da seni ilgilendiren konularda ortak karar alsin.
Mune bi daha acma su konunun aynisindan dedi diye suslemissin aferin akilli kizsin valla
Sakasi bir yana sayili gun insallah cabuk gecer. Herkes yuzsuz ,esin senden habersiz is yaparak seni sallamadigini gosteriyor. Sen de ona bir sekilde kendisini sallamadigini gostermelisin ki akli basina gelsin. Kolayliklar diliyorum zira hava gercekten cok sicak
Arkadaş ayrıntıyı kacirmamis haklı gerçekten benim de dikkatimi çekti. .
Gaz vermeyelim evet ama misafirin gidince bi otur konuş eşinle güzelce ( şikayet eder gibi dır dır gibi değil de ) Sen ayarlarsın orasını eşinin nabzını sen daha iyi bilirsin..
Ortak plan yapmak,danışmak olmazsa olmaz sonra sıkıntı çıkıyor. Arada bir plansız ani şeyler tabi ki mazur görülmeli ama denge kurulmalı. .
Geldimi misafir bide niye bu saatte geliyor ki sabah oldu neredeyse ilginç
Sakin ol uc bes gun kalir gider bu sefer de esin sana yuklenir iyi davranmadin diye kadina.Kadın kuşuna kadar getrmş ya deliricem
Manyak kadın ya kuşunu bile getrmş herşeyini getrmş baya kalacak gibi sabaha kadar sinirden uyuyamıyorum gözlerim acıyor
Kp onu demeyin demiş laf sokcm da eşine be eşime derse iyi olmaz...hasta edeceksiniz kendinizi biraz sakin olun
gelmiş artık yapacak bir şey yok
kp ile imam nikahlı birlikte yaşamasından tut da memlekette bırakıp arayıp sormadığı çocuklarına kadar ben olsam sürekli laf sokardım
arada da kp nin adam öldürmüşlüğünden vs. bahsedip ayy sen korkmuyor musun ya seni de boğazlarsa diye korkuturdum felaket senaryoları anlatıp
Ben bu kadını boğcam ya çok sinir oldum ne bok aramaya bize geldiyse manyak karıHerkes eşi yazmış da bu kadın eşi falan değil birlikte yaşadığı sevgilisi
resmi nikah yok bir şey yok aralarında
Herkes eşi yazmış da bu kadın eşi falan değil birlikte yaşadığı sevgilisi
resmi nikah yok bir şey yok aralarında
Kuşunu getrmesi çok kalmasına mı işaret kadına üç beş gün için bu kuşu zor olmsdımı getrmk dicem de korkuyorum on gün on beş gün klcm der diyeSakin ol uc bes gun kalir gider bu sefer de esin sana yuklenir iyi davranmadin diye kadina.
Ciddi misin? Esi deyince ben bildigimiz esi sanmistim
Metres cikti desene
Ay rezalet
Hem de 30 yasinda kadin, konu sahibi 23 ve esi 28 yasinda miydi ne
Ciddi misin? Esi deyince ben bildigimiz esi sanmistim
Metres cikti desene
Ay rezalet
Hem de 30 yasinda kadin, konu sahibi 23 ve esi 28 yasinda miydi ne
imam nikahlıymış bir önceki konuda yazmıştı konu sahibi
ben doğacak çocuğa yanıyoum
bu anne diğer bırakıp geldiği çocukları gibi onu da heba edecek
Ben bu kadını boğcam ya çok sinir oldum ne bok aramaya bize geldiyse manyak karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?