- 8 Şubat 2015
- 1.642
- 5.830
- 358
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kesinlikle. Ya konu sahibinin takintisi var actigi konulara istinaden. Ama hakli da. Kocasina goz koysun koymasin,kim kpinin sevgilisiyle arkadaslik etmek ister ki? Yasi ne olursa olsun. Ben mi eyleyecegim yani kpin askini meskini bana ne yahu? Nikahsiz iliskiye karsi degilimdir hicbir zaman ama bu kadar da vicik vicik bir aileyle de yapamam yanibu kadar bu kadının savunulmasını da anlamadım
konu sahibi fazla evhamlı abartıyor
ama haklı bir yönü de var
çocuklarını hiçe sayıp babası yaşındaki adamla birlikte yaşayıp tekrar çocuk yapan oğullarına da göz koyar sanki hiç yaşanmamış şeyler dünyada
Tık vardı aslında diğer konusunu taşıyıp birde açıklama yapmıştım ama şöyle de bir durum var, BDV de Şubat ayından bu yana tekrar konular kapatılmıyor kuralı var, topiği uygun başka bölüme taşıyabiliyoruz yalnızca.Aynı konu için benim bildiğim 3 başlık açıldı. Yönetimden tık yok.Mune etiketleme yapabilmişimdir inşallah.
Çirkin söylemler varsa lütfen rica ediyorum hemen o yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basın, bir hanım için böyle yakıştırmalar hiç hoş değildir.Birde utanmadan metres muhabetınle geyık yapmışlar
Konu sahıbıde katılmıs pek bir memnun olmus
Ayıp ve kustahlık
Çok ayip ama ya esinizin annesi sonucta.cok uzuldum.kadin bu ithamlari okusa kalpten gider.ne yapti ki atiyla tüfeğiyle savasmaya mi geldi.yok bu kadari da fazla.biraz iyi niyet merhamet vicdan diliyorum sana....Ben bu kadını boğcam ya çok sinir oldum ne bok aramaya bize geldiyse manyak karı
Tamam mune ablaÇirkin söylemler varsa lütfen rica ediyorum hemen o yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basın, bir hanım için böyle yakıştırmalar hiç hoş değildir.
Teşekkür ederim şimdidenTamam mune abla
Kendi inançları çerçevesinde var bi resmiyetleri. Biz sevgili de diyebiliriz benim için sıkıntı olmaz. Ama sanki evliymis de ikinci olarak bu kadinla yaşıyor ve hamile bırakmış gibi anlatıyor konu sahibi, metres buna denirkadın adamın eşi değil sevgilisi
aralarında nikah yok
ama metres de değil
sadece birlikte yaşadığı kadın
Çok ayip ama ya esinizin annesi sonucta.cok uzuldum.kadin bu ithamlari okusa kalpten gider.ne yapti ki atiyla tüfeğiyle savasmaya mi geldi.yok bu kadari da fazla.biraz iyi niyet merhamet vicdan diliyorum sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?