- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Eh imam nikahinin da tek basina hicbir gecerliligi olmadigina goreimam nikahlıymış bir önceki konuda yazmıştı konu sahibi
ben doğacak çocuğa yanıyoum
bu anne diğer bırakıp geldiği çocukları gibi onu da heba edecek
Eh imam nikahinin da tek basina hicbir gecerliligi olmadigina gore
Kp zengin anlasilan o.
Ay inanamadim,kpin sevgilisi dese ya konu sahibi? Ne bilelim yani nikahsiz oldugunu.
Kpin nikahli esi de mi varkadın bir de ben illa kv ile tanışacağım oturup konuşacağım diyormuş
kv de de evinde istemiyor diye konu sahibine kızmış gelsin nolacak
İyi de hayatim suc senin. Kpinin sevgilisini evine kabul etmek zorunda degilsin ki? Kp kendi sevgilisini kendi gezdirsin tozdursun. Yetiskin adam,sevgilisi varsa var ama kimse evine kabul etmek zorunda degil kiOfya vlla cinnet geçiriyorum
Kpin nikahli esi de mi var
Jessey bana dogru anlamadigimi soyle
konu sahibinin kv si adamın eski eşi
illa tanışmak istiyorlarmış birbirleriyle
Ozel donemleriniz icin doktorunuzla konusun sadece o doneme yakin kullanacaginiz bitkisel destek yazabilir daha rahat atlatirsiniz buyuk vitamin markalarinin falan var
Kadinada birsey demeyin gelsin gitsin surat yapmakta olmaz birsey demekte
yaz zaten bir gun park birgun alisveris merkezi birgun ev gitti zaten 3 gun kaldiki o skilip erkende gidebilir
Ayrica bu gordugum 3. Ayni konunuz 33 tanede acsaniz ayni cvplar gelecek
Kadın on gün klckmş kocaso da buraya gelip ında klckmş sanrm tv yi ele geçirdi şuan
Ayy okurken kendimi gördüm aynıyız gerçekten bende iyi birisiyim kimseye zararım olmaz hele evime gelen misafiri çok güzel karşılarım hoş tutarım.Ama bende hemen herşeye sinirleniyorum hele eşimin ailesinden birisi gelmek istediğinde çıldırıyorum söyle gelmedinler işimiz var diyorum çook stres yapıyorum ama noluyo geliyolar sohpet muhabbet vs. derken gün bitiyo gidiyolar ben de niye o kadar dert etmişim al gittiler işte diyorum.Gelirse gelsin canim eşinin öz annesi değil ki sen de mesafeli davran yüz verme oda 2-3 gune gider üvey ogluna yatiya gitmek ne mana oda yanlış yaptigini anlar erkenden döner evine.Sıkılmamak için ev işleriyle uğraş bilgisayarda bankayla ilgili işlerim var de takıl KK.da biz seni oyalariz :)))
Bana yazmis ama bosluk doldurarak anladigim kadinin tv seyrettigi kocasininda gelip kalacagi yani kayinpederMisal bu mesaj..
Bu mesajı anlayan bi üye var midir gerçekten ?
Kendinizi ifade edemiyorsunuz.. size verilen tavsiyeleri algılamaya dahi çalışmıyorsunuz. Sadece kv'e döşemek için konu açıyorsunuz..
Kusura bakmayın kimse size yardımcı olamaz...
amann kocan hep senin gizli gizli sarilirsiniz hem öyle daha tatli olurKadın tv yi ele geçirdi on gün klckmş sonra da kocası buraya gelebilşrmiş bi de o klck on gün deli oldum ya..kocamla oturup sohbet edip sarılamıycm onun yüzünden kaç gğn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?