Sinirden uyuyamıyorum..

Benim anlamadigim sey su. Kocama sarilamayacagim kac gun onun yuzunden yazmissiniz. Gece yaninizda mi yatacak kvde. Ayrica Allah askina 10 veya 20 gun kocanla sarilmadan duramaz misin. Sanki 24 saat yapisim ikiz gibi dolasiyormus gibi davranmayin. Ne olursa olsun evinize gelen misafir. Sizin yerinizde olsam bu 10 gunu kendime zehir etmezdim. Sonucta cocuk degil kocaman insan. Ayrica esine soz geciremeyip hayiflanmaninda bir anlami yok. Sen bu kafayla devam edersen ecelindwn 10 yil once ölursun benden soylemesi.

Kalbim hızlı çarpıyor sinirden bn ölcm harbiden

Çok kötüyüm ya
Gündüz misafirinle sen gez, yorulsun,akşamdanda bizde adet deyip melisa papatya çayları ikram et...
Uyuyakalır erkenden,istediğin gibi takılırsın.Sana hak veriyorum ayrıca,bende bunalırdım,hele 10 günü duyuncaAma sen yinede sakin olmaya çalış

Geldiğinde surat as vs vs .diyen arkadaşlara soruyorum

Evinize istemediğiniz bir misafir geldiğinde dövecek gibi mi ilerliyorsunuz?

Ya da şöyle sorayım ; sizinde istenmediğiniz bir eve gittiğinizde aynı durumla karşılaşınca ne hissediyorsunuz ?

Ben istenmedıgım eve gıtmem gibi klasık cevaplar vermeyin , insanlar bazen şaşırtıcı derecede iyi rol kesebiliyorlar .

En önemlisi ne olursa olsun bir kadın bir kadına metres diyerek namusunu ağzına laçka yapamaz.
Bu sizlerin haddi değil .

Konu sahibi ; iki yüzlü davranmak yerine git seni istemiyorum git de
Burda bu kadar insanıda milletin şerefine laf ettşrerek günaha sokma

Yapabilirsin bence , sende o potansiyel var
Hadi kolay gelsin

Şu mevzu ile ilgili konu açmada gösterdiğin eforu "hayır" demeyi öğrenmek ile ilgili tekniklere ayırsaydın, şimdi ve hayatının sonuna kadar rahat bir kafan olurdu.

Acaba şarteri indirip elektrik kesilmiş deyip uykum var diyip gtsem mi ya kadın on gün snra bi de kocam gelcek dşyo bi de onla kalır çıldırıyorum

Acaba şarteri indirip elektrik kesilmiş deyip uykum var diyip gtsem mi ya kadın on gün snra bi de kocam gelcek dşyo bi de onla kalır çıldırıyorum
Ya al kadını g z dolaş hem eşinden uzak olursunuz hemde belki anlaşırsın kadınla niyeti kötü değildir birde onu dene böyle sinirle kendine ediyorsun herkes rahatına bakar ben söyleyim

Durumun geçici olduğunu sürekli hatırlat kendine
Gelecek ve gidecek
Sürekli ne yaparım ne ederim diye düşünürsen daha da katlanılmaz olur senin için
Mesela gün bittiğinde kaldı 9 kaldı 8 falan de kendi kendine
Çabuk geçer inşallah senin için

Bence sorunlu bi insansınız. Evet ben de pek yatılı misafiri sevmem, alışık değilim. Eşimle 4 yıldır evli olmamiza ragmen hala mıç mıç içiçe yaşarız. Bu yüzden kimseye yatili misafirliğe gitmem ve mümkünse yeni evli insanlarin evine hemen gitmeyi sevmem.
Siz 2.5 yıllık yeni evli oldugunuzu ve yatili misafir gelmemesi gerektigini, kocanizla surekli sarıldığınızi söylüyorsunuz ama yeni evli olan 1+1 eve hamile kadının başına 40 kişi kalmaya gidiyorsunuz. O kadın yeni evli, hamile ve 1+1 evde sizi agirladiysa, siz de bi zahmet onu misafir edin. Kocasi sehir disine gittigi icin hamile yalniz kalmak istemiyor olabilir. Ne kadar art niyetlisiniz. Her konunuzu okuduğumda bi antipati duyuyorum, umarım eşiniz duymuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…