Sinirden uyuyamıyorum..

Bn keyfimden gitmedim kimsenin evine meraklısı da değilim bn eşimle gtcektm kadın çağırdı dşye kardeşleri de eklendi bn vazgeçecektşm o kdr insan gdşyo dşye... Sanki çok süper bayılarak gttim bi de yolda araba bozuldu tam iki milyar harcadık git gel bi de iğrrnç ötesi iki gün geçirdim.. Kadın çok rahat ua yere uzanıp göbeği açık vaziyette yerde yatarak masadan bişeyler yemeye çalışıyor ben bakkala gttim klimanın şarterini açıp klimayı açmış filan.. Çok rahat ya

Ya bi işine bak arkadaşım bn başkasına yorum yazdım metres olmadığını bnde biliyorum... Yine de bal gibi metres demişler bn de o ağızla konuştum
Siz kocanizin ikinci eşi olsaydiniz ve size metres deseler hosunuza gider miydi? Ne misafire sayginiz var, ne aile kavramina hürmetiniz. Kadın kayınpederinizden hamile, ne var misafir etseniz. Allah sizin elinize dusurmesin bin tane konu açtınız ya. Kadının yiyecegi iki lokma, yatacagi bi tane yatak.

Siz önce Türkçe konuşmayı öğrenin. Insan okuyor bunları, biraz sayginiz olsun

Bundan önce metres yazanlara bi laf yok bana mı var sanki bn mi çıkardım metres lafını dini nikah var diye açıkladım metres diyenlere metres olduğunu düşünsem konuyu da öyle yazardım bnm derdim yemek yatak değil zaten

Bir kadın kadına metres dememeli
Öyle olsa bile dememeli
Burada ırın kırın edip 100 konu açana kadar gidin istemiyorum diyin

En güzeli durumu kayınvalidene anlat nekadar rahatsız oldugunu filan gel yardım et de,kayınvaliden de sana kalmaya gelsin bir pakette cekirdek aç evdeki curcunayı izle :)

Siz bence eşinize, kayınbabanıza ve onun yeni eşine canım cicim modundasınız, burada sadece iç döküyorsunuz. Bu kadar istemediğim bir insan benim evimde bırak kalmayı adım bile atamaz. Yüz buluyor da geliyor demek ki. Bahaneden bol ne var? Kendinize eziyet çektireceğinize bahaneleri ard arda sıralayın, en salak insan bile istenmediğini anlayıp gelmez.

kadın adamın eşi değil sevgilisi
aralarında nikah yok
ama metres de değil
sadece birlikte yaşadığı kadın

kadın adamın eşi değil sevgilisi
aralarında nikah yok
ama metres de değil
sadece birlikte yaşadığı kadın
Abuksubuk bir kadin, 3 tane cocugunu memleketinde birakmis gelmis 50 yasinda adamdan bir daha cocuk yapmis,sanki var olanlara bakiyormus gibi. Kp desen karisini akrabasiyla aldatan bir adam. Kimse kusura bakmasin da sacmasapan bir insan toplulugu. Boyle birini kimse evinde istemez.

Not;evet metres diyen benim jessey kardesin sucu yok, kizcagiza kimse yuklenmesin. konu sahibinde suc ki bu kadina es diyor, es dedigin nikahla olur. İmam nikahiyla olmaz

bu kadar bu kadının savunulmasını da anlamadım
konu sahibi fazla evhamlı abartıyor
ama haklı bir yönü de var
çocuklarını hiçe sayıp babası yaşındaki adamla birlikte yaşayıp tekrar çocuk yapan oğullarına da göz koyar sanki hiç yaşanmamış şeyler dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…