sinirim bozuldu yıne

narserbeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
216
1
26
İstanbul
herkese merhaba kızlar dün eşimle markete gıttık 200 tl vardı lakın sonra eve geldık para yok düştü sanırım sonra eşim gıtmış bulamamış belkide dışarda düştü yolda bılemıyosun kı benımde tabı moralim bozuk az bı parada degılkı ha bıde ılk defa bole bısı gelıyor daha onceden sadece nısanlıykan gene 200 küsür para calınmıstı yanı komple cuzdan o zaman bu kadar canım sıkılmamıstı canım sıkkın sizinde basınıza geldımı hıc bole bısı yaaa insan ister istemez canını sıkıyo işte

Evet geldi bi kere. 100 tl bizimkisi gerçi düşürdüm sanmış eşim sonrada buldum falan demişti kendimi tesselli için başımın gözümün sadakası olsun bulana diye dua ettim. kendimi avutmustum yani

Dogru az para degil tabi.uzulur insan haklisin.hic basima gelmedi boyle birsey gelmezde umarim.gelseydi de benm nasibimde yokmus o parayi yemek,baskasina nasipmis der kendimi teselli edrdim heralde.

Evet geldi bi kere. 100 tl bizimkisi gerçi düşürdüm sanmış eşim sonrada buldum falan demişti kendimi tesselli için başımın gözümün sadakası olsun bulana diye dua ettim. kendimi avutmustum yani

yok benım eşim baktım bulamadım dedı demekki yolda düştü bızde öyle dıyoruz ama insan bozuluyor ya 50 tl olsa neyse dıyosun ama ıste 50 tl kaybolsa onada uzulurduk heralde bende inş ihtiyacı olan bırısıne denk gelmıstır dıyorum

benım hıc basıma gelmedıde ne bılım eşimede dıyorum nıye dıkkat etmedın cebıne nıye koydun keske cuzdanına koysaydın dıye ınsan üzülüyor tabıkıde

öyle gerçekten ama ay sonunda insanlar 1 tl bile arıyor. ne miktarda olursa olsun insan üzülüyor ya. ben eşime çok kızmıştım 5 tl değil 10 tl değil 100 tl neden dikkat etmiyorsun diye. cüzdan kullanmayıda hiç sevmez. bu tür şeyler geliyor yani başımıza

babama da sahte 100 Tl vermişler. O da bana vermişti ama ben farkedememişim. Parayı dün markette bozdurayım derken farkedildi. Çok canım sıkıldı ama yapacak bişi yok

benım hıc basıma gelmedıde ne bılım eşimede dıyorum nıye dıkkat etmedın cebıne nıye koydun keske cuzdanına koysaydın dıye ınsan üzülüyor tabıkıde
Eşinizin bir şuçu yokki cüzdanada koysa o para düşecekti çünkü artık o para sizin kısmetiniz olmaktan çıkmış.

aynen eşimde cüzdanda taşımıyo parayı hep cepe koyuyo sonrada düşüyo böle işte

bende cok kaybederim para ..
sağlık olsun napalım ..

Para değilde dünyanın parasını verip aldığım gozlugumu cafede unuttum farkettikten sonra gittim sordum gormemisler 15 gündür canim fena sıkkın oluyor iste insanlık hali

Evet doğumuma yakın eşim çok yüklü bir para çaldırmıştı , pek de iyi değildi o zaman durumumuz.
Çok üzülmüştüm o zaman ama aslında cana geleceğine mala gelsin boşuna demiyorlar.
Bazen başımıza gelecek çok kötü şeyleri rabbim acıyor bize işte böyle ufak ufak çıkaryor hayatımızdan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…