- Konu Sahibi narserbeti
-
herkese merhaba kızlar dün eşimle markete gıttık 200 tl vardı lakın sonra eve geldık para yok düştü sanırım sonra eşim gıtmış bulamamış belkide dışarda düştü yolda bılemıyosun kı benımde tabı moralim bozuk az bı parada degılkı ha bıde ılk defa bole bısı gelıyor daha onceden sadece nısanlıykan gene 200 küsür para calınmıstı yanı komple cuzdan o zaman bu kadar canım sıkılmamıstı canım sıkkın sizinde basınıza geldımı hıc bole bısı yaaa insan ister istemez canını sıkıyo işte
Evet geldi bi kere. 100 tl bizimkisi gerçi düşürdüm sanmış eşim sonrada buldum falan demişti kendimi tesselli için başımın gözümün sadakası olsun bulana diye dua ettim. kendimi avutmustum yani
Babam da 1500 lira çaldırmıştı cebinden, sağlık olsun diyecek bişey yok ki
yok benım eşim baktım bulamadım dedı demekki yolda düştü bızde öyle dıyoruz ama insan bozuluyor ya 50 tl olsa neyse dıyosun ama ıste 50 tl kaybolsa onada uzulurduk heralde bende inş ihtiyacı olan bırısıne denk gelmıstır dıyorum
sıkma canını Allah başka dert vermesin :128:
Eşinizin bir şuçu yokki cüzdanada koysa o para düşecekti çünkü artık o para sizin kısmetiniz olmaktan çıkmış.benım hıc basıma gelmedıde ne bılım eşimede dıyorum nıye dıkkat etmedın cebıne nıye koydun keske cuzdanına koysaydın dıye ınsan üzülüyor tabıkıde
öyle gerçekten ama ay sonunda insanlar 1 tl bile arıyor. ne miktarda olursa olsun insan üzülüyor ya. ben eşime çok kızmıştım 5 tl değil 10 tl değil 100 tl neden dikkat etmiyorsun diye. cüzdan kullanmayıda hiç sevmez. bu tür şeyler geliyor yani başımıza
babama da sahte 100 Tl vermişler. O da bana vermişti ama ben farkedememişim. Parayı dün markette bozdurayım derken farkedildi. Çok canım sıkıldı ama yapacak bişi yok
Eşinizin bir şuçu yokki cüzdanada koysa o para düşecekti çünkü artık o para sizin kısmetiniz olmaktan çıkmış.
aynen eşimde cüzdanda taşımıyo parayı hep cepe koyuyo sonrada düşüyo böle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?