sinirim bozuldu yıne

Ne yapalım peki ne önerirsiniz? Kaybolup gitmiş güzel düşünmek yerine paralayıp sinir mi olalım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yapalım peki ne önerirsiniz? Kaybolup gitmiş güzel düşünmek yerine paralayıp sinir mi olalım :)

Daha ne demesi lazımdı arkadaşın yapılması gerekeni belirtmiş zaten .Ben de yerde para bulursam sesli bir şekil de üç kere sorarım etrafıma , hiç kimse yoksa alır sadaka olarak veririm kendi adıma kullanmam .

Bizde cebimize atacak değiliz tabi :) burada para bulursak ne yapmalıyız diye sorulmuyor. Arkadaşın siniri bozulmuş doğal olarak biraz rahatlatmak gerekiyor bence.

Bende bundan üç dört ay önce kendi salakligimdan 400 tl kaybettim.. cebime koymustum.. ordan düşmüş. . Gittiğim heryere sordum ama bulamadim.. hala bu paranin sıkıntısını yaşıyorum. Maas geldigi gibi ödemelere gittigi icin acik verdim o ay ama basimin gözümün sadakasi olmustur isl düşüncesi ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hala..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen arkadaslar konumu saptırmayın tabıkıde dogrusu bu zaten ama malesef herkez bızım gıbı dusunemıyor keske her bulan cepe atmasada sadaka olark kaybeden kısı adına verse

Para kaybettim mi hatırlamıyorum da 100 lira imha etmiştim bir kere.

Atm'den para çektim, nasıl oluyorsa 100lüklerden biri sahteymiş, hâla aklım almıyor.
Uğraşamadım, başka şehirdi, onun ispatı falan o kadar vaktim yoktu zaten.
Her türlü birine yutturulurdu, ona da vicdanım elvermedi.

Itinayla dörde ayırıp çöpe

canım cok gecmıs olsun

çok ilginç atm de sahte para ama tabı olabılır o paralarda insanoğlunun elinden geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…