sinirim bozuldu yıne

Para değilde dünyanın parasını verip aldığım gozlugumu cafede unuttum farkettikten sonra gittim sordum gormemisler 15 gündür canim fena sıkkın oluyor iste insanlık hali

canım genelde ole dıyolar gormedık duymadık ha sımdı hatrladım eşimle bıkere bı cafeye gıtmıştık nezıh bıyer esım cuzdanı dusurmus lakın paraya yok kartlar falan vardı tabı bız farketmedık sonra esımın iş yerının kartı vardı aramıslar patronuda esımı aradı gıttık aldık ablamda 2 sene once cuzdanını pasyanede unutmus gıtmıs almaya gormedık demısler ıcındede o zamanın 500tlsi düşün işte insanlar insanlıktan cıkmıs bosver takma Allah baska dert vermesin cümlemize inşallah

Para düşürmeyle yeni alınan biseyin başına bişey gelmesi kadar sinir bozucu bisey yok :)
Gecen bizde 10 dakikayla uçagi kaçirdık o daha da kötü oluyo yanan bilette çabası

sağlık olsun canım basınızın gözünüzün sadakası olsun üzülmeyin giiden para olsun

Benim 5 sene evvel arka cebimden 300 tl düşmüştü çok üzülmüştüm. Birde bayram arefesiydi bayramda hiç evden çıkmamıştım. Ama hep şöyle düşündüm belki bir ailenin daha çok ihtiyacı vardı o yüzden helal olsun dedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saolasın canım ya kızlar sız nası bışeysiiniz insan bu kadar mı rahatlar ya ınsan yakınına bahsedınce bu kadar rahatlamıyor valla iyiki varsınız

ha şöyle canım ya farzet kötü bir şey olacaktı o da giden paraya oldu sizden değerli değil Allah başka dermansız dert vermesin

şimdikinin 1000tlsi gıbı bısı cok guzel düşünmüşsün inş bızımde düşürdüğümüz para ıhtıyacı olan bı aileye gıtmıştir

şimdikinin 1000tlsi gıbı bısı cok guzel düşünmüşsün inş bızımde düşürdüğümüz para ıhtıyacı olan bı aileye gıtmıştir

Ahh ahh :) iştahım kapanmıştı resmen
Öyle düşünmek çok rahatlattı ve umarım gerçekten öyle olmuştur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

malesef bende bilekliğimi düşürdüm.düğünde teyzem takmıştı bakmadığım yer kalmadı evden çok az uzaklaşınca farkettim.yolları aradım taradım belki bulunmuştur diye mahalle marketine bile sordum yok yok çok üzüldüm hala da aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.kimseye de diyemedim maddi olarak önemli değil de manevi değeri çok yaraladı beni

Arkadaşlar ihtiyacı olan bi aileye gtmstr falan diyosunuz ama para,esya altın vb tarzi seyler bulundugunda bikac gün sahibini bekleyip eger bulunmazsa sahibi adına hemen sadaka olarak werilmesi gerekiyor..
Yani para buldunuz wermediniz bu bir hak istediqi kadr kendine göre ihtiyc sahibi olsun..
Sahibi adina elden cikarilip sadaka niyetine bi camiye yada sizin cewrenizde olan bi aileye,ögrenciye yardm kuruluslarina verilmesi gerekiyor..

manevi degeri oldugu ıcın zaten insan yıllar da gecse unutamıyor fakat sizde sıkmayın canınızı

tabıkı gunumuzde oyle ınsanların sayısı az dıye dusunuyorum hergun her dk hırsızlık kapkaç olan bı ulkede yasıyoruz malesef

tabiki olması gereken o şahsen ben öyle yapıyorum

Sağlık olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…