- Konu Sahibi narserbeti
-
çok geçmiiş olsun 200tl onun yanında bı hıc cok uzuldum
Para değilde dünyanın parasını verip aldığım gozlugumu cafede unuttum farkettikten sonra gittim sordum gormemisler 15 gündür canim fena sıkkın oluyor iste insanlık hali
hadi ya keşke baban aldıgı yerden şikayetcı olsaydı
herkese merhaba kızlar dün eşimle markete gıttık 200 tl vardı lakın sonra eve geldık para yok düştü sanırım sonra eşim gıtmış bulamamış belkide dışarda düştü yolda bılemıyosun kı benımde tabı moralim bozuk az bı parada degılkı ha bıde ılk defa bole bısı gelıyor daha onceden sadece nısanlıykan gene 200 küsür para calınmıstı yanı komple cuzdan o zaman bu kadar canım sıkılmamıstı canım sıkkın sizinde basınıza geldımı hıc bole bısı yaaa insan ister istemez canını sıkıyo işte
Para düşürmeyle yeni alınan biseyin başına bişey gelmesi kadar sinir bozucu bisey yok :)
Gecen bizde 10 dakikayla uçagi kaçirdık o daha da kötü oluyo yanan bilette çabası
sağlık olsun canım basınızın gözünüzün sadakası olsun üzülmeyin giiden para olsun
saolasın canım ya kızlar sız nası bışeysiiniz insan bu kadar mı rahatlar ya ınsan yakınına bahsedınce bu kadar rahatlamıyor valla iyiki varsınız
Benim 5 sene evvel arka cebimden 300 tl düşmüştü çok üzülmüştüm. Birde bayram arefesiydi bayramda hiç evden çıkmamıştım. Ama hep şöyle düşündüm belki bir ailenin daha çok ihtiyacı vardı o yüzden helal olsun dedim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ha şöyle canım ya farzet kötü bir şey olacaktı o da giden paraya oldu sizden değerli değil Allah başka dermansız dert vermesin
şimdikinin 1000tlsi gıbı bısı cok guzel düşünmüşsün inş bızımde düşürdüğümüz para ıhtıyacı olan bı aileye gıtmıştir
herkese merhaba kızlar dün eşimle markete gıttık 200 tl vardı lakın sonra eve geldık para yok düştü sanırım sonra eşim gıtmış bulamamış belkide dışarda düştü yolda bılemıyosun kı benımde tabı moralim bozuk az bı parada degılkı ha bıde ılk defa bole bısı gelıyor daha onceden sadece nısanlıykan gene 200 küsür para calınmıstı yanı komple cuzdan o zaman bu kadar canım sıkılmamıstı canım sıkkın sizinde basınıza geldımı hıc bole bısı yaaa insan ister istemez canını sıkıyo işte
malesef bende bilekliğimi düşürdüm.düğünde teyzem takmıştıbakmadığım yer kalmadı evden çok az uzaklaşınca farkettim.yolları aradım taradım belki bulunmuştur diye mahalle marketine bile sordum yok yok çok üzüldüm hala da aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.kimseye de diyemedim maddi olarak önemli değil de manevi değeri çok yaraladı beni
Arkadaşlar ihtiyacı olan bi aileye gtmstr falan diyosunuz ama para,esya altın vb tarzi seyler bulundugunda bikac gün sahibini bekleyip eger bulunmazsa sahibi adına hemen sadaka olarak werilmesi gerekiyor..
Yani para buldunuz wermediniz bu bir hak istediqi kadr kendine göre ihtiyc sahibi olsun..
Sahibi adina elden cikarilip sadaka niyetine bi camiye yada sizin cewrenizde olan bi aileye,ögrenciye yardm kuruluslarina verilmesi gerekiyor..
Arkadaşlar ihtiyacı olan bi aileye gtmstr falan diyosunuz ama para,esya altın vb tarzi seyler bulundugunda bikac gün sahibini bekleyip eger bulunmazsa sahibi adına hemen sadaka olarak werilmesi gerekiyor..
Yani para buldunuz wermediniz bu bir hak istediqi kadr kendine göre ihtiyc sahibi olsun..
Sahibi adina elden cikarilip sadaka niyetine bi camiye yada sizin cewrenizde olan bi aileye,ögrenciye yardm kuruluslarina verilmesi gerekiyor..
manevi degeri oldugu ıcın zaten insan yıllar da gecse unutamıyor fakat sizde sıkmayın canınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?