Sinirim iyice zıpladı.

Benimde okurken sinirlerim bozuldu. İlişkinizi kesecek tatlı canınızı uzmeyeceksiniz. Cok rahatına duskunsen kendine araba al diyeceksiniz. Bosverin böyle arkadaş mı olur
Ben mesela onun arabası olsa beni böyle oraya buraya götüreceğini düşünmüyorum kesinlikle götürmez arabasını da vermezdi ki ben istemem zaten de

Konu sahibi merhaba..
Bu olayın aynısı bir arkadaşımın başına geldi. Lütfen, KESİNLİKLE, arabanızı vermeyin ve geri adım atmayın. Bu insanlar genelde arkadaşlık kurmaya çalışmıyor, sizi kullanmaya çalışıyor. Alış-veriş karşılıklıdır, tek taraflı değil.
Arkadaşımı da zor ikna ettik. Sonunda arkadaşlığını bitirdi. Böyle "sömürücü" insanlara ihtiyacınız yok

Alakayi keserdim deli mi ne hastalik olur acil durum olur rica edilir . Sen de bi tuhafsin niye taşıyorsun neden taşıma ihtiyacı duyuyorsun nu kisiyi . Aracını alınca yakıtıni koyuyor mu idi sen mi doldurup eline veriyordun. Yakit almis basini gitmis dolmuşlar taksiler ne gune duruyor . Ben hiç hoşlanmam böyle yapışık ilişkilerden

Kendini acındırıyordu sürekli arabam yok şunu yapamıyorum şuraya gidemiyorum günde gelip 10 defa söylüyordu. Ama artık acımıyorum acınacak bir durumu yokmuş zaten

Evet bir de saçma olan bana ait arabayı vermeme triplenmesi

Cocugunu surekli is arkadasina kitleyen yuzsuz kadinla bu kadin ayni kisi olabilir. Tabiki arabanizi vermeyin surekli goturup getirmeyin. Dolmusta rahatsiz oluyorsa taksiye binsin. Siz kendinizi kullandirirsaniz ohooo daha neler yapar.

Cocugunu surekli is arkadasina kitleyen yuzsuz kadinla bu kadin ayni kisi olabilir. Tabiki arabanizi vermeyin surekli goturup getirmeyin. Dolmusta rahatsiz oluyorsa taksiye binsin. Siz kendinizi kullandirirsaniz ohooo daha neler yapar.
İşin garibi de o. Madem rahatsız oluyor ben götürmeyince taksiye binmesi lazım. Ama binmiyor gayet de dolmuşla gidiyor

aninda tak diye kes gitsin arkadasligi boylelerine omrunu versen yaranamazsin !

Ne lütfen hayatınızdan biran önce çıkartın bu ne seviyesizlik, nankörlük ve küstahsızlık 1 saniye bile tutmayın çok sinirlendim yaa

Ya bir de bir gün götürmedim bunu avm ye gidecekti. Yorgunum bırakamıcam dedim. Trip atıyor bir de senin yüzünden dolmuşla gittim dolmuşcu beni sinirlendirdi diye
O kişi. Size dost-arkadaş değil bence. Hayati bir mesele olmadıpı, sürece başkasından araba istemem istenmesinden de hoşlanmam. Ayrıc akaza riskini alıyorsun demesi de çok, ciddi hadsizlik mi diyeyim, terbiyesizlik mi bilemedim. Baştan sona öok, saçma araban yoksa minibüse otobüse veya taksiye binersin. Kümseden araba veya şöförlük bekleyemezsin. Şımarıkşık ötesi bir durum. Hatta adam kullanma resmen. Bir kere arkadaşım, beni evden alıp bir yere götürse bırakın götürmediğinde sitem etmeyi nasıl, telafi ederim diye düşünürüm sürekli.

Ben mesela onun arabası olsa beni böyle oraya buraya götüreceğini düşünmüyorum kesinlikle götürmez arabasını da vermezdi ki ben istemem zaten de

Direkt söyleyin, götüremem diye. Bir daha hiçbi şekilde gidip almayın. Buluşacaksanız direkt mekana gelsin kendisi. Hoş, ben böyle birisiyle arkadaşlık yapmazdımm. Çok bencil ve düşüncesiz davrannmış. Başınıza bşr şey gelse, siz ondan isteseniz vermmez eee bu arkadaşlık değil ki? düpedüz kulllanıyor sizi. Eğer bu saatten sonra da onu bi yere götürürseniz valla kendinize saygınız yoktur derimm.

Ben hiçbir şekilde buluşmak dahi istemiyorum artık

Bi arkadaşım ile arkadaşı her gün işe gidiyordu

Arabası olan kız benzin parasının yarısını istemiş benim cimri arkadaştan

Cimri arkadaşım bencil vs diye arabalı kıza saydırıyordu

Arabasızlar çok beleşçi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…