O zaman araba alsın bir zahmet. Benim de bu tarz bir arkadaşım vardı. Onun arabası vardı ama benimki ile gidilecek illa. Bir kere onunki ile gittik bir surat bir surat. Ben de sağda indirdim. Artık arkadaşım değil.Aman boşverin gitsin böyle tipleri.
Ben mesela onun arabası olsa beni böyle oraya buraya götüreceğini düşünmüyorum kesinlikle götürmez arabasını da vermezdi ki ben istemem zaten deBenimde okurken sinirlerim bozuldu. İlişkinizi kesecek tatlı canınızı uzmeyeceksiniz. Cok rahatına duskunsen kendine araba al diyeceksiniz. Bosverin böyle arkadaş mı olur
Kendini acındırıyordu sürekli arabam yok şunu yapamıyorum şuraya gidemiyorum günde gelip 10 defa söylüyordu. Ama artık acımıyorum acınacak bir durumu yokmuş zatenAlakayi keserdim deli mi ne hastalik olur acil durum olur rica edilir . Sen de bi tuhafsin niye taşıyorsun neden taşıma ihtiyacı duyuyorsun nu kisiyi . Aracını alınca yakıtıni koyuyor mu idi sen mi doldurup eline veriyordun. Yakit almis basini gitmis dolmuşlar taksiler ne gune duruyor . Ben hiç hoşlanmam böyle yapışık ilişkilerden
Evet bir de saçma olan bana ait arabayı vermeme triplenmesiKonu sahibi merhaba..
Bu olayın aynısı bir arkadaşımın başına geldi. Lütfen, KESİNLİKLE, arabanızı vermeyin ve geri adım atmayın. Bu insanlar genelde arkadaşlık kurmaya çalışmıyor, sizi kullanmaya çalışıyor. Alış-veriş karşılıklıdır, tek taraflı değil.
Arkadaşımı da zor ikna ettik. Sonunda arkadaşlığını bitirdi. Böyle "sömürücü" insanlara ihtiyacınız yok
İşin garibi de o. Madem rahatsız oluyor ben götürmeyince taksiye binmesi lazım. Ama binmiyor gayet de dolmuşla gidiyorCocugunu surekli is arkadasina kitleyen yuzsuz kadinla bu kadin ayni kisi olabilir. Tabiki arabanizi vermeyin surekli goturup getirmeyin. Dolmusta rahatsiz oluyorsa taksiye binsin. Siz kendinizi kullandirirsaniz ohooo daha neler yapar.
Neİyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?
O kişi. Size dost-arkadaş değil bence. Hayati bir mesele olmadıpı, sürece başkasından araba istemem istenmesinden de hoşlanmam. Ayrıc akaza riskini alıyorsun demesi de çok, ciddi hadsizlik mi diyeyim, terbiyesizlik mi bilemedim. Baştan sona öok, saçma araban yoksa minibüse otobüse veya taksiye binersin. Kümseden araba veya şöförlük bekleyemezsin. Şımarıkşık ötesi bir durum. Hatta adam kullanma resmen. Bir kere arkadaşım, beni evden alıp bir yere götürse bırakın götürmediğinde sitem etmeyi nasıl, telafi ederim diye düşünürüm sürekli.Ya bir de bir gün götürmedim bunu avm ye gidecekti. Yorgunum bırakamıcam dedim. Trip atıyor bir de senin yüzünden dolmuşla gittim dolmuşcu beni sinirlendirdi diye
Ben mesela onun arabası olsa beni böyle oraya buraya götüreceğini düşünmüyorum kesinlikle götürmez arabasını da vermezdi ki ben istemem zaten de
Ben hiçbir şekilde buluşmak dahi istemiyorum artıkDirekt söyleyin, götüremem diye. Bir daha hiçbi şekilde gidip almayın. Buluşacaksanız direkt mekana gelsin kendisi. Hoş, ben böyle birisiyle arkadaşlık yapmazdımm. Çok bencil ve düşüncesiz davrannmış. Başınıza bşr şey gelse, siz ondan isteseniz vermmez eee bu arkadaşlık değil ki? düpedüz kulllanıyor sizi. Eğer bu saatten sonra da onu bi yere götürürseniz valla kendinize saygınız yoktur derimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?