Sinirim iyice zıpladı.

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
İyi geceler. Sinirim iyice bozuldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama fikrinizi almak istedim. Benim bir arkadaşım sıkça arabamı ödünç aldı kullandı. Bir gün de bana aniden arabanı bana ödünç vermekle kaza riskini kabullenmiş olursun. Arabanla kaza yaparsam hasarını falan ödemem isteyemezsin dedi. 1. Sorum bu normal mi? Bana çok saçma geldi.
Bu konuşmadan sonra arabamı ödünç vermedim. Ama sürekli olarak kendini acındırıyor. Ben markete nasıl gideyim arabam yok. Ben cep telefonumu nasıl yaptırayım arabam yok. Ayakkabım yırtıldı nasıl yaptırayım ayakkabıcıya gideyim arabam yok. Pazara nasıl gidecem arabam yok... sürekli böyle. Yaşadığımız yer merkezi bir yer ulaşım sorunu yok. Otobüs dolmuş taksi sürekli mevcut. Artık beni bıktırdı açıkçası. Sürekli kendini oraya buraya taşıttırıyor. Buluşacağımız zaman bile evinden arabayla alınacak gündüz de olsa. Yine arabayla bırakılacak. Dolmuşa binemiyormuş. Sinirleniyormuş. En son artık sen kendine araba falan kirala dedim. Dolmuşu falan çok problem ediyorsun dedim.
Şu an hiçbir şekilde arabama almak bindirmek istemiyorum. Sizce ben abartıyor muyum?

Abartmıyorsunuz. Arkadaşınızın tavrı normal değil. Gerçekten arkadaş olduğunuza emin misiniz ?

Arabanızı bu zihniyetteki bir insana asla ödünç vermeyin. Arabayla kendisini evden almanız da sizin hatanız. Buluşmak isteyen evinden çıkar , belirlenen noktaya gelir. Arkadaşınızın evinin önünden veya ona yakın bir yerden geçiyorsanız yoldan geçerken alıyorsanız normal , aksi anormal.

Tabii ki abartmiyorsunuz son 2 senedir kendi aracim var ondan once sıklıkla toplu tasima kullandim ölmedim gordugunuz gibi. Aniden boyle sacmalamasi biraz garip ben olsam arabayi bilen birine kontrol ettirirdim altini falan mi vurdu diye aklima gelirdi. Benim bi arkadasim da arabasi olmasina ragmen benzerlerini bana yapmaya basladi, al-birak gibi, saniyorum benzin fiyatlari yuzunden :)) ben de sinirimi cizdim. Aciliyet olur orasi baska ama keyif icin araba istenmemeli zaten. Ben arabami kimseye vermem cevmdekiler de bilir istemezler. Bence acikca arabanizi kimseye vermeyeceginizi soyleyin.

Aaa bir daha asla arabanı verme eğer bir şey olursa asla sorumluluk kabul etmez bu tip. Ben babamın abimin arabasını kullanmıyorum emanet bir şey olur diye insanlardaki yuzsuzluge bak

Abartiginizi düşünecek kadar manipule edilmişsiniz.Ne demek kaza yaparsam ödemem??? Böyle diyenin ağzına terlikle vurmalısınız.Birakin ulaşım sorununu kendi çözsün. İnsan ilişkileri konusunda kendinizi geliştirin ki kolay kolay manipule olmayın.Not: Bu insanla bütün iletişimi kesin

Ayy okurken ben sinir oldum. Padisah torunumu da arabasiz bi yere gidemiyor. Az ye de kendine araba al de ve sakın arabanizi vermeyin. Acikca arabani vursam cokta umrumda olmaz demis. Böyle bir arkadaşa da olabildigince mesafe koy kendine baska kullanacak insan bulsun

Neden dolmusa binemiyormis? o kadar insan biniyor prenses hanim neden binemiyor? Kendinizi kullandirmayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…