eee bu bahane mi?
Aynı iş yerinde olunca kendinizi kullandırmaniz mi lazım?
Ben bana bağırdı diye yan masamdaki kızla konuşmayı bırakmıştım, bir seneyi geçkin kıza bir cümle bile kurmadım. Sadece iş ile ilgili bir şey söyleyecekse 'tabii yaparım, skypedan yazar misin' dedim, ne diyeceksem yazılı olarak hallettim. Gün geldi aynı arşive gittik beraber saatlerce dosya aradık, bir cümle bile kurmadım,sadece işimi yaptım.
Yani bana bahane gibi geliyor böyle şeyler. Ya da aile apartmanında yaşayıp yıllardır selam alıp vermek dışında muhatap olmadığım yakın akrabalarım falan var... Bir insanın kendisine saygısı olmayan biriyle sınır cizmemesi için neden olabilecegine ben inanmıyorum.
İşe başlarken patronun 'biz aile gibiyiz,tüm herkes iyi gecinmeli' demediyse kimse için sorun olmaz kuslugunuz
Gerçi küsmeye bile gerek yok. 'kaza yaparsan odeyemeyecegini söylemiştin, bu sebeple risk alamam' diyebilirsin, 'hemen hemen maaşı aliyoruz kredi çekip sen de al fiyatlar daha çok artmadan' diyebilirsin, ne bileyim 'yağmur var, beni bırak' derse 'o güzergahtan gecmicem,kuaför randevum var' diye geçiştir. Ertesi gün 'her yerin aynı,ne yaptırdın kuaförde' derse ağda dersin