Sinirlenince ne yaparsiniz ?

Bende bu cevabı verecektim
Hatta tlf duvara fırlatirim
Sinirlendigim anda kırılmış ütü masası
Mutfak dolabi ve mutfak çekmecesi var birer adet
Uc gün aç kalmisligim var sinirimden odadan çıkmayıp

Sinirlenme sebebin ne ?

Çık bir hava al

Ne bu dünya kalıcı ne bu dertler kalıcı

Eskiden daha asabi kavgacı bir insandim. Sanirim bunun çevremizdeki insanlarla da cok ilgisi varmis. Annemle tartistigimizda alev alirdi ortalik. Benim de sinirli yonum daha cok ortaya cikardi. Evlendim esimle ilk zamanlarimizda da cok yukseliyordum. Sonra uyum sagladik demek ki, sivri yanlarimi torpuledi, buna inaniyorum. Onun gibi ben de daha sakin biri oldum. Cok nadir sinirleniyorum, genelde kafaya takmiyorum. Taktigim ve beni her defasinda sinirlendirmeyi basaran cok az sey var ve bunlar oldugunda sadece biraz gergin oluyorum, koltuga gomulup birkac saat hicbisey yapmiyorum, ya da bos bos seylerle kafa dagitiyorum, twitterda bos bos tivitler atiyorum. Sonra esim sakinelstiriyor genelde. Cok parlamadan gecip gidiyor sinirim.

cocugun yasıı kucuk kızın bılınclı yaptıgı zaten bırsey yok
planlarınızı ozellıkle bozabılmek ıcın annesının herseyden haberı olup ozellıkle o gun arıza cıkarmak ıcın boyle yaptıgını mı dusunuyorsunuz
oyle olması ıcın esınızın kadınla gorusuyor ve tum planları anlatıyor olması gerek

eger kadının dunyadan haberı yok cocugunda yası geregı dusuncesız davrandıgını dusunuyorsanız, babası cocuguna net konusmanın onemını plana sadık kalmanın ne demek oldugunu uyumsuzlugun neden yanlıs oldugunu anlatmalı , babasının problemı yanı cocugunun gelecegı ıcın ılerıde bu yuzden cocuk sıkıntı yasamasın dıye ogretmelı.

sızlık durum yok yanı sız planınıza uyun cocuk gelmek ısterse sıze katılır gelmek ıstemezse sız planınızı zaten bozmamıs olursunuz

Beni kim sinirlendirdiyse acısını ondan iyice çıkartırım kimsenin yanına bırakmam... üstünede alışveriş yapmam lazımdır tokanmayn der konuyu kapatırım

ben genelde çalışırken sinirleniyorum, evden çalıştığımız için allahtan kimse görmüyor sinirim stresim genelde iştendir. eskiden işle alakalı bişeye sinirlenince yazıyla maille de olsa mutlaka belli ederdim sinirimi asla gizleyemezdim. şimdilerde gizlemeye çalışıyorum yatışmaya falan çalışıyorum ama zaman zaman hala zortluyor bir yerden ekipten ayrılan bir arkadaş vardı o bunun yönetimini çok iyi yapardı mesela onun o yönünü çok severdim. beni sinirden deli eden bişeye o çok sakin yaklaşıp profesyonel biçimde cevap verirdi. ama ben de ilerleme katediyorum bence. geçenlerde bişeye çok sinirlendim hatta çığlık atma noktasına geldim ama sinirlendiğim kişi müşteriydi ve direkt muhatap olmuyorum ben arada bir arkadaşım var. ona telefon açtım sakin sakin konuştum ve kendi sakinliğime şaştım resmen. kızı aramadan 1 dk önce küfür ediyordum kendi kendime... yine dün bişeye sinirlendim mutlaka yazışımdan falan anlaşılmıştır öfkem ya düşündükçe gülüyorum. akşam da eve süpürge tutayım dedim filtre dolmuş galiba doğru düzgün çekmedi ben de makineyi tekmelemedim, 5 dk sonra baktım kırıldı mı diye kırılmamıştı. sonra topladım ben hafta sonu yapıcam dedim aynen bıraktım. akşam olunca da kendimi dışarı attım yürüyüş yaptım. dün çok sinirli bir gün geçirdim yani. benim öfkem eğer kişiye karşı ise ve ona direkt konuşabilecek durumdaysam mutlaka yansır bu. çok öfkelenince direkt gemileri yakan biriyim maalesef. öfkeyle flört, sevgili falan çok terk ediyorum.

tum evı komple cıkarır temızlerım dolap ıclerını komple cıkarır eler siler yerlestırırım evde dokunmadıgım hıc bırsey bırakmam
ondan sonra da yorgunluktan sinirlenemıyorum bıle
Benim de keşke öyle bir etki yapsaymış

Sinirlenince ortamdan uzaklasabilirsem giderim, uzaklasamazsam ağır konuşabiliyorum. Küfür etmiyorum tabiki. Doğruları ağır bir şekilde ifade edebiliyorum.
Sinirinizi kabul edin, yok saymayın, yaşamanın ve ifade etmenin yolunu bulun. Yok saydıkca birikiyor.

Eşiniz kızını almayacak da ne yapacaktı peki?
Programları eşinizin kızını da dahil etseniz olmuyor mu?
Yaptığı saygısızlik vs.varsa bunları çözmeniz, eşinizin konuşması gerekir elbette ama siz hali hazırda kendi kızınızla yaşıyorken eşinizin kızını getirirken sizden izin alması gerekmiyor bence.
Bana garip geldi bu durum bilemiyorum.
Siz çocuksuz tek başına farkli planlar yapacak bir çiftte değilsiniz zaten evde iki tane daha çocuk var.

çocuk annesine anlatıyordur sizin evinize geldiğinde neler yaptığınızı, eğlendiğini, iyi zaman geçirdiğini falan filan ee annesi de buna güceniyordur, bozuluyordur. çocuğunun diğer evde mutlu olmasından rahatsızlık duyuyor geride kalan ebeveyn genel olarak ya çocuk da bunu hissedip suçluluk duyduğundan yalpalıyor, bazı durumları sabote ediyordur. bunu yaptığının farkında bile olmayabilir. ne karışık ne de sinirlenilecek bir durum bu. karma ailelerde sık görülüyor bunlar. nasıl davranacağınız biraz ilişkinize bağlı ama açık ve samimi değilseniz farkında değilmiş gibi davranın. bir de sizi idare etmek zorunda kalmasın çocuk. zaten bir zaman sonra o da annesini yatıştırmanın yolunu bulur.

Esimin napmasi gerekiyor? Anneyle konusmasi gerekir demi ?
Ama kadin kendi amcalari teyzeleri tarafindan hatta tum koy tarafindan deli ayse diye taniniyor. Annesini dovmekten ambulans zar zor hastaneye yetistirmis
Toplumca deli olup bilimsel olarak ruh sagligi yerinde olmayan birisi

Olay dusundugunuz ve yadiginiz gibi basit olsa keske

Planimiz turkiyeye gitmekdi plan tamamen bozuldu

Olay dusundugunuz ve yadiginiz gibi basit olsa keske

Planimiz turkiyeye gitmekdi plan tamamen bozuldu
esınız dıyecek kı bızım de planımız vardı turkıyeye gıtmek ıcın bırdahakıne ıstısare edelım ya kız senınle ya da bızımle gelsın turkıyeye dıyecektı aslında bu kadar basıt

Konu esimin kizini alip almamasi degilki
Zaten 2 yil boyunca kiz istedigi zaman geldigi, biz istedigimizde gelmedi... Ben esimede soyledim gelip bizimle yasasin. Annesi hic bir sekilde ilgilenmiyor. Okulda asiri derecedz basarisiz 2 kez sinifta kaldi
Ve dusununce bile utandigim seyler yapmasi vs... Bize geldi 3 ay kaldi. Dersleriyle olsun kendisiyle olsun herseyiyle ozel ilgilendim. Ki buna dusmez...

Pardon ama esim kizini getirincz izin almasi artik gerekiyor. Esim calisiyor. Bende arkadaslarimla plan yaptim eee nolacak bu cocuk...

Annesi bindigi ucagi gitti. Arkasinda 2 tane cocugu evde yanliz birakti ve 1 aylik bir surz icin.
Buyuk oglu babasina gitme ye karar vermis, kizida kendince babasina yollamis.

keske o cocuk o kadının yanında yasamasaymıs eger boyleyse sonucta cocuklarınında kardesı

Canim benim
Kadin zaten binmis ucaga gitmis attaaaaa el sallamis
Cocuklarinada babaniza gidin demis
Oglan babasina kizda babasina geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…