- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
Uc gün aç kalmisligim var sinirimden odadan çıkmayıpBende bu cevabı verecektim
Hatta tlf duvara fırlatirim
Sinirlendigim anda kırılmış ütü masası
Mutfak dolabi ve mutfak çekmecesi var birer adet
13cocuk kac yasında bu arada
Benim de keşke öyle bir etki yapsaymıştum evı komple cıkarır temızlerımdolap ıclerını komple cıkarır eler siler yerlestırırım evde dokunmadıgım hıc bırsey bırakmam
ondan sonra da yorgunluktan sinirlenemıyorum bıle
Eşiniz kızını almayacak da ne yapacaktı peki?Ama gozumun onunde nasil getirmeyim
Konu soyle.
Esimin ilk evliligindzen kizi var.
Basindan beri asla ve asla gelmesine karsi gelmedim. Istediginde gelir 3 ay falan kalir giderdi.
Biz mesela dogum gunu kutlucaz bak gel tamammi cok guzel olucak eglenicez falan diyoruz ya o hafta gelmiyo. Veya biyere gidicez bilet aliyorum son gun karar degistiriyo gelmiyo. Neyse herseye amenna 2 yildir
En son cok kotu seyler oldu, iftira, yalan bisuru ortaligi karistirma vs... O günden bu gune 3 ay gecti. Esimle konustum artik boyle olmayacak bazi seyleri anlamasi gerek. Hayatimizi onun kontrol etmedigini anlatman gerek cani istediginde gelmek cani istemediginde gelmemek olmaz bizim butun programimizi alt ust ediyor diye konustum
Neyse burada Noël tatili var 3 hafta. Birkac gunlugune gelmek istedi. Bende gelsin dedim. Gecenin 3unde kizima msj atmis ben gelmiyorum annemle gezicez 3 hafta diye. Buna ayri bi sinirlendim neyse dedim.
Sonra esim aradi kizini alacagini soyledi bende neden haberim yok deyince annesi Turkiyeye gitmis, abisi aradi (kizin abisi, yani annesinin ilk evliliginden) ben babama gidiyorum sende kizini al demis
Yani kadin kalkip 3 hafta turkiyeye gidiyor, keyfi... Ama cocuklarini birakacak yer dusunmuyor.
Kadinla hic bir sekilde muattap degilim
Ama evde kizi her gordugumde annesinin bu hareketi aklima geliyor.
Bizde bu 3 hafta tatilde program yapmistik hepsi suya dustu....
Esimin napmasi gerekiyor? Anneyle konusmasi gerekir demi ?Kız kaç yaşında?
Babası da biraz saçmalıyor sanki.
Burada dengeyi sağlaması gereken babadır.
Babaya evladı elbette yük gelmez, umarım sizin için de öyledir ama bu evlatların saygısızlık edebileceği ya da plan bozabileceği anlamına gelmez tabii yaşı küçükse örneğin 18den küçükse bu söylediklerim sadece saygısızlık için geçerli.
Yani annesinden ya da kızdan önce babayı eleştirmek gerekir diye düşünüyorum ben.
Olay dusundugunuz ve yadiginiz gibi basit olsa keskecocugun yasıı kucuk kızın bılınclı yaptıgı zaten bırsey yok
planlarınızı ozellıkle bozabılmek ıcın annesının herseyden haberı olup ozellıkle o gun arıza cıkarmak ıcın boyle yaptıgını mı dusunuyorsunuz
oyle olması ıcın esınızın kadınla gorusuyor ve tum planları anlatıyor olması gerek
eger kadının dunyadan haberı yok cocugunda yası geregı dusuncesız davrandıgını dusunuyorsanız, babası cocuguna net konusmanın onemını plana sadık kalmanın ne demek oldugunu uyumsuzlugun neden yanlıs oldugunu anlatmalı , babasının problemı yanı cocugunun gelecegı ıcın ılerıde bu yuzden cocuk sıkıntı yasamasın dıye ogretmelı.
sızlık durum yok yanı sız planınıza uyun cocuk gelmek ısterse sıze katılır gelmek ıstemezse sız planınızı zaten bozmamıs olursunuz
esınız dıyecek kı bızım de planımız vardı turkıyeye gıtmek ıcın bırdahakıne ıstısare edelım ya kız senınle ya da bızımle gelsın turkıyeye dıyecektı aslında bu kadar basıtOlay dusundugunuz ve yadiginiz gibi basit olsa keske
Planimiz turkiyeye gitmekdi plan tamamen bozuldu
Konu esimin kizini alip almamasi degilkiEşiniz kızını almayacak da ne yapacaktı peki?
Programları eşinizin kızını da dahil etseniz olmuyor mu?
Yaptığı saygısızlik vs.varsa bunları çözmeniz, eşinizin konuşması gerekir elbette ama siz hali hazırda kendi kızınızla yaşıyorken eşinizin kızını getirirken sizden izin alması gerekmiyor bence.
Bana garip geldi bu durum bilemiyorum.
Siz çocuksuz tek başına farkli planlar yapacak bir çiftte değilsiniz zaten evde iki tane daha çocuk var.
keske o cocuk o kadının yanında yasamasaymıs eger boyleyse sonucta cocuklarınında kardesıEsimin napmasi gerekiyor? Anneyle konusmasi gerekir demi ?
Ama kadin kendi amcalari teyzeleri tarafindan hatta tum koy tarafindan deli ayse diye taniniyor. Annesini dovmekten ambulans zar zor hastaneye yetistirmis
Toplumca deli olup bilimsel olarak ruh sagligi yerinde olmayan birisi
Canim benimesınız dıyecek kı bızım de planımız vardı turkıyeye gıtmek ıcın bırdahakıne ıstısare edelım ya kız senınle ya da bızımle gelsın turkıyeye dıyecektı aslında bu kadar basıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?