Bende dusuk tansiyon var direk dusuyoBende kaybettim son 2 yıldır stres kontrolümü. Hemen tansiyonum fırlıyor. Dolayısıyla limonlu su içip tamamen ilgisiz şeylere çekmeye çalışıyorum dikkatimi. İnternette alışveriş yapıyorum, oyun oynuyorum falan. Ama tavsiyelere bende bakacağım. Telkin melkin işe yaramıyor artık
neysekı oradakı 50 euro buradakıyle bır degılGittim bende paranin anasini aglattim 50 euroya cilt bakimi yaptim geldim
Konusmadigin,muhattap olmadigin kişiyi silin.Aslinda konuyu acarken yazmaliydim. Konusacak kisi yok karsinizda
Ama hayatiniza mudehale olan birisi
Yani karsima alip konusabilecegim birisi degil maalesef
Hayatiniza mudahale edebilen ama sizin muhatap olmayacaginiz kisi kim ki k.valide mi amir mi komsu mu yani nasil mudahale ediyor kiAslinda konuyu acarken yazmaliydim. Konusacak kisi yok karsinizda
Ama hayatiniza mudehale olan birisi
Yani karsima alip konusabilecegim birisi degil maalesef
Ne istiyorsunuz tam olarak taktik mi ?Olayı bilmeden yorum yapmak zor ..Duruma göre değişir ..Ah canim ya bu maalesef o tur sinirlerden degil
Genelde bunu anneme falan sinirlenince yaparim
Ama bu tamamen farkli. O yuzden icinden cikamiyorum
Her günüm böyle geçtiği için çığırıp rahatlıyorumKizlar su aralar okadar stres icerisindeyimki.
Aslinda sirf stres oldugum olay icin konu acacaktim ama bu biseyi degistirmiyecek, bari kendimi dusunup sinirimi yatistirma yollari bulmam gerek diye dusundum.
Oyle cok cabuk sinirlenen bir insan degilim, sinirlensemde bunu kontrol altina almayi becerebiliyordum. Ama su 2 gundur sinirden stresden oyle bi gerginimki anlatamam.
Sizler sinirli oldugunuzda naparsiniz? Bunu nasil yatistirirsiniz?
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim simdiden.
Ama gozumun onunde nasil getirmeyimgetırmeyın
Bende bu cevabı verecektimSinirli olduğumda bseyleri fırlatırim, kafama vuruyorum saçımı çekiyorum, dislerimi sıkıyorum
Konusmadigin,muhattap olmadigin kişiyi silin.
İstediği kadar müdahil olsun.
Dışarıya kapatın kendinizi.
Mesela annenizle haber gonderiyorsa asla konuşma firsati verme.
O kişiyi sen kendin aklından cikartacaksin.
İçindeki siniri de kızdığım ne varsa kendi kendine soylerek giderebilirsin.
Ben yanımda ommayan birine kizdigimda neler neler söylerim yani o içimdeki kötülüğü atmam lazım sende öyle dene.
Hayatiniza mudahale edebilen ama sizin muhatap olmayacaginiz kisi kim ki k.valide mi amir mi komsu mu yani nasil mudahale ediyor ki
Neyse
Eger konusacak gibi degilsem de dediklerini duymamaya gormemeye calisirim
Kendi icimde hesaplasmam bitmiyorsa da hayatima mudahale etmesini engellerim
Egrisiyle dogrusuyla herkes bir tek hayat yasiyor
Kizlar olayi burada kisaca anlatmaya calistimNe istiyorsunuz tam olarak taktik mi ?Olayı bilmeden yorum yapmak zor ..Duruma göre değişir ..
Ama gozumun onunde nasil getirmeyim
Konu soyle.
Esimin ilk evliligindzen kizi var.
Basindan beri asla ve asla gelmesine karsi gelmedim. Istediginde gelir 3 ay falan kalir giderdi.
Biz mesela dogum gunu kutlucaz bak gel tamammi cok guzel olucak eglenicez falan diyoruz ya o hafta gelmiyo. Veya biyere gidicez bilet aliyorum son gun karar degistiriyo gelmiyo. Neyse herseye amenna 2 yildir
En son cok kotu seyler oldu, iftira, yalan bisuru ortaligi karistirma vs... O günden bu gune 3 ay gecti. Esimle konustum artik boyle olmayacak bazi seyleri anlamasi gerek. Hayatimizi onun kontrol etmedigini anlatman gerek cani istediginde gelmek cani istemediginde gelmemek olmaz bizim butun programimizi alt ust ediyor diye konustum
Neyse burada Noël tatili var 3 hafta. Birkac gunlugune gelmek istedi. Bende gelsin dedim. Gecenin 3unde kizima msj atmis ben gelmiyorum annemle gezicez 3 hafta diye. Buna ayri bi sinirlendim neyse dedim.
Sonra esim aradi kizini alacagini soyledi bende neden haberim yok deyince annesi Turkiyeye gitmis, abisi aradi (kizin abisi, yani annesinin ilk evliliginden) ben babama gidiyorum sende kizini al demis
Yani kadin kalkip 3 hafta turkiyeye gidiyor, keyfi... Ama cocuklarini birakacak yer dusunmuyor.
Kadinla hic bir sekilde muattap degilim
Ama evde kizi her gordugumde annesinin bu hareketi aklima geliyor.
Bizde bu 3 hafta tatilde program yapmistik hepsi suya dustu....
Önce elimi yüzümü yıkarım,Kizlar su aralar okadar stres icerisindeyimki.
Aslinda sirf stres oldugum olay icin konu acacaktim ama bu biseyi degistirmiyecek, bari kendimi dusunup sinirimi yatistirma yollari bulmam gerek diye dusundum.
Oyle cok cabuk sinirlenen bir insan degilim, sinirlensemde bunu kontrol altina almayi becerebiliyordum. Ama su 2 gundur sinirden stresden oyle bi gerginimki anlatamam.
TemizlikKizlar su aralar okadar stres icerisindeyimki.
cocuk kac yasında bu aradaAma gozumun onunde nasil getirmeyim
Konu soyle.
Esimin ilk evliligindzen kizi var.
Basindan beri asla ve asla gelmesine karsi gelmedim. Istediginde gelir 3 ay falan kalir giderdi.
Biz mesela dogum gunu kutlucaz bak gel tamammi cok guzel olucak eglenicez falan diyoruz ya o hafta gelmiyo. Veya biyere gidicez bilet aliyorum son gun karar degistiriyo gelmiyo. Neyse herseye amenna 2 yildir
En son cok kotu seyler oldu, iftira, yalan bisuru ortaligi karistirma vs... O günden bu gune 3 ay gecti. Esimle konustum artik boyle olmayacak bazi seyleri anlamasi gerek. Hayatimizi onun kontrol etmedigini anlatman gerek cani istediginde gelmek cani istemediginde gelmemek olmaz bizim butun programimizi alt ust ediyor diye konustum
Neyse burada Noël tatili var 3 hafta. Birkac gunlugune gelmek istedi. Bende gelsin dedim. Gecenin 3unde kizima msj atmis ben gelmiyorum annemle gezicez 3 hafta diye. Buna ayri bi sinirlendim neyse dedim.
Sonra esim aradi kizini alacagini soyledi bende neden haberim yok deyince annesi Turkiyeye gitmis, abisi aradi (kizin abisi, yani annesinin ilk evliliginden) ben babama gidiyorum sende kizini al demis
Yani kadin kalkip 3 hafta turkiyeye gidiyor, keyfi... Ama cocuklarini birakacak yer dusunmuyor.
Kadinla hic bir sekilde muattap degilim
Ama evde kizi her gordugumde annesinin bu hareketi aklima geliyor.
Bizde bu 3 hafta tatilde program yapmistik hepsi suya dustu....
En son cok kotu seyler oldu, iftira, yalan bisuru ortaligi karistirma vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?