Anlamadım
Sende annesinin adını söyleyip koş çekirdek al de. ÖdeşinEşimle oturuyoruz şuan maç başlamak üzere ve bana şakayla git çekirdek alsana dedi sonra dedi ki baban mi alsn babam için ( al şu parayı git çekirdek al ) diye dalga geçti babama diyormuş gibi ( babam Felan yok yanmzda ) ironi yapıyor sözde arkadaşlar böyle şaka mı olur bana mı normal gelmiyor
Ne kadar da saçma bir şakaMaç başlamak üzere
Erkek: git bi çekirdek alsana (kadına der)
Kadın: sasirir
Erkek: baba al şu parayı da git bi çekirdek al (boşluğa konuşur, sanki kadının babası odadaymis gibi boş koltuğa doğru seslenir)
Kadın: daha çok sasirir
Dedim normalde böyle seviyeli konuşacak bir insan değilim o bunu hak ediyor , bana dedi ki bak ben sana bişey dedim mi sen bunu diyince dediAnan alsin diyemedin mi sen de
BU sinirle güldüm
Gözümde canlanan
Boşverin sinirlenmeyin hep gülünB
BU sinirle güldüm
Babamı keşke baba al şu parayı deseydi babamın ismi Mücahit müco al şu parayı dedi arkadaşlar çıldırmak üzereyimMaç başlamak üzere
Erkek: baba al şu parayı da git bi çekirdek al (boşluğa konuşur, sanki kadının babası odadaymis gibi boş koltuğa doğru seslenir)
İyi de babanız yok ki orda. Eşiniz iyi haller olsuna düşmüş. Ayaklarına bakın abshsksslBabamı keşke baba al şu parayı deseydi babamın ismi Mücahit müco al şu parayı dedi arkadaşlar çıldırmak üzereyim
Siz " ben mi?" diye sordunuz mu ? Hani "ben mi" diyince "yok baban" diye cevap verilir ya. Normal hayatınızda nasılsınız ? Sadece bu akşam maç olunca mi böyle oldu ? Sasirdiginiza göre ?Eşimle oturuyoruz şuan maç başlamak üzere ve bana şakayla git çekirdek alsana dedi sonra dedi ki baban mi alsn babam için ( al şu parayı git çekirdek al ) diye dalga geçti babama diyormuş gibi ( babam Felan yok yanmzda ) ironi yapıyor sözde arkadaşlar böyle şaka mı olur bana mı normal gelmiyor
Baba : ben ne alakaMaç başlamak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?