Valla zaten tekrar ederlerse bu tarz hareketleri kesinlikle artık sert tepki vercem alinirlarsa alnsnlarDediğim gibi yapabilirsiniz. Ya da bu misafir olayı bir daha yaşanırsa sert bi şekilde uyarın. Benden habersiz kimseyi çağırmayın deyin.
Geçmişler olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebislerikucağınıza. Ahh gitsinler iyiyseniz dicektim ama diyemedim şimdi . Ne olursa olsun fazla iyi niyetli olma. Acıyınca acincak duruma düşüyor insanEvet ikizlere gebeyim bide bünyem zayıf bir düşüğüm var onun için riskli gebeyim
Onu çok net anladım zaten şuan acınacak durumda olan benim çünkü nasıl yapsam da uzulmeseler diye düşünüyorum ama bu kız hamile üzülüyor diyen yok. Az önce eşimle de konuştum annenler bu saatten sonra aynı şeyi yapmazlar değil mi dedim o da bilmiyorum dedi bende yaparlarsa ben artık iyiyim sizede yük oldum zaten sizde evinize gidin derim onlarda anlarlar giderler dedim. O da hele o zaman gelsin de dedi. Bakalım inşallah herşey iyi olurGeçmişler olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebislerikucağınıza. Ahh gitsinler iyiyseniz dicektim ama diyemedim şimdi . Ne olursa olsun fazla iyi niyetli olma. Acıyınca acincak duruma düşüyor insan
Yuh. Böyle yaşanır mı. Oğlu evlenmeden nerede yaşıyormuş. Benim annemler de sobalı evde kalıyor. Ne oluyormuş sobalı ev olunca işleri ne aksama kadar yaksın otursun. Zaten günde iki defa yakılıyor.Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar
Onu çok net anladım zaten şuan acınacak durumda olan benim çünkü nasıl yapsam da uzulmeseler diye düşünüyorum ama bu kız hamile üzülüyor diyen yok. Az önce eşimle de konuştum annenler bu saatten sonra aynı şeyi yapmazlar değil mi dedim o da bilmiyorum dedi bende yaparlarsa ben artık iyiyim sizede yük oldum zaten sizde evinize gidin derim onlarda anlarlar giderler dedim. O da hele o zaman gelsin de dedi. Bakalım inşallah herşey iyi olur
Hamileyken uyku istegi yorgunluk halsizlik oluyo sana sormadan senin evine misafir cagirilmasida ayip onlar sana bakmaya gelmis senin evinde kendi misafirlerini ağirlamaya degil zaten hamileyken ne gerek varki düşuk riski filan yoksa ben olsam uyanmazdim uyandirdiginda uykuma niye karışiyo kendi keyfi için kitle kapiyi uyanma inat degil mi odanda durMerhaba arkadaşlar şuan gebeyim bu nedenle kayın validem ve Görümcem bende kalıyor. İlk zamanlar sorun sıkıntı yoktu ama şu bir iki aydır bana sormadan milletten salatalık domates vs getiriyor, bana sormadan birilerini davet ediyor mesela bu sabah beni uyandırdı ' falancalar oturmaya geldi kalk' dedi ben çıldırdım. Bende şuan bana baktıkları için sesimi çıkarmak istemiyorum çünkü birşey dedikçe kendimi kötü hissediyorum bana baktıkları için. Ama böyle de olmuyor; eşime söyledim ' benim zaten hormonlarım dengesiz böyle de bir sıkıntı var, ters bir laf söyleyip onların kalplerini kırarım , sen oğlusun senden alınmaz sen konuş' dedim o da ne diyim dedi ' anne ben senin oglunum benden habersiz birşey yaparsan ben kızmam ama semra senin gelinin o alınır de ' dedim. Eşim akşam eve geldi yemekte kv sabah gelen kişilerin selamını söyledi. Eşimde hiç haberi yokmuş gibi ' onlar mı geldi ' dedi. Kv' evet oğlum sabah aradılar bende gelin dedim' dedi. Eşim de 'semra'ya da sorman lazımdı halin var mı gelsinler mi diye' dedi kv. De uyuyordu semra dedi eşimde kızdı 'uyuyabilir, niye misafir gelince uyandırmadn mi' dedi. Tabi görümcem hemen atladı lafa annem kötülüğe demedi falan diye kayın validem burnunu kaldırdı kızdı eşime trip attı, gorumcemde haklısın burası senin evin dedi kalktı mutfağa gitti. Ben şok oldum neye uğradığımı şaşırdım. İyide eşimin uyardığı konu zaten onların yapması gereken bir şeydi. Çok sinirlendim ya. Kalktılar bide kendilerini haklı cikardilar. Eşim kızdı uyumaya gitti benim asabim bozuk şuan sizce ne yapmam lazım?
Ya ben salak bı insanim inan kiOnlar sana değil torunlarına bakıyor.
Vicdan yapma.
Ben ona yanıyorum zaten en başından istemiycektim benim yüzümden durumlar böyleYuh. Böyle yaşanır mı. Oğlu evlenmeden nerede yaşıyormuş. Benim annemler de sobalı evde kalıyor. Ne oluyormuş sobalı ev olunca işleri ne aksama kadar yaksın otursun. Zaten günde iki defa yakılıyor.
Salakligim işte hiç düşünemedim bu durumların olacağını kayın validem kendi halinde bir insana benziyordu demekki ben ona ipleri vermişimBirine gel demek kolay git demek zordur her zaman. O insanları evden gönderdiğin zaman kötü gelin olacaksın resmen ne diye aranırsınız hiç anlamam. Saçma sapan bir karar vermişsiniz
ben baktrmyorum ki hep esimin pimpirigindenkendinize baktırmayın hem baktırıp hemde istedikleriniz olmaz...
Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar
Ablacım benim öyle değil daha önce kürtajım olduğu için ve bebeklerim çoğul olduğu için risk gurubundaymsm doktor bu yüzden dördüncü ayına girene kadar sürekli uzan ayaklarının altına yastık koy yüksekte kalsın dedi. Ama bunu tedbir amaçlı söyledi yoksa düşük riskim vs. Yok çok şükürRiskli gebelik derken, sürekli yatmanız mı gerekiyor, iğne ve hap mı kullanıyorsunuz, sürekli yatmanız mı gerekiyor? Böyle takım arkadaşım var bantosunu bile eşi yaptırıyor 5 düşük sonrası iki doğum yapabildi .
Onun haricinde üçüncü hamileliğim(arada bir düşük var) de bende iğne ve hap kullandım ama sürekli yatmam gerekmiyordu, sadece ağır iş temizlik yasaktı (temizlik yaparken kanamam oldu çünkü) ama normal yemeğimi günlük işlerimi yapabiliyordum.
Sizin ki hangi grup da?
İşte dün eşim konuştu aynı şey tekrar ederse bende ters davranmaya baslycam baktım daha çok hakimiyet kurmaya çalışıyor. O zaman da ben artık iyiyim siz gidin işinizden alıkoymym sizi diycemHamileyken uyku istegi yorgunluk halsizlik oluyo sana sormadan senin evine misafir cagirilmasida ayip onlar sana bakmaya gelmis senin evinde kendi misafirlerini ağirlamaya degil zaten hamileyken ne gerek varki düşuk riski filan yoksa ben olsam uyanmazdim uyandirdiginda uykuma niye karışiyo kendi keyfi için kitle kapiyi uyanma inat degil mi odanda dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?