Sinirlerim çok bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMMRR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ikizlere gebeyim bide bünyem zayıf bir düşüğüm var onun için riskli gebeyim
Geçmişler olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebislerikucağınıza. Ahh gitsinler iyiyseniz dicektim ama diyemedim şimdi . Ne olursa olsun fazla iyi niyetli olma. Acıyınca acincak duruma düşüyor insan

Geçmişler olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebislerikucağınıza. Ahh gitsinler iyiyseniz dicektim ama diyemedim şimdi . Ne olursa olsun fazla iyi niyetli olma. Acıyınca acincak duruma düşüyor insan
Onu çok net anladım zaten şuan acınacak durumda olan benim çünkü nasıl yapsam da uzulmeseler diye düşünüyorum ama bu kız hamile üzülüyor diyen yok. Az önce eşimle de konuştum annenler bu saatten sonra aynı şeyi yapmazlar değil mi dedim o da bilmiyorum dedi bende yaparlarsa ben artık iyiyim sizede yük oldum zaten sizde evinize gidin derim onlarda anlarlar giderler dedim. O da hele o zaman gelsin de dedi. Bakalım inşallah herşey iyi olur

Onlar sana değil torunlarına bakıyor.
Vicdan yapma.

Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar
Yuh. Böyle yaşanır mı. Oğlu evlenmeden nerede yaşıyormuş. Benim annemler de sobalı evde kalıyor. Ne oluyormuş sobalı ev olunca işleri ne aksama kadar yaksın otursun. Zaten günde iki defa yakılıyor.

Birine gel demek kolay git demek zordur her zaman. O insanları evden gönderdiğin zaman kötü gelin olacaksın resmen ne diye aranırsınız hiç anlamam. Saçma sapan bir karar vermişsiniz

Ay Valla isterse 10 uz olsun ben evimde kimseyi istemem.
Bebekler doğunca yardıma gelseler bence daha iyi.
Hamileliğimde tek isteğim işten gelince bacaklarımı koltuğa yayıp yatmakta. Varislerden fena ağrım oluyordu.

Riskli gebelik derken, sürekli yatmanız mı gerekiyor, iğne ve hap mı kullanıyorsunuz, sürekli yatmanız mı gerekiyor? Böyle takım arkadaşım var bantosunu bile eşi yaptırıyor 5 düşük sonrası iki doğum yapabildi .
Onun haricinde üçüncü hamileliğim(arada bir düşük var) de bende iğne ve hap kullandım ama sürekli yatmam gerekmiyordu, sadece ağır iş temizlik yasaktı (temizlik yaparken kanamam oldu çünkü) ama normal yemeğimi günlük işlerimi yapabiliyordum.
Sizin ki hangi grup da?

Hamileyken uyku istegi yorgunluk halsizlik oluyo sana sormadan senin evine misafir cagirilmasida ayip onlar sana bakmaya gelmis senin evinde kendi misafirlerini ağirlamaya degil zaten hamileyken ne gerek varki düşuk riski filan yoksa ben olsam uyanmazdim uyandirdiginda uykuma niye karışiyo kendi keyfi için kitle kapiyi uyanma inat degil mi odanda dur

Yuh. Böyle yaşanır mı. Oğlu evlenmeden nerede yaşıyormuş. Benim annemler de sobalı evde kalıyor. Ne oluyormuş sobalı ev olunca işleri ne aksama kadar yaksın otursun. Zaten günde iki defa yakılıyor.
Ben ona yanıyorum zaten en başından istemiycektim benim yüzümden durumlar böyle

Birine gel demek kolay git demek zordur her zaman. O insanları evden gönderdiğin zaman kötü gelin olacaksın resmen ne diye aranırsınız hiç anlamam. Saçma sapan bir karar vermişsiniz
Salakligim işte hiç düşünemedim bu durumların olacağını kayın validem kendi halinde bir insana benziyordu demekki ben ona ipleri vermişim

Bakıma ihtiyacınız mı var?
Neden yani hamilesiniz diye sizde kalıyorlar ki?
Hamile kadınlar işe gidiyor,evde ki çocuk ile ilgileniyor,yemeklerini yapıp çamaşırlarını yıkıyorlar vs diğer kadinlar gibi. Hastalık mı bu yani.
Bana bakıyorlar diyorsunuz, 5 ay daha kalacaklarmış o zaman idare edeceksiniz yani yapacak birşey yok ki..
Yok rahatsız oluyorum diyorsanız kendi tırnağınızla kasınacaksınız,onlarda evlerine gidecek.

Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar

Neden hamileyken tek kalamıyorsunuz ? Düşük tehlikrsi mi var ,

Ablacım benim öyle değil daha önce kürtajım olduğu için ve bebeklerim çoğul olduğu için risk gurubundaymsm doktor bu yüzden dördüncü ayına girene kadar sürekli uzan ayaklarının altına yastık koy yüksekte kalsın dedi. Ama bunu tedbir amaçlı söyledi yoksa düşük riskim vs. Yok çok şükür

İşte dün eşim konuştu aynı şey tekrar ederse bende ters davranmaya baslycam baktım daha çok hakimiyet kurmaya çalışıyor. O zaman da ben artık iyiyim siz gidin işinizden alıkoymym sizi diycem

Neden size iki kişi bakıyor anlamadım. Ne gerek var. Nerde çokluk orda b***luk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…