Sinirlerim çok bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMMRR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay okumak bile icimin yaglarini eritti

helede hastaliklar kol gezerken milletin ne isi varmis madem riskli bir gebelik senin evinde....

Öyle. Benzer sebepten "Yallah" çektim bizimkilere ben de. Eve gelen gelene, akın akın... İki anne bizde, ben yeni doğum yapmışım. Haklarını yiyemem çok yardımcı oldular, yemekten temizliğe, bebek bakımından misafir ağırlamasına dört döndüler ama affedersin şeyini çıkardılar sonra. Baktım kv "Öyle yapma şöyle yapma" bir iki karışır oldu ki zaten ona kalmadı benim annem başladı "Öyle üşüdü, şöyle şey oldu, böyle tut, emdi mi süt, yetmedi, mama, aç, ağladı, aç çocuk, süt aç, süt aç, aç, aç" ...Bir kovmuşum obarey, eşim de bakakaldı "Hadi siz bi gidin gezeleyin az ben sakinleşince size şey ederim" diyerekten yolladı. Ayy.. Delirttilerdi beni delirttilerdi iki hafta aralıksız başımda bik bik bik... Doğum yapmışım bk var affedersin eve akın akın geliyor cümbür cemaat. Herkesle bir muhabbetler oturmalar, beynimin içi aralıksız 3 gün rock konseri kaydı dinlemiş gibi..

Aklıma geldi gene dellendim kaşım gözüm oynadı sinirden.

helal olsun ne diyim

Daha yeni hamilesiniz bakıma muhtaç olduğunuuzu sanmıyorum ki düşük tehlikesi de yok sanırım ..bebek doğunca gelsinler siz bakıma ihtiyacım yok falan demeliydiniz

Ha buarada bende hamileyim üstelik bebek assagida doktor bolbol yat denesine rağmen çocuğu okula götürüyorum evin işi herşey bende üstelik bu ay taşınmak zorundayım ve hiç yardımcım yok maddi olarak birini de tutamam ...yinede ona buna bana bakın yardım edin demiyorum Allah dedirtmesin tabi yine..ama siz ipleri ele vermişsiniz bukadar salmayin

Ay başlığınızı gördükçe benimde diyesim geliyor

helal olsun ne diyim

Az ayıp da oldu ama yerim de kalmadıydı artık napayım?
Allahtan kvm filan öyle kinli, halden anlamaz kadın değil, annem de; "Biz de bilemedik, hepimiz şaştık sevinçten" dediler sonra, kusura bakma dediler falan fıstık. İlk torun iki tarafın da, neresinden ne yapacaklarını bilemediler manyadılar onlar da tövbest. Hepimiz loğusa olup hallere girdikti işte...

Ama bana nasıl bi travma olduysa anlatırken dahi yüzüm gözüm çatılıyor hala, 3 buçuk sene geçmiş. Neyse. :)

Keşke senin gibi olabilsem keşke ben anca salak gibi kırılmasın lar diyorum

ay okumak bile icimin yaglarini eritti

helede hastaliklar kol gezerken milletin ne isi varmis madem riskli bir gebelik senin evinde....
Benim içimi yaktı anam ben niye böyle konuşamıyorum diye kendimi alstrmam lazım da işte gelde vicdanıma anlat

[/QUOTE]
Daha yeni hamilesiniz bakıma muhtaç olduğunuuzu sanmıyorum ki düşük tehlikesi de yok sanırım ..bebek doğunca gelsinler siz bakıma ihtiyacım yok falan demeliydiniz
Aynen şükür düşük riskim yok ben eşime söz geciremedim o tuttrudu hamilesin evde yalnız kalma diye

Dediğiniz gibi ben çok büyük hata ettim bu saatten sonra nasıl düzeltilir bilmiyorum

Keşke senin gibi olabilsem keşke ben anca salak gibi kırılmasın lar diyorum
Benim içimi yaktı anam ben niye böyle konuşamıyorum diye kendimi alstrmam lazım da işte gelde vicdanıma anlat

Hayatım bir Kemal Sunal filmi olabilirdi; mesela şu "Çay yok bk için" dediği film var ya; aha o olabilirdi mesela.

Bütün iş hanı da dahil, sevdiceği, patronu herkese iyi davranırken, enayi dümbeleği olup çalınıyor, yemediği kazık, dayak, suçlama kalmıyor; sonradan vicdanı kayıyor ya, mesela o filmdeki gibi olabilirdi bir miktar. :)
Kırılmasınlar diye, alttan al, kendinde suç bul, içine at, herkesi anlamaya hak vermeye çalış; 21 yaşında sağlam hastanelik oldum. Sonrasında değişmeye başladım. Vicdanına anlatamazsan, bir gün gelir vicdanın seni önüne çeker, anlatmaya başlar, kah romatizma olur döker, kah kanser, kah majör depresyon kah başka bir şey... Vicdanın "Herkese varken, bana niye yoktun?" diye sorar. Sormadan bilmeye çalış bence, iyi tart.

Sağlıkla kavuşursun bebeciklerine umarım.

Bu yazdığına göre sen istediğin için değil eşin istediği için kışları sizde kalıyor kv ve görümce.

Çok teşekkür ederim tavisyeni dikkate alicam o üzülür bu üzülür diye kendimi üzdüm hep üzülmek istemiyorum bende

Allah aşkına konuyu düzenleyin ikizlere hamile olduğunuzu ve riskli olduğunu yazın. Bana gına geldi aynı soruları okumaktan. Siz iyi cevap vermişsiniz.

Neyse konuya geliyim. Çok iyi niyetlisiniz sizden yüz buldukları için böyleler. Keşke hiç çağırmasaydınız kışın. Kendinizi iyi hissettiğinizde ben artık iyiyim size de yük olmayım evinize gidebilirsiniz deyin yollayın.

Bu yazdığına göre sen istediğin için değil eşin istediği için kışları sizde kalıyor kv ve görümce.
Evet eşim teklif etti ama ben reddedince olmadı daha sonra biz onlara kalmaya gittik köye bir iki günlüğüne orda ona hak verdim çünkü ne sıcak suları var ne başka biseyleri yani yine ben istemeden olmadı o zaman fikrimi degistirmeseydim şuan bizde değillerdi. Sadece o konuda detay vermek istememiştim

Reactions: Kuf
Ben bı zaman sonra kopyala yapıştır yaptım. Bende çok pişmanım hemde çok

Tabi ki kabul etmez eşiniz , Siz kışları burada kalsınlar demişsiniz.

Iyilik yapmışsınız , dolduran boş yere şu an için kalbinizi.

Olan olmuş , bundan sonrası için düşünün.

Eşiniz de konusmus , daha dikkatli olacaklardır.

Ben bı zaman sonra kopyala yapıştır yaptım. Bende çok pişmanım hemde çok
Dediğim gibi yapabilirsiniz. Ya da bu misafir olayı bir daha yaşanırsa sert bi şekilde uyarın. Benden habersiz kimseyi çağırmayın deyin.

İnşallah tek isteğim o ne onların huzuru bozulsun ne benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…