Sinirlerim çok bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMMRR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben olaylara farkli acıdan bakıyorum artik kayinvalidem görümcem gebeligimde bana gelip bana bakacaklardı da ben kusur arayacaktım herkes yaşadığını bilir ya belki gelip bize destek olsalardı evliligim bile sürebilirdi bu yüzden misafir çağırmış ben uyuyormuşum bunlara takılmazdım sanirim Gerci bu su anki düşüncelerim gebeligimde gerçekleşse idi sizin gibi mi düşünürdüm bilemiyorum

canim madem is yapmiyorlar esine bunu diyebilirsin, is yapan yok en azindan tek basima olunca evde fazla pislenmez istedigim sekildede uzanirim, bacim senin zaten en büyük hatan kisin gelin bizde kalin demen olmus..
görümcede evli degil anladigim kadariyla oda evlenince kayinvalideyle birlikte yasama ihtimaliniz cok yüksek

İnsan kendi evinde rahat etmek ister her sabah gözümü evimde yabancı biriyle açmak ki haberin olmadan olması sinir bozucu

Öyle öyle ama en azından o evini birkamaz ve bazen kışın gider gorumcemde kalır. Bide inan aynen söyledim en azından evimi ben dağıttım diye sinirlenmem onlar dağıtıp üstüne temizlemeyince sinirleniyorum hayatım dedim o da biliyorum anlıyorum ama ben seni evde yalnız bırakırsam aklım kalır düşüp bayilsan kimin haberi olacak dedi. Bende kimseye muhtaç değilim dedim konuyu kapattık

Ben şok... Nasıl yapabiliyorsunuz ya? Eşinizle özeliniz falan kalmaz yani .. Ben kendi annemle iki hafta yapamıyorum

bende anlamiyorum. annem dedi dogumdan sonra gelir 2-3 hafta kalirim sen kendini toparlarsin gerek yok ben hastanedeyken kal gelincede bir kac gün sonra gidersin. ara ara gerekirse yine birer haftaligina gelir kalirsin dedim. anamla rahat edemiyorum yahu ben.

hakkinizda hayirlisi olsun canim cözümünü bulursunuz insallah, yanlis anlamazsan yasini sorabilirmiyim?

Sinir etmek ara bozmak için de diyenler olabilir milletin yanında aranız iyiymiş gibi davranın ki oh araları kötü diyemesinler

Bu sebeplerle hep kendi işimi kendim gorurum.. Hamileyken biri baksin,lohusayken biri baksin boyle bağımlı bağımlı yasarsaniz sinirler tavan olur asil stres bebeğe zarar veren.

ben her iki dogumumda kimseyi almadim yanima esim yetti, annem allah razi olsun bazen gelip temizligimi yapti ama her isi esim görüyordu allah razi olsun.
katiliyorum size kim olursa olsun bi yerden sonra rahat edemiyorsun

İşte bide kaynanayi düşün kız bide böyle bazı hareketleri var inadima yapar gibi cildirtyor

ben her iki dogumumda kimseyi almadim yanima esim yetti, annem allah razi olsun bazen gelip temizligimi yapti ama her isi esim görüyordu allah razi olsun.
Öyle valla olmuyor hiç olmuyor

Bu sebeplerle hep kendi işimi kendim gorurum.. Hamileyken biri baksin,lohusayken biri baksin boyle bağımlı bağımlı yasarsaniz sinirler tavan olur asil stres bebeğe zarar veren.
Öyle dediğiniz gibi ama keşke elimde olsa eşim bu konuda Nuh diyor peygamber demiyor

Sinir etmek ara bozmak için de diyenler olabilir milletin yanında aranız iyiymiş gibi davranın ki oh araları kötü diyemesinler
Yok hayatta taviz vermem hep derim kaynanam şöyle iyi böyle iyi dediğin gibi asla kimsenin ağzına laf vermiyorum çünkü hep kendi akrabası bişey desem gül gibi kadından memnun değil diycekler

Çok zor çok ne yapcam nasıl davrncam blmyorum umursmaasam evimde hakimiyet kuruyor konuşsam burun kıvırıyor deliye döndüm artik

Ben olsam kırk bin kere kvye demiştim, ağlayan ağlasın şikayet eden etsin, dövünen dövünsün:

"Seni buraya, bana yardım et, oğlunla vaktini geçir, torun beklerken hayrın olsun tatlı tatlı oturalım diye çağırdım; bana burun kıvır surat as, elalemi yerli yersiz evime doldur diye değil. Ben kendime zor katlanıyorum halim yok, bir de senin nazını niyazını çekemem. Ha iki lafa alınıp suratın sirke satacak, kendi borun ötecek diye tepeme çıkacaksan, kapı orada. Parasıyla bakıcı tuttururum en azından kafam rahat olur stres olmam. Otur önüne bir düşün; yeter artık başımın üstünde yeriniz var dedik diye başıma sçmanız gerekmiyor. Bunun şikayetini de oğluna mı yaparsın, bana dayak mı attırmaya çabalarsın şu halimle orası da senin vicdanına kalmış. Bir gram analığın varsa o suratını ya düzgün tutmayı beni de oğlunun hatırına eğlemeyi bil ya da git. Ben sizi kocam hatırına yeterince eğledim, artık yerim kalmadı bilesin!"

Tersim böyle, kusura bakan baksın, ayıplayan ayıplasın.
Vaktinde loğusalığımda iki anam (Kv ile kendi annem) bir oldular dengesiz dengesiz, ikisini de kovdum.
Ha ama bal şekeriz şimdi yine, herkes haddini bildi, ben de dahil. O an o gerekiyordu.

bende istemedim sadece hastanede yatarken büyük olana bakilmasi icin mecbur geldi annem oda esim yanimdaydi hastanede diye. sonra annem evine gitti ben dönünce esimde ise bende her isimi kendim yaptim, insallah bu seferde öyle rahat olurum

insallah canim allahim bi avazda kurtarsin

ay okumak bile icimin yaglarini eritti

helede hastaliklar kol gezerken milletin ne isi varmis madem riskli bir gebelik senin evinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…