- 18 Temmuz 2019
- 168
- 172
- 103
canim madem is yapmiyorlar esine bunu diyebilirsin, is yapan yok en azindan tek basima olunca evde fazla pislenmez istedigim sekildede uzanirim, bacim senin zaten en büyük hatan kisin gelin bizde kalin demen olmus..Valla ablacım kafam o kadar yoğun ki ne dusunym bilmiyorum. Yani yardım ediyorlar diyorum nankörlük yapmak istemem ama bı tek yemek yapıyorlar yoksa evi en son iki hafta önce supurduler tuvaleti yikadiklari zamanı bile hatrlamyorum annem geçen hafta sonu bana geldi izinli olduğu için o yıkadı. Mutfak darma duman, yani ben yarım yamalak halimle bile daha iyi yaparım diyebilen ama anlatmaya gelince herkese aman biz bakıyoruz hamileliğinde bilmeme ne falan diyorlar övünüyorlar
İnsan kendi evinde rahat etmek ister her sabah gözümü evimde yabancı biriyle açmak ki haberin olmadan olması sinir bozucuBen olaylara farkli acıdan bakıyorum artik kayinvalidem görümcem gebeligimde bana gelip bana bakacaklardı da ben kusur arayacaktım herkes yaşadığını bilir ya belki gelip bize destek olsalardı evliligim bile sürebilirdi bu yüzden misafir çağırmış ben uyuyormuşum bunlara takılmazdım sanirim Gerci bu su anki düşüncelerim gebeligimde gerçekleşse idi sizin gibi mi düşünürdüm bilemiyorum
Öyle öyle ama en azından o evini birkamaz ve bazen kışın gider gorumcemde kalır. Bide inan aynen söyledim en azından evimi ben dağıttım diye sinirlenmem onlar dağıtıp üstüne temizlemeyince sinirleniyorum hayatım dedim o da biliyorum anlıyorum ama ben seni evde yalnız bırakırsam aklım kalır düşüp bayilsan kimin haberi olacak dedi. Bende kimseye muhtaç değilim dedim konuyu kapattıkcanim madem is yapmiyorlar esine bunu diyebilirsin, is yapan yok en azindan tek basima olunca evde fazla pislenmez istedigim sekildede uzanirim, bacim senin zaten en büyük hatan kisin gelin bizde kalin demen olmus..
görümcede evli degil anladigim kadariyla oda evlenince kayinvalideyle birlikte yasama ihtimaliniz cok yüksek
Ben şok... Nasıl yapabiliyorsunuz ya? Eşinizle özeliniz falan kalmaz yani .. Ben kendi annemle iki hafta yapamıyorum
hakkinizda hayirlisi olsun canim cözümünü bulursunuz insallah, yanlis anlamazsan yasini sorabilirmiyim?Öyle öyle ama en azından o evini birkamaz ve bazen kışın gider gorumcemde kalır. Bide inan aynen söyledim en azından evimi ben dağıttım diye sinirlenmem onlar dağıtıp üstüne temizlemeyince sinirleniyorum hayatım dedim o da biliyorum anlıyorum ama ben seni evde yalnız bırakırsam aklım kalır düşüp bayilsan kimin haberi olacak dedi. Bende kimseye muhtaç değilim dedim konuyu kapattık
Bu sebeplerle hep kendi işimi kendim gorurum.. Hamileyken biri baksin,lohusayken biri baksin boyle bağımlı bağımlı yasarsaniz sinirler tavan olur asil stres bebeğe zarar veren.Merhaba arkadaşlar şuan gebeyim bu nedenle kayın validem ve Görümcem bende kalıyor. İlk zamanlar sorun sıkıntı yoktu ama şu bir iki aydır bana sormadan milletten salatalık domates vs getiriyor, bana sormadan birilerini davet ediyor mesela bu sabah beni uyandırdı ' falancalar oturmaya geldi kalk' dedi ben çıldırdım. Bende şuan bana baktıkları için sesimi çıkarmak istemiyorum çünkü birşey dedikçe kendimi kötü hissediyorum bana baktıkları için. Ama böyle de olmuyor; eşime söyledim ' benim zaten hormonlarım dengesiz böyle de bir sıkıntı var, ters bir laf söyleyip onların kalplerini kırarım , sen oğlusun senden alınmaz sen konuş' dedim o da ne diyim dedi ' anne ben senin oglunum benden habersiz birşey yaparsan ben kızmam ama semra senin gelinin o alınır de ' dedim. Eşim akşam eve geldi yemekte kv sabah gelen kişilerin selamını söyledi. Eşimde hiç haberi yokmuş gibi ' onlar mı geldi ' dedi. Kv' evet oğlum sabah aradılar bende gelin dedim' dedi. Eşim de 'semra'ya da sorman lazımdı halin var mı gelsinler mi diye' dedi kv. De uyuyordu semra dedi eşimde kızdı 'uyuyabilir, niye misafir gelince uyandırmadn mi' dedi. Tabi görümcem hemen atladı lafa annem kötülüğe demedi falan diye kayın validem burnunu kaldırdı kızdı eşime trip attı, gorumcemde haklısın burası senin evin dedi kalktı mutfağa gitti. Ben şok oldum neye uğradığımı şaşırdım. İyide eşimin uyardığı konu zaten onların yapması gereken bir şeydi. Çok sinirlendim ya. Kalktılar bide kendilerini haklı cikardilar. Eşim kızdı uyumaya gitti benim asabim bozuk şuan sizce ne yapmam lazım?
ben her iki dogumumda kimseyi almadim yanima esim yetti, annem allah razi olsun bazen gelip temizligimi yapti ama her isi esim görüyordu allah razi olsun.bende anlamiyorum. annem dedi dogumdan sonra gelir 2-3 hafta kalirim sen kendini toparlarsin gerek yok ben hastanedeyken kal gelincede bir kac gün sonra gidersin. ara ara gerekirse yine birer haftaligina gelir kalirsin dedim. anamla rahat edemiyorum yahu ben.
İşte bide kaynanayi düşün kız bide böyle bazı hareketleri var inadima yapar gibi cildirtyorbende anlamiyorum. annem dedi dogumdan sonra gelir 2-3 hafta kalirim sen kendini toparlarsin gerek yok ben hastanedeyken kal gelincede bir kac gün sonra gidersin. ara ara gerekirse yine birer haftaligina gelir kalirsin dedim. anamla rahat edemiyorum yahu ben.
Öyle valla olmuyor hiç olmuyorben her iki dogumumda kimseyi almadim yanima esim yetti, annem allah razi olsun bazen gelip temizligimi yapti ama her isi esim görüyordu allah razi olsun.
katiliyorum size kim olursa olsun bi yerden sonra rahat edemiyorsun
Öyle dediğiniz gibi ama keşke elimde olsa eşim bu konuda Nuh diyor peygamber demiyorBu sebeplerle hep kendi işimi kendim gorurum.. Hamileyken biri baksin,lohusayken biri baksin boyle bağımlı bağımlı yasarsaniz sinirler tavan olur asil stres bebeğe zarar veren.
Yok hayatta taviz vermem hep derim kaynanam şöyle iyi böyle iyi dediğin gibi asla kimsenin ağzına laf vermiyorum çünkü hep kendi akrabası bişey desem gül gibi kadından memnun değil diyceklerSinir etmek ara bozmak için de diyenler olabilir milletin yanında aranız iyiymiş gibi davranın ki oh araları kötü diyemesinler
İnşallah bulurum 23 yaşındayımhakkinizda hayirlisi olsun canim cözümünü bulursunuz insallah, yanlis anlamazsan yasini sorabilirmiyim?
Çok zor çok ne yapcam nasıl davrncam blmyorum umursmaasam evimde hakimiyet kuruyor konuşsam burun kıvırıyor deliye döndüm artik
ben her iki dogumumda kimseyi almadim yanima esim yetti, annem allah razi olsun bazen gelip temizligimi yapti ama her isi esim görüyordu allah razi olsun.
katiliyorum size kim olursa olsun bi yerden sonra rahat edemiyorsun
Öyle dediğiniz gibi ama keşke elimde olsa eşim bu konuda Nuh diyor peygamber demiyor
insallah canim allahim bi avazda kurtarsinbende istemedim sadece hastanede yatarken büyük olana bakilmasi icin mecbur geldi annem oda esim yanimdaydi hastanede diye. sonra annem evine gitti ben dönünce esimde ise bende her isimi kendim yaptim, insallah bu seferde öyle rahat olurum
Ben olsam kırk bin kere kvye demiştim, ağlayan ağlasın şikayet eden etsin, dövünen dövünsün:
"Seni buraya, bana yardım et, oğlunla vaktini geçir, torun beklerken hayrın olsun tatlı tatlı oturalım diye çağırdım; bana burun kıvır surat as, elalemi yerli yersiz evime doldur diye değil. Ben kendime zor katlanıyorum halim yok, bir de senin nazını niyazını çekemem. Ha iki lafa alınıp suratın sirke satacak, kendi borun ötecek diye tepeme çıkacaksan, kapı orada. Parasıyla bakıcı tuttururum en azından kafam rahat olur stres olmam. Otur önüne bir düşün; yeter artık başımın üstünde yeriniz var dedik diye başıma sçmanız gerekmiyor. Bunun şikayetini de oğluna mı yaparsın, bana dayak mı attırmaya çabalarsın şu halimle orası da senin vicdanına kalmış. Bir gram analığın varsa o suratını ya düzgün tutmayı beni de oğlunun hatırına eğlemeyi bil ya da git. Ben sizi kocam hatırına yeterince eğledim, artık yerim kalmadı bilesin!"
Tersim böyle, kusura bakan baksın, ayıplayan ayıplasın.
Vaktinde loğusalığımda iki anam (Kv ile kendi annem) bir oldular dengesiz dengesiz, ikisini de kovdum.
Ha ama bal şekeriz şimdi yine, herkes haddini bildi, ben de dahil. O an o gerekiyordu.
aminnnninsallah canim allahim bi avazda kurtarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?