Sinirlerim çok bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMMRR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence annene git, esinede onlar gidene kadar da gitmiyorum de. kus kadar akli olan kv görümce ile kalmaz

Vallahi o kadar çok çabalıyorum ki anlatamam ama hamilelik psikolojisindenmi kendi kisiligimden mi bilmiyorum kendimi tutamıyorum arada kaldim

bence sen onlara sinir oldugun zaman kendini telkin etmeye çalış. bana kötü niyetli insanlar degillermis, sizi dusunuyorlarmis gibi geldi. bu gelinlik cok sacma bir ruh hali. benim kaynanam gayet normal beni cok seven kadındır ama görüşünce kadin bana batmaya başlıyor, kendime kızıyorum.

Sizde haklisiniz
Kayinvalidenizde haklı
Evliyken karı koca herkesten ayrı hayatı olmalı diye düşünüyorum

bence annene git, esinede onlar gidene kadar da gitmiyorum de. kus kadar akli olan kv görümce ile kalmaz
Çok bunaldım artık valla dediğin mantıklı ama görümcem okul kapanana kadar mecburen burada kalacak çünkü serviste ablalık yapıyor önümüzdeki sene çalışmayacak ama

Hem siz çağırıyorsunuz hem kendi kurallarınıza göre yaşasın istiyorsunuz sen kv n de 9 ay kalman gerekse hiç bir arkadaşın gelemese kendi başına otur otur canın sıkılmaz mı 2 günde 1 milleti toplasa tamam da kendi gidiyorsa arada misafir kabul etmesi gerekir

Kız inan ilk zamanlar yapıyordum ama sonra salakligima yandım çünkü bı çok şeyi inadima yapıyor birçok şeyi inan iki gündür hastayım eşim benimle ilgineliyor diye bugün yalandan öksürmeye başladı. Çocuk bili numaradan öldürürken daha iyi öksürür sen düşün

Arkadaşım karıştırdın sanırım ben kv nin evinde kalsam arkadaşlarım gelecek olsa ona sorarım anne arkadaşım gelecek musaitmisin diye. Olması gereken de bu çünkü orasi benim evim değil. Ki zaten bana sorduğu zaman rahatsız olmadığım müddetçe yok diyen biri değilim.

Yani kusura bakmayın da hem evinizde size bakıyorlar ve aylarca sürecek hem de el gibi davranmalarını istiyorsunuz.
Misafirler ise, misafir gibi davranırlar, size de bakmazlar zaten.
İşinize gelen boyuta eyvallah işinize gelmeyene cıkcık, öyle bir dünya yok.

Hamileliğiniz sizi ve eşinizi ilgilendiren bir süreçtir, riskli gebelik olup mecbur çalışan kadınlar da var.
Eşinize bunu güzel dille anlatın ve evlerine yollayın.

İşime gelen gelemeyen kısım olsaydı kışın bende kalmalarını ben teklif etmezdim ve ayrıca misafir değiller ama ev sahibide değiller ben dolaptan bişey alırken bana sorsunlar demiyorum ama benim evime birini çağırırken bana sorsunlar istiyorum. Ki bu en doğal hakkım çünkü benim evim

Sizin eviniz ama şuan işleri yapanlar onlar.
Misafire siz hizmet etmiyorsanız ve kimsenin bir talebi de yoksa çok da karışmaya hakkınız olmuyor.
Nasıl kv ile yaşayan gelinler kv desine sormayacaksa, sizinki de o hesap.
Ben size haksızsınız demiyorum ama böyle misafir ve böyle ev sahipliği olmaz, olmamalı.

İyide öyle olur mu hiç sonuçta burada geçici süre kaldıklarını biliyorlar ve sorun olan şey şu kayın validem böyle yaptıkça insanlar semranin evine gittik demiyir Zeynebin evine gittik diyor yani onun evi diye geçiriyorlar ve bu onun hoşuna gidiyor hakimiyet kurmayı seviyor çünkü bende istemiyorum bakmalarını çünkü tepeme çıktılar artık ama eşim hep onun yüzünden kalıyorlar

Kabahat sizde. Kışları bizde kalsınlar demişsiniz. Çıldırdınız mı? Nasıl alacaksınız önünü şimdi. İnsanlara yaranamazsınız anlamadınız mı hala? Siz kışın evinize almışsınız ama onlar bir lafınıza demediklerini bırakmamış. Demek ki yaranılmıyormuş. Kışları sizde kalmalarına çözüm bulun doğumdan sonra. Aynı evde olmaz

Kendimi yerine koydum, sabah annem gelse başıma hadi kalk filanca geldi diye(beni uyandırmaz ya diyelim ki uyandırdı), kızar başımdan savarım. Annem de alınmaz. Ama sözkonusu kv olunca insan dilediği gibi konuşamıyor, konuşamadığı için de içinde birikiyor nefrete dönüşüyor. Halbuki kv’ler surat yapıp ara bozmasa herkes rahat olacak.

Eşinle konuş bence. Aynen böyle anlat. Annem olsa böyle yapmaz yapsa da ben rahatlıkla konuşurum ona de. Annen surat yapıyor ben şişiyorum, üzüntüden düşük mü yapayım de. (Ajitasyon candır)

İnanin anladım ama coookkk geç anladım boşuna salak demiyorum kendime en başında kapatacak tim çenemi salak kafam

Valla çok haklısın şuana kadar hamileliğimi hiç kullanmadim ama kullanmalıyım. Kız bide ben salak gibi daha vicdan azabı duyuyordum bana bakıyorlar ben ne yapıyorm diye ama bugün o tepkiyi gördüm ya daha ölsem gam yemem

Bence haklısınız siz tavrınızdan ödün vermeyin inşallah bir daha oyle yapmazlar

Bence haklısınız siz tavrınızdan ödün vermeyin inşallah bir daha oyle yapmazlar
İnşallah yapmazlar bide biraz ağladı falan eşime acıdırdi kendini eşimle konuşmadık daha ama korkuyorum eşim onun ağına düşmüştür annesine acır kıyamaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…