Peki evlenmeden evvel böyle bir Yapıya sahip OLdupunu bilmiyor muydunuz ?Ben konyaliyim canım ama dogma büyüme izmir
Allah yardımcın olsun inşAllah hayırlısıyla kurtulursunBende cevap versem şiddet olacak da susuyorum kendimi savunaniyorum bbile en iyisini yapmışsın canım ve iyi ki de çocuğun olmamış beni tek bağlayan oğlum. Bu kadar şeye onun için katlandim.
Allah yardımcın olsun inşAllah hayırlısıyla kurtulursunBende cevap versem şiddet olacak da susuyorum kendimi savunaniyorum bbile en iyisini yapmışsın canım ve iyi ki de çocuğun olmamış beni tek bağlayan oğlum. Bu kadar şeye onun için katlandim.
Cok uzuldum Allah bunlarin belasini versibHer kavgada aynısını yapıyı sen bu çocuğa sukret diyo yoksa ağzımı burnumu kirarmis hicbisey de yapmadım para vermişti geçen gün bugün annesine bluz aldım yola gitti onbeş tl filan sonra biseyler aldım çocuğa bana diyo sen adam olmazsin
Ben istemiyorum artık gerçekten ama yapamıyorum da böyle ömür geçer mi kendi başıma kalmak istiyorum ama korkuyorum rezillik çıkar diye ve gerçekten benim peşimi de bırakmak sürekli is yerine gelip beni kontrol eden biri bana sürekli nasihat veriyo oturmana kalkmana dikkat et erkeklerle muhatap olma diye sanki ben kendimi bilmiyorum benim onu aldatacagimdan korkuyor sürekli bu kafada ben evliyim ve çocuğum var asla bu düşüncede değilim
Hepmi böyleydi sonradan mı böyle oldu?Herşey mevcut evet canım bi bana sinirleniyor patlıyor sen eve gelince şeytan geliyor sanki değil git bu evden diyo büyü mu var acaba bundan da supheleniyorum
CanımCanimm senin sayende baya bi evlilik hayatimda değişiklikler oldu olumlu yönden benimm esimde cok sinirli anlatmistim merhametsizin teki tabi bende karsilim verince baya kavgalar cikiyordu ama artik öyle olmadi acaba o bahane aradigimda kavga cikartmak istedigimde sen onu gormezden gelsen olmazmi karsilik vermsesn çünkü ben öyle yapiyomm yemekye tuz yok diyince bile aldiris etmiyom bence sende onunla biraz mesafeli ol çocuk var sonucta bana dedigin sansi esinede vermelisin anlatin kadariyla benim esimin ikizi üzüldüm ya Allah yardimcin olsun :)
Çalıştığını biliyomm canimm bende bunu görünce saridim dogrusu kimse kimsenin ne yasadigini bilemez tabi Dogru diyon biraz uzak kalsin burnu surtulsun üzüldüm:)o bizm canimiz canimz sıkılırsa bizde üzülüruz❤❤❤Canımguiding88 çalışıyor. . Eşinin borçlarını ödüyor. . Yine de yaranamıyor. .
Caniim ozur dilerim,babacigina Allah rahmet etsin insallah.Yalniz oldugunu biliyo bak dahasarip. Sarmalayacagina dediklerine bak.dua etmeli ozaman eli duze çıksın sende kurtul diye
Aklima geldi suan biliyomusun büyü olma ihtimali.
guiding88 canim çocuğun da psikolojisi bozulur yazık al cocugunu cek git o evden.2ay ayri kaldim demissin ya o 2aylik surecte gelip tehdit falan etti mi rahatsızlık verdi mi
abimle de konuştuk az önce ayrilsan da peşini bırakmaz o diyo daha kötü olur diyo bu şekilde nasıl dayancam dedim kendini bilmiyo ne dediğini bilmiyorum dedim o duzelmezse ben çekip gidicem artık dedim plmuyo ne varsa dilinde diyo seni bırakmaz diyoguiding88 ilk defa senin ağzından boşanma lafını duyuyorum. . Bi süre uzak kalsan denesen bakalım nolucak diye. belki hiç beklediğin gibi olmaz rahat bırakır seni. . Bırakmazsa polis var.. uzaklaştırma kararı çıkarırsın..
seni görünce şeytan görmüş gibi oluyorum dediği için öyle düşündük canımne büyüsü ya allah aşkına saçma sapan yorumla ryapıyosunuz. he adam normalde melek de büyü yapıldı ondan karısını dövüyor. az mantık. bu tip yorumlar yasak zaten ilk kim attı büyü lafnı oryaya bilmiyoruma ma bi öğrenilmedi şu sitede.
dayak varsa hakaret varsa boşanmayıp çocuğu ortamda büyüten anne de baba kadar suçludur benim gözümde.
Canım benim ben zaten karşılık vermiyorum ama üstüme geliyor yine karşılık versem daha beter olur bu sefer vururCanimm senin sayende baya bi evlilik hayatimda değişiklikler oldu olumlu yönden benimm esimde cok sinirli anlatmistim merhametsizin teki tabi bende karsilim verince baya kavgalar cikiyordu ama artik öyle olmadi acaba o bahane aradigimda kavga cikartmak istedigimde sen onu gormezden gelsen olmazmi karsilik vermsesn çünkü ben öyle yapiyomm yemekye tuz yok diyince bile aldiris etmiyom bence sende onunla biraz mesafeli ol çocuk var sonucta bana dedigin sansi esinede vermelisin anlatin kadariyla benim esimin ikizi üzüldüm ya Allah yardimcin olsun :)
Bana yaklaşarak gönlümü alıyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor yani Dün o kadar şey söyledi eve gelince diyor ki gel birlikte çay içelimBnce sinirlenio fln dye bosanmaya kalkma. Sabir et gonlunu alirmi geri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?