Sinirli kocadan boşanma

Bence dövse daha iyi değil mi psikolojik şiddetten. Ben asla iki türlüsüne de katlanamazmisim gibi geliyor. Aman allah korusun.

Bende cevap versem şiddet olacak da susuyorum kendimi savunaniyorum bbile en iyisini yapmışsın canım ve iyi ki de çocuğun olmamış beni tek bağlayan oğlum. Bu kadar şeye onun için katlandim.
Allah yardımcın olsun inşAllah hayırlısıyla kurtulursun

Bende cevap versem şiddet olacak da susuyorum kendimi savunaniyorum bbile en iyisini yapmışsın canım ve iyi ki de çocuğun olmamış beni tek bağlayan oğlum. Bu kadar şeye onun için katlandim.
Allah yardımcın olsun inşAllah hayırlısıyla kurtulursun

İzmir Barosu Kadın Hakları Komisyonuna gitmeni ve tüm olanları anlatıp hukuki ve psikolojik destek almanı öneririm. Orada tüm korkularının ve sorularının cevabını bulursun. Aile içi şiddet hattı var internetten bulabilirsin. Çocuğunu senden alabileceklerini, boşanmak istersen eşinin peşini bırakmayacağını, can güvenliğinin korunamayacağı endişelerini her şeyi anlat. Adım atamama nedenini, korkularını.

Cok uzuldum Allah bunlarin belasini versib

Eşine çok şey derim de banlanmak istemiyorum
Çalıştırmasın seni o zaman, paraları yerken iyi ama adam müsvettesi
Kıskançlık falan değil bu bildiğin şahsiyetsiz herif
Bırak çıksın rezillik, bu onun ayıbı, şiddet görüyorsun, psikolojik şiddet bazen fiziksel şiddetten çok daha ağır olabiliyor

Herşey mevcut evet canım bi bana sinirleniyor patlıyor sen eve gelince şeytan geliyor sanki değil git bu evden diyo büyü mu var acaba bundan da supheleniyorum
Hepmi böyleydi sonradan mı böyle oldu?
Büyüyü kim yapıcak bilmem.
Sevgisiz büyümüş bence ve sorunları var.
Onu degiştirmek senin elinde ve susarak degiştiremezsin anca sindirir seni özgüvensiz ürkek korkak ezik büzük birisi olursun sonunda.

guiding88 canım ya okudukça üzülüyorum Allah yardım etsin.. Büyü benim de aklıma geldi.. Benim görümceme de yapılmıştı büyü kocasının akrabalarından birileri yapmıştı.. Böyle bir şey olabilir. Çünkü yapsan da batıyor adama yapmasan da batıyor. Seninle kavga etmek için sebebe ihtiyacı yok

Canimm senin sayende baya bi evlilik hayatimda değişiklikler oldu olumlu yönden benimm esimde cok sinirli anlatmistim merhametsizin teki tabi bende karsilim verince baya kavgalar cikiyordu ama artik öyle olmadi acaba o bahane aradigimda kavga cikartmak istedigimde sen onu gormezden gelsen olmazmi karsilik vermsesn çünkü ben öyle yapiyomm yemekye tuz yok diyince bile aldiris etmiyom bence sende onunla biraz mesafeli ol çocuk var sonucta bana dedigin sansi esinede vermelisin anlatin kadariyla benim esimin ikizi üzüldüm ya Allah yardimcin olsun :)

Canım guiding88 çalışıyor. . Eşinin borçlarını ödüyor. . Yine de yaranamıyor. .

Canım guiding88 çalışıyor. . Eşinin borçlarını ödüyor. . Yine de yaranamıyor. .
Çalıştığını biliyomm canimm bende bunu görünce saridim dogrusu kimse kimsenin ne yasadigini bilemez tabi Dogru diyon biraz uzak kalsin burnu surtulsun üzüldüm:)o bizm canimiz canimz sıkılırsa bizde üzülüruz❤❤❤

ne büyüsü ya allah aşkına saçma sapan yorumla ryapıyosunuz. he adam normalde melek de büyü yapıldı ondan karısını dövüyor. az mantık. bu tip yorumlar yasak zaten ilk kim attı büyü lafnı oryaya bilmiyoruma ma bi öğrenilmedi şu sitede.

dayak varsa hakaret varsa boşanmayıp çocuğu ortamda büyüten anne de baba kadar suçludur benim gözümde.

Caniim ozur dilerim,babacigina Allah rahmet etsin insallah.Yalniz oldugunu biliyo bak dahasarip. Sarmalayacagina dediklerine bak.dua etmeli ozaman eli duze çıksın sende kurtul diye

guiding88 psikolojik tedavi gormeli bence.yapip soyleyip sonra bisey olmamis gibi davranmak

Aklima geldi suan biliyomusun büyü olma ihtimali.

guiding88 canim çocuğun da psikolojisi bozulur yazık al cocugunu cek git o evden.2ay ayri kaldim demissin ya o 2aylik surecte gelip tehdit falan etti mi rahatsızlık verdi mi
abimle de konuştuk az önce ayrilsan da peşini bırakmaz o diyo daha kötü olur diyo bu şekilde nasıl dayancam dedim kendini bilmiyo ne dediğini bilmiyorum dedim o duzelmezse ben çekip gidicem artık dedim plmuyo ne varsa dilinde diyo seni bırakmaz diyo

seni görünce şeytan görmüş gibi oluyorum dediği için öyle düşündük canım

Canım benim ben zaten karşılık vermiyorum ama üstüme geliyor yine karşılık versem daha beter olur bu sefer vurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…