Sinirli kocadan boşanma

Telefonla arasam olmaz mi eşim asla bırakmaz yalnız beni oraya ben izmir e uzağım iki saat kadar

Evde huzur olmayınca hiç bişey olmuyor tek isteğim çocuğumun güzel bi ailede buyumesiydi güzel bi yuvaydi ama tam tersi oldu çalıştım yine de yaranamadim evet

O evden kurtulmaya boşanmaya bak.
Kimse o muameleyi haketmez.
Sen değer ver kendine.
Biran önce kurtar o evden kendini.
Abimle konustum goturebildigin kadar götür diyo o da ama gün geçtikçe daha çok zarar veriyoruz birbirimize su an sağlıklı düşününce bitmesi daha iyi evet ama adım atamiyorum

Ne yapmam lazım peki canım gecen gun konusuyo benimle iki yabancı gibiyiz soguksun bana diyo hiç sarilmiyosun filan ama bitirdi artık heves birakmiyo ki o kadar küfür asagilamadan sonra napayim nasıl ilk günkü gibi olabilirsin

Abimle konustum goturebildigin kadar götür diyo o da ama gün geçtikçe daha çok zarar veriyoruz birbirimize su an sağlıklı düşününce bitmesi daha iyi evet ama adım atamiyorum

Bak heryönden düşün.
Niye kendine eziyet edesin ki.
Ömür böyle mi geçip gidecek.
Kadın sığınma evinden bile destek alabilirsin.

Özellikle bana yapiyo evet ve dışardan da kesin müdahele oluyordur ailesi bana ne kadar iyi olsa da etkilediklerini düşünüyorum

Bak heryönden düşün.
Niye kendine eziyet edesin ki.
Ömür böyle mi geçip gidecek.
Kadın sığınma evinden bile destek alabilirsin.
Cocuguma olcak olan arada kalcak öyle şirret ailesi var ki rezillik çıkarırlar kesin çocuğu alırlar kacirirlar bile

guiding88 canim çocuğun da psikolojisi bozulur yazık al cocugunu cek git o evden.2ay ayri kaldim demissin ya o 2aylik surecte gelip tehdit falan etti mi rahatsızlık verdi mi
İki aylık süreçte abimlere geldiler rezalet çıkardılar oğlumu aldılar dört gün emiyodu o zaman sonra geri aldım oğlumu alt li ustlu oturuyoduk çocuk için bi şans verdim evden çıksınlar gelicem dedim geldim dört beş ay konuşmadık ama burnumdan getirdj

İnsan bi cvp yazar yani..merak ettim dedim, şaşırdım dedim.
Uyanır uyanmaz yatakta elime tlfnu aldım bakim nolmuş falan diye.. Değişiklik bennde, banane senden. Beni ne bağlıyosa senin evliliğin.. Amaaaan.
Sende bana kizmissin ama benim durumumu bilmeden böyle konusuyosun değer verip yazdığın için merak ettiğin için tesekkur ederim herkese tek tek yazmaya çalışıyorum gozumden kaçmış olabilir bi anda çıktım da gormedim yeni bakıyorum mesajlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…