Evet asagilanmak kadar kötü bişey yok bence güvenimi yitirdim kendimeBence dövse daha iyi değil mi psikolojik şiddetten. Ben asla iki türlüsüne de katlanamazmisim gibi geliyor. Aman allah korusun.
Ailem.arkamda canım ama eşim öyle olmadığını düşünüyorBüyü konuları yasak konu kapanır büyük ihtimal.
O evde çocuk büyütmek ve yaşamak akıllara zarar.
Ailen sahip çıkmaz mı?
Sinirli olduğunu biliyordum kıskançlık da vardı ama evlendikten sonra daha beter olduPeki evlenmeden evvel böyle bir Yapıya sahip OLdupunu bilmiyor muydunuz ?
Telefonla arasam olmaz mi eşim asla bırakmaz yalnız beni oraya ben izmir e uzağım iki saat kadarİzmir Barosu Kadın Hakları Komisyonuna gitmeni ve tüm olanları anlatıp hukuki ve psikolojik destek almanı öneririm. Orada tüm korkularının ve sorularının cevabını bulursun. Aile içi şiddet hattı var internetten bulabilirsin. Çocuğunu senden alabileceklerini, boşanmak istersen eşinin peşini bırakmayacağını, can güvenliğinin korunamayacağı endişelerini her şeyi anlat. Adım atamama nedenini, korkularını.
Ailem.arkamda canım ama eşim öyle olmadığını düşünüyor
Evde huzur olmayınca hiç bişey olmuyor tek isteğim çocuğumun güzel bi ailede buyumesiydi güzel bi yuvaydi ama tam tersi oldu çalıştım yine de yaranamadim evetEşine çok şey derim de banlanmak istemiyorum
Çalıştırmasın seni o zaman, paraları yerken iyi ama adam müsvettesi
Kıskançlık falan değil bu bildiğin şahsiyetsiz herif
Bırak çıksın rezillik, bu onun ayıbı, şiddet görüyorsun, psikolojik şiddet bazen fiziksel şiddetten çok daha ağır olabiliyor
Abimle konustum goturebildigin kadar götür diyo o da ama gün geçtikçe daha çok zarar veriyoruz birbirimize su an sağlıklı düşününce bitmesi daha iyi evet ama adım atamiyorumO evden kurtulmaya boşanmaya bak.
Kimse o muameleyi haketmez.
Sen değer ver kendine.
Biran önce kurtar o evden kendini.
Ne yapmam lazım peki canım gecen gun konusuyo benimle iki yabancı gibiyiz soguksun bana diyo hiç sarilmiyosun filan ama bitirdi artık heves birakmiyo ki o kadar küfür asagilamadan sonra napayim nasıl ilk günkü gibi olabilirsinHepmi böyleydi sonradan mı böyle oldu?
Büyüyü kim yapıcak bilmem.
Sevgisiz büyümüş bence ve sorunları var.
Onu degiştirmek senin elinde ve susarak degiştiremezsin anca sindirir seni özgüvensiz ürkek korkak ezik büzük birisi olursun sonunda.
Abimle konustum goturebildigin kadar götür diyo o da ama gün geçtikçe daha çok zarar veriyoruz birbirimize su an sağlıklı düşününce bitmesi daha iyi evet ama adım atamiyorum
Özellikle bana yapiyo evet ve dışardan da kesin müdahele oluyordur ailesi bana ne kadar iyi olsa da etkilediklerini düşünüyorumguiding88 canım ya okudukça üzülüyorum Allah yardım etsin.. Büyü benim de aklıma geldi.. Benim görümceme de yapılmıştı büyü kocasının akrabalarından birileri yapmıştı.. Böyle bir şey olabilir. Çünkü yapsan da batıyor adama yapmasan da batıyor. Seninle kavga etmek için sebebe ihtiyacı yok
Cocuguma olcak olan arada kalcak öyle şirret ailesi var ki rezillik çıkarırlar kesin çocuğu alırlar kacirirlar bileBak heryönden düşün.
Niye kendine eziyet edesin ki.
Ömür böyle mi geçip gidecek.
Kadın sığınma evinden bile destek alabilirsin.
seni görünce şeytan görmüş gibi oluyorum dediği için öyle düşündük canım
Cocuguma olcak olan arada kalcak öyle şirret ailesi var ki rezillik çıkarırlar kesin çocuğu alırlar kacirirlar bile
Cocuguma olcak olan arada kalcak öyle şirret ailesi var ki rezillik çıkarırlar kesin çocuğu alırlar kacirirlar bile
İki aylık süreçte abimlere geldiler rezalet çıkardılar oğlumu aldılar dört gün emiyodu o zaman sonra geri aldım oğlumu alt li ustlu oturuyoduk çocuk için bi şans verdim evden çıksınlar gelicem dedim geldim dört beş ay konuşmadık ama burnumdan getirdjguiding88 canim çocuğun da psikolojisi bozulur yazık al cocugunu cek git o evden.2ay ayri kaldim demissin ya o 2aylik surecte gelip tehdit falan etti mi rahatsızlık verdi mi
Kendi ve cocugun icin en iyi karari verecegini biliyorum. Canimmcok zor bi karar Allah seninle olsunCanım benim ben zaten karşılık vermiyorum ama üstüme geliyor yine karşılık versem daha beter olur bu sefer vurur
Yapabilir de gözü dönüyor çünkü biri işyerinden is için ariyo beni namussuz oldum o yüzden düşün yuz veriyon ki ariyolar diyoSanada zarar verebilir evladın annesiz kalabilir.
Bunu da düşün
O senin kocanın şeytanlığı. ..seni görünce şeytan görmüş gibi oluyorum dediği için öyle düşündük canım
Evlendikten sonra resmen gerçek yüzünü göstermiş aile terapisti olabilir veya öfke Kontrolü için yardım almasını sağlayabilirsinSinirli olduğunu biliyordum kıskançlık da vardı ama evlendikten sonra daha beter oldu
Sende bana kizmissin ama benim durumumu bilmeden böyle konusuyosun değer verip yazdığın için merak ettiğin için tesekkur ederim herkese tek tek yazmaya çalışıyorum gozumden kaçmış olabilir bi anda çıktım da gormedim yeni bakıyorum mesajlaraİnsan bi cvp yazar yani..merak ettim dedim, şaşırdım dedim.
Uyanır uyanmaz yatakta elime tlfnu aldım bakim nolmuş falan diye.. Değişiklik bennde, banane senden. Beni ne bağlıyosa senin evliliğin.. Amaaaan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?